Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tylko z Piorunkiem Łomża bedzie się liczyć. |
masz problem... nie sluchajcie go...to fanta...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tylko z Piorunkiem Łomża bedzie się liczyć. |
Nie wiem czy Tobie udostępnią ten materiał, tzn. czy będą w ogóle go dla Ciebie przeglądać, dla osoby fizycznej, ale spróbuj, nic nie tracisz. Powinieneś zgłosić kradzież na Policję i powiedzieć, że prawdopodobnie złodziej został upamiętniony na taśmach. Oni już będą wiedzieć co robić. Bez względu na to, lepiej nie czekać i samemu też spytać w Stokrotce.
|
|
trudno nic nieporadzisz :/
|
|
zeby nie te sosy w Da grass'o to by smaku nie miala, w 4 porach guma straszna, pozostaje Chili Pizza-znośna, tylko pani przez telefon jakas średnio uprzejma, ale jak sie 58995345 telefonów dziennie odbiera to ile razy mozna milo witać " ćili picca slucham"
|
|
Ej lolki. Zauważyliście, że teraz jest kamerka na rondzie solidarności (to chyba te na zawadzkiej, nie???)??? Więc ona miała najlepszy widok na to. Mam nadzieję ze pomogłem.
|
|
A ja poczekam na KFC. W 2018 roku podobno w Łomży ma być Centrum Handlowe Fourty czy coś takiego. Też brzuszek boli, ale dobrze przeżera wnetrzości! ... i wogóle, i wogóle, i wogóle tak nie piszcie! a De grasso niedługo się pewnie zwinie.
|
|
A ŁKS ma jeszcze kontrakty podpisane z jakimiś piłkarzami? Czy nawet 11-stu się nie uzbiera? Mógłbym pomóc, w niedziele mam wolne. Ale na wyjazdy nie jadę, bo mam rodzinę i czasu mi szkoda. A viva ŁKS!
|
|
A najlepszy meski fryzjer ?
|
|
asus zakochany czy jak?
|
|
zastanówcie się: czy go okradli czy on zgubił? mówicie że złodziej to,tamto, za jaja go powiesić...! ...czy wszyscy ,którzy coś znaleźli są złodziejami? ja kiedyś znalazłem 100zł i co też jestem złodziejem?...żeby było podpisane to może bym zwrócił a tak wszystko poszło na "przelew" trochę kultury...moim zdaniem jak będziecie go wyzywać od złodziei to koleś może pożegnać się z laptopem...to tak na marginesie a z kamerami to dobry pomysł,idź tym tropem
|
|
A.K. No to jeżeli zamieszkał na stałe, to zaczynam teraz rozumieć, dlaczego pojawił się taki owczy pęd do żłoba. Z czegoś trzeba przecież żyć. Ciekawe, jakie są jego zainteresowania odnośnie stanowisk sfery budżetowej. Jak dożyjemy, to prędzej czy później poznamy prawdę.
|
|
"pod koniami" raz jadlam i byla spoko :P
|
|
Nie zgubił, a na chwilę zostawił. Wrócił po niego, ale ktoś zdążył już go gwizdnąć... Jak zgubię dokumenty, wracam w miejsce, gdzie moglem je stracić! Jeśli "znalazca" bierze coś, jest w obowiązku zrobić wszystko, aby znaleźć poszkodowanego, w innym przypadku nie ma prawa ruszać tego, co nie jego, bo ktoś może tego szukać. Czy już nic nie można zostawić na chwilę? Wszystko trzeba pilnować jak oka w głowie? W jakim my kraju żyjemy...
|
|
DO WSZYSTKICH Ludzie !!! Zafundujcie sobie kiedyś Sylwestra za 800 zł/osoba = 1.600 zł za parę. Jedźcie np do hotelu Gołębiewski w Mikołajkach. Będziecie wiedzieć czego oczekiwać od klasowej sali bankietowej i jej obsługi. Żałosne jest licytowanie się w stylu, iż można czegokolwiek za 150 zł/osoba oczekiwać na takim zadupiu jak Łomża. Sami piszecie, że chodzicie od lat w te same miejsca. Czego więc oczekujecie? Właściciel lub zarządca lokalu zawsze sobie myśli: najważniejsza kasa, w dupie z nimi a motłoch i tak ponownie przyjdzie tu za rok. Dziecinnymi są porównania w stylu: cyt "Zresztą jak tu zestawiać Rysia z Koroną ;/ Ryś to taki podrzędny zajazd". Zapytam: a czymże miałby ten podrzędny zajazd Ryś różnić się od jadłodalni Korona, w której obiady spożywa się w kurtkach na plecach ??
|
|
te lodowisko to totalna porazka,kupilam bilety na 15-ta ale lyzew juz nie dostalam jaja co
|
|
Jeśli ktoś wie ile kosztują zajęcia w "Ewie" i innych miejscach i ile jest zajęć w miesiącu to byłabym wdzięczna... Ja niestety patrząc na cennik MaxDance wiem już, że nie będziemy mogli sobie pozwolić z mężem na taki kurs...a szkoda...220zł za kurs dla pary np. dla początkujących to dla mnie byłby spory wydatek...
|
|
Ja proponuje pogadać z Owsiakiem, ten gościu zawsze miał gest i myśle że jak przeznaczy jedną puszke na zakup drugiego laptopa to cała orkiestra na tym nie ucierpi a chłopaczyna odzyska na nowo sens życia
|
|
Ja miałem styczność z panią J. w sp 10 i nie mam najlepszych wspomnień. Było to dosyć dawno i byćmoże coś się do tej pory zmieniło. Teraz uczę sie sam w domu z różnych programów i to jest wg mnie najlepszy sposób. Polecam programy z serii \"Talk to me\"
|
|
A można się tam zapisywać jeszcze ? Wie ktos ? I jak cos to ile się płaci :) Pzdr.
|
|
Witam!Słuchaj zależy o jaki rodzaj wizy masz zamiar sie starać.Informacje masz tutaj http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/iv_fees.html
|
|
z tego co wiem...ceny w maxdance beda inne jesli chdozi o łomze.....niz w cenniku na strnce...jakie podano
|
|
Witam Wszytskich w lipcu mam wesele w sali w Kisielnicy, słyszałam na jej temat różne opinie, moze ktoś z was bawił sie tam na weselach czy innych imprezach ? Najbardziej interesuje mnie jakość jedzenia i obsługi. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Cześć, muszę przyznać, że dobrze trafiłeś. Ja tam byłem we wrześniu na weselu i naprawdę wszystko było jak należy, fajna jest sala, obsługa miła i kompetentna, a jedzenia było naprawdę dużo i było smaczne. Naprawdę bardzo fajna miejscówka.
|
|
Witam ja tez ja polecam jest ok!!! Tylko pamietaj gdzie bys nie robila wesela zawsze znajdzie sie osoba z twoich gosci ktorej cos nie bedzie odpowiadalo tak biora sie zle opinie o salach. Pozdrawiam dobrej zabawy w Lipcu wam Życze Powodzenia.
|
|
wiem że w podgórzu są meble kuchenne dosyc ciekawe.. rudy błazen z druhem
|
|
Smugarzewski robi dobre meble
|
|
POLECAM JEST NAPRAWDE ZAJEBISCIE!!!!!!! BEDZIESZ NAPEWNO ZADOWOLONA OBSLUGA OK A JEDZENIE SUPER I DUZO POZDRAWIAM ZYCZE DOBREJ ZABAWY PA
|
|
161RDC30 co ty gadasz ze tylko w polsce kradną jeśli tak to chyba jeszcze nigdzie nie byłeś i tak sadzisz. Wszędzie ludzie kradną!!!
|
|
U mnie robił kuchnie i szafy do pokoi stolarz pan Cekała. Przyjechał wymierzył zrobił projekt odrazu i podał cenę, wcześniej się orientowałam cenowo i było najkorzystniej więc POLECAM.
|
|
Testowanie nowych radiowozów :P
|
|
ostatnio golf III ciemno zielony jezdzi po lomzy z kamera za przednia szyba
|
|
gruby, to jakis posraniec, dzieciuch, powyzywał policje i ma radoche, buntownik od siedmiu boleści...
|
|
Autor: _siara_ (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) chyba tez bede na tym weselu hymmmmm czyżby będziesz ????
|
|
Orientuje sie ktoś gdzie w Łomży można kupić playera creative Zen 4-8 gb? Chodzi mi konkretnie o ten model: http://pl.europe.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999 A może ktoś chce opchnąć?
|
|
jak są mu winni to niech oddają... napodpisują umów których nie są w stanie spełnić, jakoś to będzie a teraz wielkie zdziwienie...
|
|
:D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam i dziekuje wszystkim Panom za pomoc i namiary.
|
|
ta wiesz hehe, pewnie ze ma......... jakie amsz te BMW?? moze mala ustawka na wyleczenie??
|
|
Kiernek, no chyba ze to komus na zaliczenie potrzebne ;) ... i co dalej??
|
|
a zdjecie mozesz jakie umiescic??
|
|
dobra zamilcz bo sam sie zaraz osrasz co gul Ci bryka hahahha. Pizgatornia 91.192.88.206:27015 Radius 83.238.44.7:27045 Happykilers 82.177.192.235:27022 hasło hk Strzelnica 193.58.232.90:27015
|
|
omijać omijać i jeszcze raz omijać tego Pana ... i co dalej??
|
|
Siemka!!! Wiecie ile może kosztować nowa klawiatura do komputera. Jakie są granice cen. Od razu mówię że chodzi mi o lepszą. Gdzie polecacie mi kupić?? Pozdro i dzięki
|
|
Autor: Hek (87.119.16.---) Data: 15-01-08 21:23 A nie macie "swojego" forum uczelnianego żeby tam wywlekać takie paprochy? --------------------------------------------------- Chyba nawet takiego forum nie ma. Dobrym powodem żeby robić to tu jest chociażby to, że więcej osób tu zagląda. To da niektórym może do myślenia. Chyba lepiej wiedzieć w co się można wpakować, niż się wpakować w coś co nie będzie nam odpowiadało i potem żałować? Nie uważasz?
|
|
Koledzy dobrze radzą. Po pierwsze uważaj na to co i w jaki sposób piszesz. Chcąc przełamać jakikolwiek stereotyp musisz byc cierpliwy i opanowany. Nie daj się prowokować i bądź tolerancyjny. Trzymaj się tematu wypowiedzi i nie tłumacz się dyslekcją - gdybyś chciał (i gdyby Ci zależało na tym żeby dobrze coś zrobić) to bys użył worda. Skoro tego nie robisz to jest to przejaw lenistwa - już wyżej ktoś to napisał. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Admin forum ACLomza http://clublomza.fora.pl
|
|
auto podobno 200 pare koni:D
|
|
A ja nie mam żalu do kościoła za Rydzyka. Rydzyk robi "dobrą robotę", szybciej oczyści nasz kraj z .... Zapiszę się do partii Rydzyka i mam nadzieję na szybką karierę.
|
|
witam !!! masz całkowitą rację. Te forum to głownie pytania o salę na wesele zespół czy kamerzyste jak również o polecenie dobrego lekarza. Tak nie powinno być. Jednak wydaje mi się że te tematy zaczynają osoby które niedawno zapisały się do tego forum. Najlepiej byłoby wytłumaczyć że jeśli ktoś zakłada temat to niech najpierw sprawdzi w archiwum czy takiego nie było już wcześniej. Sądzę jednak że nie uda się nam tego powstrzymać a co robić to nie wiem może ktoś inny ma pomysł... Pozdrawiam Kokosz
|
|
ale trzeba coś z tym zrobić ... jakie pomysły macie??? ... i co dalej??
|
|
bo aikido zawiera techniki ktore raczej nie przydadza sie na ulicy np dzwignie na nadgarstek, chyba ze chcesz cwiczyc 4 fun. Duzo skuteczniejszy jest boks lub zapasy.
|
|
Rydzyk do ŁkS odrazu pieniadze beda :P skoncza sie problemy finansowe a i kibicow bedzie wiecej :P
|
|
Nie znasz Janka? On tak tylko żartuje...
|
|
dla mnie te cale szopki z tym miss ekonomika to fatrsa i parada wytapetowanych lolitek. Ja bym jeszcze dodal do tego konkursu test na inteligencje i suma punktow wygladu + inteligencji dalyby najlepsza laske roku. :D Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Może ktoś chce pieska, mnie nie stać chować dwa psy. A nie mam serca go wyrzucić??? Może ktos na wsi chce pieska???
|
|
Na niewielkie przyjecie weselne- Alicja- jak najbardziej. Jedzenie i obsługa w porządku. Polecam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |