poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wiadomosci z francji

dentysta dla dzieci moim zdaniem to Pióro,ma podejscie wiem bo chodze do niej z dziecmi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wiadomosci z francji

Czy wam w ogóle coś smakuje, co jest z Łomży? Kebab wam smakuje nie łomżyński, pizza nie łomżyńska, co jeszcze? Ja jadam z D'Angelo, jak i z 4 Pór Roku i mi smakuje! Ludzie, co wy macie za podniebienia???

czy może ma ktoś numer kontaktowy do p. J., daje jeszcze korepetycje w łomży?? proosze o odpowiedz karolina_1191@o2.pl

prz banku pko przy ul. Niemcewicza znaleziono tablice rejestracyjną samochodu, właściciel może sie ze mną skontaktować, bo z tego co wiem może być niezłe zamieszanie przy wymianie tablic ;]

Obsługa w yamie jest OK. Brakuje tylko Munia

Peter a ty wiesz że on naprawdę zamieszkał w Śniadowie, co prawda od nie dawna, ale wiesz w Warszawie sami warszawiacy ( tacy juz po roku to myślą że spędzili tam całe życie, a on śniadowiak ... całe życie

czy do dzieworodztwa?

Takich tematow to nawet nie ma co zakladac. Chyba ze dalbysznaleznego tyle ile dalesza laptopa. A tak wogole pomysl znajdujesz laptopa na ulicy co robisz raczej bys wzial. Wspolczuje Ci ale takie zeczy sie pilnuje u nas jak człowikoei 10 groszy wypadnie to zaraz nie ma a co mowic o 1250zl!!! Mowie Ci zbieraj na drugiego albo daj tyle znaleznego za ile kupiles

współczuje ci niechcialbym być na twoim miejscu, a o laptopie mozesz zapomniec ze go odzyskasz

a głowe z chaty wziales jak poszedles go kupic?

co wy chcecie od tej pizzerni ?? 1 raz jak zamowiłem od nich pizze to mi tak przecietnie samkowała ale za kolejnym razem jak zamawiałem to ją polubiłem. Czasami jem tez w Dangello, tak natomait ciasto jest grube i tak jakby spieczone bo dodają do tego ciasta ziemniaki aby było takie pulchne. Pizzernie właśnie różnią sie od siebie ciastem, jedna ma takie druga takie. Ludzie nie wybredzac ! za poł metra pizze zaplacic nicale 19 to uwazam ze jest niewiele a sporo osob sie najje. Pozdro

Portfel,klucze,dokumenty... ok rozumiem :) ale LAPTOP !? .....

przepraszam

zamiast w prawo trzeba jechac w lewo

Skleroza :)))

do czwartku przed zamknięciem szkoły.

he :) . . . hmmn ... a co to za różnica czy z małej czy z dużej ;> -_^

Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org