poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wszyscy zyskują PiS traci - Oczywista oczywistość

Z tego co mi wiadomo, to Ptysiu nie wytrzymał bez tego, jakże wartościowego forum, i namiętnie zabiera głos w dyskusjach pod innym nickiem. Więc strzeżcie się :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wszyscy zyskują PiS traci - Oczywista oczywistość

Witam. Czy orientuje sie ktos czy "Tiger" wznowil juz treningi? Podobno sekcja miala ruszyc od stycznia. pzdr

nasz trans może chciał by się zemną spotkać i porozmawiać, myśle że jak mnie zobaczy to zmieni zdanie na moj temat, to jak?
mam wrażenie że przedstawiony obraz kopania mnie przez kogoś w dupę to obraz twego życia, bo to ty narzekasz na Łomżę nie ja:)))

Co do tego czy już zostały wznowione to nie mam pojęcia.
Co do kryteriów to tylko i wyłącznie chęci.. no i pewnie będziesz musiał zrobić sobie badania, ale to już trener Ci powie co i jak.
Strzała.

Zgadzam się z loosakiem ... takie te małe GPS to często w błąd wprowadzają... a mogłyby chociaż raz dziennie mapy aktualicować (loool)

uwaga! idę dziś wcześniej spać. jakby co zaopiekujcie się światem sami.

moim celem nie bylo obrazanie ciebie ALE chcialam zwrocic uwage ,ze zadluzenie sie to naprawde nic dobrego.Poczytaj portale biznesowe naprawde strach wziac kredyt, na twoim miejscu wstrzymalabym sie chociaz troche az do wyklarowania sytuacji.

No własnie a wszedzie słychac tylko, że to już ma koniec byc na tak spore miasto żeby nie mogło utrzymac sie w 2-lidze ŚMIECH!!!

a co c
hcesz reklamować???

rudy błazen z druhem

Jak na razie ze wszystkiego, co kupiłem w Avansie jestem zadowolony.
Wszytko działa bez zarzutu.

A co do obsługi, jest przeciętna i daleko nie wybiega ponad średnią łomżyńską. Sprzedawców mało, zabiegani i za bardzo nie wyrywają się do pomocy.

Podobno kupowanie jest przyjemnością ale
akurat tego w Avansie nie odczułem.

Byyyyyy Ass

To źle słyszałeś. Ja prowadzę tam zajęcia i nie jestem ani Chakielem, ani Cichopką. :)

Do x-anonim - porozglądaj się też za kredytami lub pożyczkami konsumpcyjnymi, oprocentowanie jest o wiele mniejsze niż na typowe kredyty samochodowe.

A tak w ogóle przejdź się po firmach pośredniczących w udzielaniu kredytów,
tam ci przedstawią oferty różnych banków i se wybierzesz ten najtańszy.

Do Haliny: pożyczka, raty, kredyt to dzisiaj normalna sprawa, jak ktoś nie chce wykładać gotówki odrazu, to idealnym rozwiązaniem są raty. Zazwyczaj lepiej te pieniądze zainwestować niż odrazu wszystkie wydać.

Przepraszam poprawiam się cennik jest...

tez jej nie polecam.tak prawda.

Ten fryzjer obok solarium jest tam max od 2 tygodni, także jeśli ktoś tu chce sobie zrobić darmową reklamę na start ... odpuście sobie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org