wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mieszkańców kamienicy przy ul. Senatorskiej 7

Grover
Ja zupełnie się nie oburzam i jestem ci bardzo wdzięczna za zauważanie moich błędów :) I zupelnie sie ich nie wypieram.
Z chęcią bym napisała maila do Max-a lecz niestety nie podał swego adresu a więc to jedyny sposób aby z nim pokorespondować.
Ciekawi mnie skąd bierzesz tak szczegółowe informacje na temat warunków pracy w radiu Bab. Twierdzisz że nie jesteś pracownikiem Radia a więc wioskuję że jakiś pracownik łamie tajemnicę przedsiębiorstwa wynosząc na zewnątrz informację - dość poufne bo dotyczące wynagrodzenia.
Odnośnie Orange to zapewniam cię że od ponad miesiąca przebywa w Stanach :) i nie jest w żaden sposób związany z radiem Bab.
Arko a co do Ciebie - olej to! Jestes fajnym facetem - no może troszeczkę dziecinnym, ale i tak cie lubie :)

Pozdrawiam wszystkich.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mieszkańców kamienicy przy ul. Senatorskiej 7

Grover
Zaciekawiłeś mnie bardzo. A więc najnowsze informacje :) specjalnie dla Ciebie.
Po pierwsze Waldek B. nie podał radia Bab do sądu - sprawdzone u źródla - czyli u Waldka.
Po drugie - pozdrów Emilkę.

Pozdrawiam ekipę Radia BAB - tak dla przekory bo aż tak bardzo to za Wami nie przepadam ;)

Cześć majorka!
Dzięki za pozdrowienia, ale nie musisz ich przez nikogo przekazywać, bo tak się składa, że czasem zaglądam na to forum :)

Pozdrawiam wszystkich, którzy lubią i tych, którzy nie lubia Radia BAB, a także całą ekipę wspomnianej rozgłośni!!! :)

Jesli chodzi o pieniazki na staz to ja rowniez dostawalem wykretne i sprzeczne odpowiedzi. m.in.:
w kwietniu - "... pieniadze beda w maju..."
przelom kwiatnia/maja - "... pieniadze moze beda w czerwcu. a moze na poczatku lipca..."
a w polowie maja uslyszalem - " w kwietniu mielismy kilkanascie propozycji stazu, wtedy pieniadze byly, teraz juz nie ma... niewiadomo kiedy beda..."

tak wiec na Urzad Pracy to ja bym nie liczyl, radze samemu poszukac sobie stazu, jest to trudne (wiem z doswiadczenia), ale warto probowac. Jak szukalem, kiedy juz myslalem ze nic nie znajde, i dalej bede w gronie bezrobotnych dostalem propozycje pracy.

Wiec nie ogladajcie sie na UP, tylko sami szukajcie!!!
Powodzenia!!

W PIĄTEK ZRÓBCIE SOBIE WOLNE OD KOMPA I JEDŹCIE DO ZAMBROWA!!! A NIE SOBIE ZDROWIE MARNUJECIE PRZED MONITORAMI :) HEHE

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Majorka szukasz u mnie bledow ktorych nie ma. didzeje - forma formalnie niepoprawna, ale jest to neologizm - licencia poetica. wiem co znaczy dj i jak to sie pisze tak samo jak wiem, ze zdania zaczyna sie wielka litera i ze uzywac nalezy polskich znakow, tego nie robie bo mi sie nie chce.

disk dżoker - prezenter muzyczny - to jest to samo droga Majorko - zeby krytykowac trzeba miec minimalna chociaz wiedze. roznica jest niewielka "prezenter muzyczny" - to brzmi zbyt dumnie na radio bab wiec tam sa didzeje.

co do innego zarzutu to swiadczy on o Twojej kompletnej ignorancji - j polski nie jest jezykiem szeregowym i nie ma duzego znaczenia kolejnosc slow. - zeby krytykowac trzeba miec minimalna wiedze - zgadzam sie w 100%.

Wlasciwie sie ubrac to jak? Jak nadziany playboy? Czy jak szacowny meloman?

Z tego co wiem na podstawie rozmow ze studentami tej szkoly jest tam poziom bardzo niski i bez problemu kazdy moze tam sobie kupic magistra (tak jest na wiekszosc szkol prywantych).

Dlaczego nazywają Agrobajzel? Czy tam już można zrobić czy kupić magistra ? Słyszałem , że tylko inżyniera.

EHEHEHE no to przykro mi ale kibice olimpii nie obejrza chyba meczu.

Taki z Ciebie realista jak z koziej dupy trąba.

Treść jest ukryta

Jak to powiedzial Holek w Łomzy...prawo jazdy NIE JEST wyznacznikiem tego czy umiemy jezdzic czy tez nie. Aby w miare poprawnie jezdzic trzeba niestety spedzic wiele godzin za kierownica...trzeba posiasc pewne umiejetnosci i nauczyc sie techniki jazdy....
a i najlepszym kierowcom zdarzaja sie wypadki...nawet te smiertelne.

...Mierz zamiary na swoje sily...

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

ja słyszałem że zamówili ochronę z Warszawy DELTE i też doszły do mnie słuchy, że mają zawrócić autobusy spowrotem do Łomży. tylko zastanawia mnie to ile by musiało policji nas zawracać?!

Pozdro i do jutra!

Ludzie w Stanach pędzą w wyścigu szczurów, tylko taki Da$to sie zatrzyma i podda w wątpliwość. W Polsce też trwa taki wyścig, ale niektórzy nawet 2 min nie poświęcą na przeczytanie jego słów. Ludzie to co On pisze zdaje nam sie takie takie egzotyczne, a przecież nasze życie wygląda podobnie, przeczytajcie jeszcze raz ten felieton i pomyślcie o sobie...
A do ciebie Da$to: cogito ergo sum - wątpię więc jestem; jak przestaniesz wątpić, to cię wciągną do tego matriksa.
Z tradycyjnym rosyjskim pozdrowieniem: tejk ker jorself

Nie przejmuj sie słownictwem. Znam barwniejsze. A młodziez pewnie jeszcze lepsze.
Masz racje z tym mailem (chociaz nie wiem czy smiałbym), ale to było z rozpedu, bo reagowałem bardziej na ortografię Reddsa.
Wracajac do tematu to jest obowiazek nie tylko matury. Czemu niby te prywatne wyzsze szkoły tak dobrze w Łomzy stoją? Bo wszyscy naczelnicy i kierownicy w promieniu przynajmniej 30 km tu dorabiali sobie wyksztalcenie zeby nie stracic stołka.
Nie zdobywali wiedze tylko własnie zdobywali potrzebny im papierek. I srednia wykształcenia od razu skoczyła.

______________________________________-

...może sen przyjdzie.... ?

(raczej już poszedł)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org