Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Roman Dmowski - wyzwoliciel Polski |
Kiernek: "Topielców się wyławia lub po prostu wyciąga z wodu." Ja bym napisał tak: "Topielców wyławia się lub po prostu wyciąga z wody." ;D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Roman Dmowski - wyzwoliciel Polski |
Wiesz Stasio, twoi znajomi byli tak wstawieni, że chyba mylą pewne fakty. Przede wszystkim nie będę integrować się z żadną pijaną zgrają, bo byłam tam żeby spędzić czas z mężem i najważniejsze - nawet nie mam takich płyt o których mówisz, ale to nieistotne. DJ dostał płytę z Korony nagraną przez Robinsów a nie żadnym domowym sposobem. Mylisz się, że nie chciał nic grać, bo grał i akurat przy tych piosenkach bawili się wszyscy. Wypowiadaj się o sali bankietowej (na której słyszałam, że nie było lepiej) i nie snuj domysłów. Mało wiesz a dużo kłapiesz. Takich masz przyjaciół to czemu nie bawiłeś się z nimi?
|
|
gans, a my się też cieszymy że nie jesteś łomżyniakiem, debili mamy dostatek:))) tsa, czyli czujesz się lepsza, bo jesteś niemiecką świnią?
|
|
i na tym polega demokracja - jeden lubi ogorki drugi ogrodnika corki - ale nie trzeba od razu rzucac blotem w siebie jak to robia inni pozdrawiam
|
|
zgadzam sie ze Łomża to specyficzne miasto, oczywiscie nie mozna uogólniac ze wszyscy sa zli, ale w wiekszosci nie jest najlepiej niestety i musze tez przyznac jeszcze jednej osobie racje, nie pamietam tylko już komu, że każdy wątek na tym forum kończy się wielkim wyzywaniem, obrażaniem i umawianiem na bójkę , litości :/
|
|
"- SERDECZNIE ZAPRASZAMY - MIESZKAŃCÓW SPOŁECZNOŚCI GMINY ŚNIADOWO " jaki jest adres? tojajatoja
|
|
Michał_ŁKS Ładny fotomontaz :)
|
|
Teraz NASZ klub jest w rękach p.prezydenta ;/ Tylko ciekawe co on zrobi w tej sprawie ? Bo słyszalem że jak narazie to nic nie zrobił !!!
|
|
do : x-anonim nie jestem pracownikiem banku i nie zależy na ich reklamie. pod koniec ubiegłego roku w rzeczpospolitej, lub w g. prawnej był ranking najdroższych instytucji udzielających pożyczek i kredytów i wg. tej tabeli powinieneś udać się z zapytaniem do bph, który ma swój oddział w lomzy. i pytać o kredyt na zakup pojazdu. produkt tego banku okazał się najtańszy w ubiegłym roku.
|
|
Napiszę krótko: kierownik tego sklepu jest osobą niesłowną i nie kompetentną...to takie moje drobne ostrzeżenie Pozdrawiam
|
|
W avansie... nieziemska obsługa :)))
|
|
dobre:)
|
|
Powazne odpowiedzi? Jak ta cena w stosunku do wymagan sama jest niepowazna. rudy błazen z druhem
|
|
wylęgarnia bananowców i lamuchów, a nie klub
|
|
ŁKS nigdy nie upadnie, czy w 2 czy gdzieś w okręgówce. Nie daj Boże, jak spadniemy, ale okaże się ile w Łomży jest prawdziwych kibiców.
|
|
co sądzicie o fryzjerze (ulicy nie znam dokładnie) który mieści się za 4plus wchodzi się do niego po schodach i jest koło solarium, A jeśli nie ten fryzjer to gdzie ?
|
|
Witam! Ja osobiscie polecam fryzjera za Urzedem Pracy Salon "Datura". Fachowa obsługa i przyjemna atmosfera. Co do fryzjera za 4plus to nie orientuje sie jak tam wyglada sytuacja. Pozdrawiam
|
|
magia_2, ten termin jest tylko dla tych, którzy chcą skorzystać z rozliczenia przez zakład pracy
|
|
Interesują mnie tylko poważne odpowiedzi. Mam problem z zadaniem z fizyki Proszę o pomoc. Ciało o masie 0,2 kg, rzucone pionowo do góry, spadło na powierzchnię Ziemi po upływie czasu 4 sekund. Jaką energie kinetyczną miało to ciało w momencie wyrzutu? Z jaką prędkością wyrzucono to ciało? Oporu powietrza nie bierzemy pod uwagę. z góry dziękuję;););)
|
|
wzorów nie masz?
|
|
Koleżanka sie uczy pewnie w PG1. Pani Wach zadała mi dzisiaj również te zadanie. Nie wiem jak rozwiązać całe zadanie, ale wiem, że te 4 sekundy trzeba podzielic na 2. Trzeba chyba też wykorzystać wzór na prędkość czy przyspieszenie.
|
|
Jeśli ktoś chce mieć ładną fryzurę, dobrany kolor i nie narzeka na brak pieniędzy to polecam salon Pana Adama Rogińskiego na Wyszyńskiego. Byłam w kilku salonach i razcej nie mogę na nie narzekać, ale dopiero w tym salonie poczułam się jak prawdziwa klientka. A moją fryzurę chwalą wszyscy znajomi :D
|
|
Może i masz racje architektura podobna sprawdze i podziele sie wnioskami :)
|
|
o k... jak można zostawić przed chwilą kupionego laptopa na przystanku :| to jakaś masakra jest... Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
kiedys kupowałam to wino w sklepie Alkohole swiata byc moze tam znajdziesz...
|
|
To tak wiele chętnych startuje na miss ekonomika? To sobie pra wybory zorganizujcie, wtedy będzie sprawiedliwie;) PS. Autor: SaneOne (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-12-07 17:59 połamę ci nogi... SaneOne - zazwyczaj mam podobne zdanie i poczucie humoru jak Ty, ale pisze się <b>połamię<b>
|
|
Te" ja jak ja "i inni "nowobogaccy z imigracji"trochę pomyślcie zdrowo.Zespół na żywo z klasą-start od 5 tys w górę zdechlaki.Trzeba trochę beknąć za klasę.
|
|
hihi pod koniami podaja pizze bialostocka... co jest glownym skladnikiem? ŚLEDZIK :P
|
|
Dokładnie masz do zapłaty 327,5 zł
|
|
A ja bawiłam się w Piątnicy w Jędrusiowej Zagrodzie :) i było bardzo fajnie, jedzenie było dobre ogolna ocena w skali od 0 do 5 dałabym 4 :)
|
|
urzad skarbowy trec jest b. dobry, jednak wszystko zalezy od organizmu, tak samo jest z olimpem ....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |