poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyniki wyborów -Dom Opieki na ul.Polowej

hej :) ja uczestnicze w zajęciach w MDKDŚT w Łomzy na wojska polskiego i powiem ze panuje tam bardzo sympatyczna atmosfera:) tworzone tam sa formacje taneczne dla ludzi którzy zyją tym tancem... jest tzw "nabór" to jest grupka młodziezy ktora uczy sie choreografi pod okiem dobrego instruktora :) UWAGA!!! są takze organizowane warsztaty (dla niewiedzących to są takie zajecia) z intruktorami z całego świata, np z Justyną z Lodnyną, albo Marvinem :)
W MDK są zajecia z break dance (dla chłopaków) i hh/new style
Uczymy sie takze innych styli tanca jak np hause czy dance school (albo hool) nie pamietam dokąłdnie jak to sie pisze;)
ZAPRASZAM :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyniki wyborów -Dom Opieki na ul.Polowej

Ja slyszalem ze nissan Primera

Uwaga!!! nabity :)))))

janek czy ja cos napisalem na policje albo ze jestem buntownikiem ogarnij sie i zacznij wiecej czytac a nie pisac bo piszesz sam nie wiesz co ... nikt cie na zywo nie slucha szukasz znajomych online ??

co jeden temat masz durniejsze wypowiedzi ... nie ma tematu w ktorym bys sie nie wypowiedzial

daj na wstrzymanie nie masz nic ciekawego do powiedzenia nie mow nic ...

wlasnie kupilam tzn ze w tym sklepie a bylo to dosc dawno...nie wiem co tu nie zrozumiale..

jas poprostu jest juz tak pojechany ze juz gorzej byc nie może...go poprostu to boli w głebi duszy...on myśli ze pisząc te swoje pierdoły to kogos podenerwuje...niech sobie mysli...aj jasiu..

Siłownia Zibi i bez gadania jest tam tylko najlepszy towar i doświadczona osoba która Ci dobrze doradzi!!

MŁoda chyba tak brak sponsorów ;D

A ja go polecam nagrywał mi wesele i wszystko było OK!!!!

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Najwidoczniej nikt niewie co tam się stało.....

DiDi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org