Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Analiza wyborcza - Sejmik Województwa Podlaskiego okręg nr 3 |
a na stronie ich fili w Białymstoku niby jest cennik ale mi sie nie chce włączyć nie wiem jak wam...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Analiza wyborcza - Sejmik Województwa Podlaskiego okręg nr 3 |
ufff... ta pizzeria to porażka! Fakt, że ta siec w innych miastach jest całkiem niezła nie znaczy że De Grasso w łomżyńskim wydaniu bedzie dobre... to jest kicha! Pizza albo surowa, albo spalona na popiół... Na początku sos był nawet dobry - teraz już i sos jest do dupy... Ktoś sie powinien tym zająć... Ceny wysokie- towar do dupy... Nigdy więcej nie zjem tam pizzy... Po powstaniu Da Grasso ceny we wszystkich pizzeriach poszły w gorę... Moim zdaniem w Łomży najlepsza jest Chilli Pizza - dobry towar, spoko obsługa - Polecam :)
|
|
a ja tam nie nazekam. Mnie smakowala,jak jadlem. a przed chwila najadlem sie w domu racuchow i tez mnie boli brzuch,choc zaden na glebe mi nie spadl!
|
|
a ja chodze do wizazysty na swiderskiej :D Ma na imie Michal i koles sypie takim tekstem ze zamiast siedziec 30 minut siedze ponad godzine bo od smiechu przestaje mnie strzyc :D rotfl
|
|
nie no bez przesady...moze ktos sobie wezmie to to głowy...zbierał od wakacji..lol..lipa...
|
|
jezeli ten ktos podlaczy tego lapka do neta to bedzie chyba mozna go namierzyc po MACu karty sieciowej o ile takowy znasz
|
|
A kiedy ja ten temat zacząłem? :P Ładnych pare lat minęło.
|
|
za duzoo
|
|
Ja być może zboczę z tematu, ale mogę z całym sercem i szczerością polecić - nie zespół, lecz Dj-a...Przerwy Pan Damian np. na jedzenie oznajmia za pomocą przyjemnej muzyki...W czasie przerw też muzyka w tle...Co do repertuaru to zależy od młodych jaki sobie życzą. Muzyka zarówno dla starszych jak i dla trochę młodszych...Do tego dobrany repertuar z pomysłem i żartem...Sprzęt też ma niezły... Robi wyprowadzenie młodych, oczepiny oraz gra do ostatniego gościa. Młody chłopak z południa... Jeśli ktoś będzie zainteresowany to mogę podać kontakt...
|
|
Mam problem. Jestem z Kolna i wybieram się na studia w kierunku architektury. Obecnie uczęszczam do Liceum Ogólnokształcącego o profilu matematyczno - informatycznym, a chciałabym ukończyć jakiś kurs ryskunku... Nie wiem czy w naszym okręgu jest coś takiego, gdyż najbliższy kurs znalazłam dopiero w WARSZAWIE!!! Proszę o kontakt! BARDZO PILNE! P.S. Może znasz osobę, która udzieliłaby korepetycji z rysunku?
|
|
cos sie nie garno ludzie do owsiaka zeby zbierac kase
|
|
kreatura90 z tego co napisalas wynika,ze do jutra tj 10 stycznia mozna jeszcze sie zglosic tak? Ale napisz czy osoby ktore zglosza sie jutro dostana identyfikatory i czy beda mogly zbierac pieniadze tak jak ci ktorzy zglosili sie do 4 stycznia... rudy błazen z druhem
|
|
golf III? :| to jakaś masakra jest...
|
|
Witam wszystkich. Chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś z naszego miasta lub okolic ma zamiar wybrać sie na tegoroczny Opener Festival do Gdyni. Pozdrawiam, Rafał
|
|
http://www.men.gov.pl/oswiata/istotne/ferie_07-08.php -Jak byś se nie poradził. ;p
|
|
bazyl i wszechwiedzący, dlaczego udzielacie się w tym temacie nie mając nic do powiedzenia, jeśli chodzi o mnie to są specjalne wątki mi poświęcone, wystarczy poszukać i tam możecie pisać petycje i żale:)))
|
|
tak. tez tam chodze i polecam ! :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |