Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Piorunek może obiecać, że za rok nie będzie ubiegać się o mandat posła ? |
no, nie przegiecie :D padlem na kolana coz za problem, co za napiecie ile buractwa! Ahahahaha :D Przepowazny temat :) Dawno nie czytalem takich betonow :D Ahahahahahaha, o nie moge :D Jeszcze jeszcze jeszcze! :D ahahahahahaha :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Piorunek może obiecać, że za rok nie będzie ubiegać się o mandat posła ? |
Pani Tatiana :)
|
|
Re: Czy Piorunek może obiecać, że za rok nie będzie ubiegać się o mandat posła ? |
uuuu to lipa koleś ale żeś odjebał maniane Ę.Ą.
|
|
Patryczek =] a czy ty nie umiesz normalnie pisać? Pozdrawiam.
|
|
Człowieku a po co Ci ta ameryka, no chyba że na zakupy jedziesz to rozumiem.
|
|
trza miec szczescie aby ta pieczatke-wizęę dostac...ale nie oplaca sie tam leciec jak wyzej napisane...ale prbouj szczescia...
|
|
ja polecam zespół TOP czyli Rożków :) bawiłam sie z nimi na dwóch weselach i było super ! fajnie bawia ludzi , repertuar i dla starszych i dla młodych !! sama mam wesele w lipcu i tez u mnie zagraja :)))
|
|
co ty mnie za jakiegos złodzieja masz?chodzi mi o to ze moze jest znalazca tylko nie czyta tego forum i nawet nie wie ze takie zdarzenie miało miejsce,ze asus pisze o tym na forum,matole
|
|
no napewno.blum ma dozywotnią gwarancje.tyle ze one troche kosztują.osobiscie polecam okucia blum
|
|
A.K. peter Ten, który nie może zdecydować się, czy ma być Stańczykiem czy carem, przyjechał tu. Dlaczego? Internet to potężne narzędzie... Wystarczy czasami wpisać w wyszukiwarkę hasło - tytuł tej drugiej gazetki... peter Brawo, czytasz dokładnie, analizujesz i wytykasz błędy - obłudę. Stowarzyszenie to za szumnymi sloganami o demokracji, dbałości o dobro śniadowiaków, skrywa prawdziwy cel, mącić ile wlezie, zbijać swój kapitał i spróbować ponownie dorwać się do władzy z własną kliką. OOOOOOOOOoooo wtedy będzie dobrze w gminie, różowo, cukierkowo. Wszystko wróciłoby do porządku - starego, czyli tak naprawdę NICZEGO. Poza tym szczerze dziwimy się, że kilku śniadowiaków dało się namówić osobom odsuniętym od stołków, aby ich nazwiska stały się awangardą tego niby stowarzyszenia. Wykorzystali Was. Pozdrawiamy
|
|
Przepraszam bardzo dzrzewko szczęscia , według mnie jest to normalnie ;] jeśli nie zachowałem składni to wybacz ;] akurat przy pisaniu tego komenta miałem troszkę rzeczy na głowie ^_^ ;]
|
|
najlepiej jak najszybciej gdzies do 14 bo bede musial to odebrac ze szkoly i przekazac dalej wiec postarajcie sie jak najszybciej
|
|
Posty umie pisać , ale poszukać opinii o produkcie już nie. To dziwne.
|
|
Zdecydowanie iPlus. W ramach pracy miałem okazję wypróbować wszystkie dostępne opcje w kraju, w wielu jego zakątkach. Najlepiej spisał się iPlus, mimo, iż nie jestem zwolennikiem komórki w tej sieci.
|
|
chcesz kupic hurtowo? bo jezeli tam to piekarnia... sa jeszcze male ciastkarnie...ktore robia bardzo pyszne paczki i duzo wieksze niz normalne...ale trzeba wiecej zaplacic...oczywiscie taniej wychodzi niz dwa kupic:) ale pieka je tylko na specialne okazje...jakim jest np czwartek:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |