Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak zwyczajnie, PO ludzko żal mi jest Tadeusza Zaremby |
Na ulicy Dmowskiego w siłowni Zibi. Właścieiel jest kulturystą więc osobiście ci bardzo dobrze doradzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak zwyczajnie, PO ludzko żal mi jest Tadeusza Zaremby |
tiesto zgadzam sie z Toba w 100% poza jednym: te wesela były w lipcu i wrześniu...
|
|
Zbyszek nie jest żadnym kulturystą, tylko ciężarowcem, przynajmniej kiedyś startował w zawodach, nie wiem jak teraz.
|
|
sklep.fbb.pl najtaniej najwiekszy wybor sam tam kupuje wszystko a na krotkiej nie maja trec'a a ta firma ma najlepsze produkty
|
|
Witam ! Mam pytanie czy ktoś orientuje się czy w Łomży lub w okolicach jest jakaś firma zajmująca się mechanicznym wylewaniem betonu dla osób prywatnych ?? Będę wdzięczna za jakikolwiek namiar?
|
|
No panie Makowiecki za robotę co pan wykonał to może 5tys.... przy dobrym wietrze. Ale jak taki kontrakt podpisali to niestety...
|
|
a ile ona bierze, ta J.? :D:D
|
|
chodzi ci o wylanie pompa..prosto z gruszki? czy sama posadzke? bo jest taka fajna maszynka:) co zapodaje beton i sama wylewa:)
|
|
Ps. do Jana_Serce zagon wiec swoja "babe" do garow - jesli takowa posiadasz :-P
|
|
Katarzyno, wykształceni ludzie zaczynają też zdanie z dużej litery... :) Wracając do tematu, mówiąc potocznie, olej babę :)
|
|
dokładnie. człowiek chce obejrzeć mecz, a nie słuchać rozwydrzone mordy co poniektórych kiboli. Niech się wydzierają w domu przed telewizorem bo mecz to wydarzenie jak wiele innych i trzeba się zachowywać jak ludzie a nie małpy w klatce którym położą banana przed klatką i skaczą i wyją żeby go zdobyć.
|
|
Smugarzewski polecam
|
|
moim zdaniem to nie brak sponsorów bo można ich znaleść w Łomży tylko po prostu trzeba było trochę więcej polatać po Łomży i poszukać ale dobre i to. Najważniejsze,że coś jest.
|
|
Ma kto może na zbyciu stare monety? Z różnych krajów, różne nominały, różne lata... Jeśli ktoś byłby zainteresowany, niech się odezwie ;). Nigdzie nie mogę się z nikim dogadać. Może ktoś z was ma jakieś monety na zbyciu :>.
|
|
"W kamerze ... jest jakość obiektywu..." Zabrakło słowa "ważna"
|
|
noo nie ma to jak szybki zapłon ;D
|
|
od 21 stycznia :)
|
|
od inkwizytora jadem aż jedzie; Ciekaw jestem za co owsiak po świecie jeździ i przystanek organizuje; pewnie kilku inkubatorów nie kupił; ja nikomu nie zaglądam do kieszeni jeżeli czyni dobro; cóż każdemu można przypiąć łatkę;
|
|
zly_czlowiek: jesteś naiwny, jeżeli myślisz, że te bmw jest w dobrym stanie technicznym, że jest bezwypadkowe i w ogóle cud miód i orzeszki :D kup sobie 7emę za 15 koła i sprawdź ile hajsu jeszcze na nią wyłożysz przez kolejny rok... hahah wychodzi na to, że za bogato wyposażonego lanosa z salonu mogę mieć 3 siódemy :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a kiedy święta? wszystko to przyśpieszyło jakoś...
|
|
Zaraz zaraz, piszesz: w państwie demokratycznym. To jak to jest, że w byłym państwie policyjnym, czy milicyjnym, jak kto woli, gdzie każdy był dręczony, zniewolony, i za wszystko groziły tortury, można było prawie że legalnie kupić na rynku papierosy i gorzałę, i nie tylko? Masę innych artykułów również. I nikt tych ludzi, specjalnie nie ścigał. Wiem, gdyż sam niejednokrotnie kupiłem papierosy, bardziej z ciekawości, aniżeli z oszczędności. Ponieważ można było spotkać nietypowe marki, jak: kubańskie, rosyjskie, czy jeszcze inne. Osobiście sprzedałem przenośny radio-TV, przywieziony z innego kraju, oraz gaźnik samochodowy, i nikt mnie nie zamknął. A tu masz, założyciel tematu zszokowany że, w państwie demokratycznym i wolnym rynku, ktoś coś sprzedaje. Chyba że, chodzi Ci jedynie, o wódę i papierochy, same w sobie, to jeszcze można zrozumieć. Tylko, co do tego ma-państwo demokratyczne?
|
|
Szczęściarz jesteś, zdążyłeś w samą porę, jeszcze przed zabraniem zasiłku pogrzebowego przez Donka. To się nazywa- mieć fart.
|
|
Załatw jak najszybciej sobie hipoterapie nic niedaje takich efektów jak jazda i cwczenia na koniach ja ciwczę z synem w kisielnicy i widzę efekty na własnym synie i dzieci które tam przychodzą
|
|
do Czesia: śmietnik przy sklepie rybnym poważniej: Wygoda
|
|
Jejku coś sie zaczyna dziać i zaraz znowu domysły i nie wiadomo co. Chyba lepiej jak coś się dzieje tak niż, na otwarcie lokalu pokaz mody i występ Norbiego za 15 zł to dużo ? Napewno przyjdą 16 17 i 18 krytykować zawsze dobrze i narzekać ale ruszyć swoje 4 litery to już ciężko. Osobiście myślę że miejsce jest z lekka spalone ale z czystej ciekawości się przejdę a nóż widelec będzie fajnie
|
|
własnie ? nie orientuje sie gdzie jest gimnazjum nr 9 ... hmm ? moze nam powiesz ? O.O
|
|
Jedyne w rejonie centrum miejsce rekreacji i odpoczynku dla mieszkańców tego rejonu. Miło i przyjemnie spędza się tam czas. Chodnik po prawej stronie ulicy w kierunku do Jednaczewa jest ułożony tak jak większość chodników w mieście i nadaje się tylko do spacerów ewentualnie do jazdy rowerem, ale z dużymi kołami. Po lewej zaś stronie chodnik jest ułożony gładko. I wszystko byłoby dobrze, gdyby nie gałęzie spadające z drzew i trawa pozostała po koszeniu trawników, których nikt nie sprząta - jednym słowem ładny chodnik a nie można z niego w pełni korzystać. Obserwuję czasem rodziców z małymi dziećmi na małych rowerkach zaczepiających o leżące gałęzie. Mamy z wózkami, które raz po raz zaczepiają kółkami o większe gałęzie, ludzi jeżdżących na rolkach, którym równieą one przeszkadzają i w końcu jadą ulicą. Tak prawdę mówiąc nie ma w Łomży miejsca do rekreacyjnej jadzdy na rolkach. Zimą były pewne zastrzeżenia do bobrów, które podgryzały drzewa, ale teraz z perspektywy czasu stwierdzam, że tam, gdzie posadzono młode drzewa po wycince podgryzionych nie ma tyle gałęzi i chodzi się lepiej. Czy jest w Łomży może jakieś inne miejsce, gdzie można chodzić i jeździć na rolkach po gładkiej powierzchni i na dłuższych dydtansach, bo obecne chodniki (Sienkiewicza, Długa) są paskudne?
|
|
jest Aleja Legionów :)
|
|
park Glogera ?
|
|
dobry biustonosz push up i będzie ok.
|
|
delektujmy sie potrawami!polykanie na chybcika jest nie mile wspominane! chinszczyzna tez mozna!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |