Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowy faszyzm |
a teraz morze ktos byc w stokrotce? jakas ochrona to bym sie spytał poszedl bo chyba i tak dzisiaj nie zasne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowy faszyzm |
chyba sobie jaja robi chlopak, bo jak mozna kupic laptopa i za 5 minut go zostawic na przystanku ?, to nie cola z Mcdonalda ze na dachu samochodu zostawiasz i jedziesz , to kawal sprzetu
|
|
Ja tego nie ogarniam...
|
|
Jeśli ktoś widział w jakimś sklepie albo markecie niech da znać, poszukuję konkretnie tej marki. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Romek to powiedz ilu jest tych prawdziwych kibiców bo jestem ciekawy
|
|
Nie wszyscy - patrz np. Studio Band
|
|
Och pomogliście człowiekowi.Im więcej wskakuję na forum,tym bardziej brzydzę się pomagać ludziom.Wszyscy,którzy czują się bezkarni ukrywając się pod loginem karzą mi wstydzić się za nasze katolickie społeczeństwo.Króluje obłuda,dokuczanie i głupota prostych małolatów.Rodzice wszystkich dzieci łączcie się.Dzieciom zastanówcie się co piszecie,bo w końcu przed sądem wy,albo rodzice bekniecie.
|
|
Lepiej oddaj co nie Twoje,bo w końcu będziesz odpowiadać za kradzież.Polecam kontakt z policją.
|
|
Jak Wam sie podoba nasze lodowisko ? Miałak okazje przekonać się osobiście, i musze powiedzieć, że jestem nawet zadowolona, pomijając dziury w lodzie i odór alkoholu który daje po nosie jak ktoś zbliży się do panów wydających łyżwy. :) A jakie są wasze opinie ? Pluto
|
|
Kolerzanko temat był na forum, poszukaj w archiwum.
|
|
Ja już na samym początku porównałem te zdjęcia z obiektem w Drozdowie i rzeczywiście - było podobieństwo. Ale ten trop odrzuciłem, nie miałem bowiem informacji o spaleniu dworku w Drozdowie, w latach II Wojny Światowej. Byłem pewien, że jego obecny wygląd był taki sam jak w okresie międzywojennym. Porównajcie sobie te dwa zdjęcia: To prawdopodobnie jest dobry trop. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Dzień dobry do usług ! Jestem Kotlet
|
|
na wybijanie zabkow polecam kominarke z jednym otworem/ dwoma tylko na oczy, zapobiega takze przypadkowemu polknieciu qlki, nie jeden jak sie zasapie biegajac to ziape otwiera a tu problem z glowy :) praktyka czyni cuda ale lepiej uczyc sie na cudzych bledach:D szkoda ze czasu juz sie nie ma tyle co wczesniej, sprzet potanial i nie mowie o chinskiej tandecie, elektryki w cenie sprezyn- tak sie zaczynalo kiedys, byle glock lub beretta sprezynowa kosztowala 200-250 zlotych, mp5 jakies 450-sprezynowe, teraz te ceny elektykow dotycza i to z gornej polki. zycze wszystkim dobrej zabawy a kto niezdecydowany to polecam, jak juz sie zbierzecie to wyskoczcie na jakis zlot, nie ma to jak 200 chlopa (i dziewczyn tez), biegajacych po lesie, robi wrazenie, zamieszcajcie jakies fotki ze strzelanek lub slijcie na emiala
|
|
wszystkie serie Black Tower są dobre a Tobie chodzi o jakas konretnie? jesli obojetne to http://www.deliwer.pl/product/id/24730,wino-black-tower-bieale-riesling-0-75-l cena butelki 25 zl ja osobisice polecam japonskie wino sliwkowe CHOYA SILVER, swietne jest, delikatne w smaku winko deserowe, w sam raz dla kobiet ktore razi posmak goryczy w alkoholu, w internetowym sklepie http://www.sklep-ballantines.pl/sklep/index.php/details,id_pr,630.html lub w realu najtaniej, o ile kojarze to za 30 zł znalałem- niestety w warszawie
|
|
e Pani J. da pani spokój w dziale ogłoszenia proszę się reklamować hahahahha bo tu w to nikt nie uwierzy :P hehe Jarek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |