wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tak zwyczajnie, PO ludzko żal mi jest Tadeusza Zaremby

Na ulicy Dmowskiego w siłowni Zibi. Właścieiel jest kulturystą więc osobiście ci bardzo dobrze doradzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tak zwyczajnie, PO ludzko żal mi jest Tadeusza Zaremby

tiesto zgadzam sie z Toba w 100% poza jednym: te wesela były w lipcu i wrześniu...

Zbyszek nie jest żadnym kulturystą, tylko ciężarowcem, przynajmniej kiedyś startował w zawodach, nie wiem jak teraz.

sklep.fbb.pl najtaniej najwiekszy wybor sam tam kupuje wszystko a na krotkiej nie maja trec'a a ta firma ma najlepsze produkty

Witam !

Mam pytanie czy ktoś orientuje się czy w Łomży lub w okolicach jest jakaś firma zajmująca się mechanicznym wylewaniem betonu dla osób prywatnych ?? Będę wdzięczna za jakikolwiek namiar?

No panie Makowiecki za robotę co pan wykonał to może 5tys.... przy dobrym wietrze. Ale jak taki kontrakt podpisali to niestety...

a ile ona bierze, ta J.? :D:D

chodzi ci o wylanie pompa..prosto z gruszki? czy sama posadzke? bo jest taka fajna maszynka:) co zapodaje beton i sama wylewa:)

Ps. do Jana_Serce zagon wiec swoja "babe" do garow - jesli takowa posiadasz :-P

Katarzyno, wykształceni ludzie zaczynają też zdanie z dużej litery... :)
Wracając do tematu, mówiąc potocznie, olej babę :)

dokładnie. człowiek chce obejrzeć mecz, a nie słuchać rozwydrzone mordy co poniektórych kiboli. Niech się wydzierają w domu przed telewizorem bo mecz to wydarzenie jak wiele innych i trzeba się zachowywać jak ludzie a nie małpy w klatce którym położą banana przed klatką i skaczą i wyją żeby go zdobyć.

Smugarzewski polecam

moim zdaniem to nie brak sponsorów bo można ich znaleść w Łomży tylko po prostu trzeba było trochę więcej polatać po Łomży i poszukać ale dobre i to.
Najważniejsze,że coś jest.

Ma kto może na zbyciu stare monety? Z różnych krajów, różne nominały, różne lata...

Jeśli ktoś byłby zainteresowany, niech się odezwie ;). Nigdzie nie mogę się z nikim dogadać. Może ktoś z was ma jakieś monety na zbyciu :>.

"W kamerze ... jest jakość obiektywu..."

Zabrakło słowa "ważna"

noo nie ma to jak szybki zapłon ;D

od 21 stycznia :)

od inkwizytora jadem aż jedzie;
Ciekaw jestem za co owsiak po świecie jeździ i przystanek organizuje;
pewnie kilku inkubatorów nie kupił;
ja nikomu nie zaglądam do kieszeni jeżeli czyni dobro;
cóż każdemu można przypiąć łatkę;

zly_czlowiek: jesteś naiwny, jeżeli myślisz, że te bmw jest w dobrym stanie technicznym, że jest bezwypadkowe i w ogóle cud miód i orzeszki :D

kup sobie 7emę za 15 koła i sprawdź ile hajsu jeszcze na nią wyłożysz przez kolejny rok...

hahah wychodzi na to, że za bogato wyposażonego lanosa z salonu mogę mieć 3 siódemy :D

Treść jest ukryta

a kiedy święta? wszystko to przyśpieszyło jakoś...

Zaraz zaraz, piszesz: w państwie demokratycznym. To jak to jest, że w byłym państwie policyjnym, czy milicyjnym, jak kto woli, gdzie każdy był dręczony, zniewolony, i za wszystko groziły tortury, można było prawie że legalnie kupić na rynku papierosy i gorzałę, i nie tylko? Masę innych artykułów również. I nikt tych ludzi, specjalnie nie ścigał. Wiem, gdyż sam niejednokrotnie kupiłem papierosy, bardziej z ciekawości, aniżeli z oszczędności. Ponieważ można było spotkać nietypowe marki, jak: kubańskie, rosyjskie, czy jeszcze inne. Osobiście sprzedałem przenośny radio-TV, przywieziony z innego kraju, oraz gaźnik samochodowy, i nikt mnie nie zamknął.

A tu masz, założyciel tematu zszokowany że, w państwie demokratycznym i wolnym rynku, ktoś coś sprzedaje. Chyba że, chodzi Ci jedynie, o wódę i papierochy, same w sobie, to jeszcze można zrozumieć. Tylko, co do tego ma-państwo demokratyczne?

Szczęściarz jesteś, zdążyłeś w samą porę, jeszcze przed zabraniem zasiłku pogrzebowego przez Donka. To się nazywa- mieć fart.

Załatw jak najszybciej sobie hipoterapie
nic niedaje takich efektów jak jazda i cwczenia na koniach
ja ciwczę z synem w kisielnicy i widzę efekty na własnym synie i dzieci które tam przychodzą

do Czesia: śmietnik przy sklepie rybnym

poważniej: Wygoda

Jejku coś sie zaczyna dziać i zaraz znowu domysły i nie wiadomo co. Chyba lepiej jak coś się dzieje tak niż, na otwarcie lokalu pokaz mody i występ Norbiego za 15 zł to dużo ? Napewno przyjdą 16 17 i 18 krytykować zawsze dobrze i narzekać ale ruszyć swoje 4 litery to już ciężko. Osobiście myślę że miejsce jest z lekka spalone ale z czystej ciekawości się przejdę a nóż widelec będzie fajnie

własnie ? nie orientuje sie gdzie jest gimnazjum nr 9 ... hmm ? moze nam powiesz ? O.O

Jedyne w rejonie centrum miejsce rekreacji i odpoczynku dla mieszkańców tego rejonu. Miło i przyjemnie spędza się tam czas. Chodnik po prawej stronie ulicy w kierunku do Jednaczewa jest ułożony tak jak większość chodników w mieście i nadaje się tylko do spacerów ewentualnie do jazdy rowerem, ale z dużymi kołami. Po lewej zaś stronie chodnik jest ułożony gładko. I wszystko byłoby dobrze, gdyby nie gałęzie spadające z drzew i trawa pozostała po koszeniu trawników, których nikt nie sprząta - jednym słowem ładny chodnik a nie można z niego w pełni korzystać. Obserwuję czasem rodziców z małymi dziećmi na małych rowerkach zaczepiających o leżące gałęzie. Mamy z wózkami, które raz po raz zaczepiają kółkami o większe gałęzie, ludzi jeżdżących na rolkach, którym równieą one przeszkadzają i w końcu jadą ulicą. Tak prawdę mówiąc nie ma w Łomży miejsca do rekreacyjnej jadzdy na rolkach. Zimą były pewne zastrzeżenia do bobrów, które podgryzały drzewa, ale teraz z perspektywy czasu stwierdzam, że tam, gdzie posadzono młode drzewa po wycince podgryzionych nie ma tyle gałęzi i chodzi się lepiej. Czy jest w Łomży może jakieś inne miejsce, gdzie można chodzić i jeździć na rolkach po gładkiej powierzchni i na dłuższych dydtansach, bo obecne chodniki (Sienkiewicza, Długa) są paskudne?

jest

Aleja Legionów :)

park Glogera ?

dobry biustonosz push up i będzie ok.

delektujmy sie potrawami!polykanie na chybcika jest nie mile wspominane!
chinszczyzna tez mozna!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org