wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wsparcie dla kandydatów

na serio bywalam w tym klubie duza razy i uwazam,ze ochrona musi byc ochrona, chlopa z jajami a nie mieczak ...i trzeba zrozumiec jak nie ma miejsc to nie ma i tyle.
KAzdy ma swoje zdanie i sie z tym zgadzam,nie podoba Cie sie raz,nie idz juz drugi!
Bylam tylko gosciem w LOmzy a uwazam,ze to jednej z lepszcyh klubow w waszym miescie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wsparcie dla kandydatów

Ja sie nie bawie w jakies wysublimowane gadajace modele za 1000 zl. Mam laptopa, wiec byloby zwykla glupota wydac kase na autonomiczne urzadzenie, kiedy do niczego poza wybieraniem drog nie mogloby mi posluzyc.

A tak kupilem fajne cacko za 300 zl jakos i soft wymieniam jak mi sie podoba. Uzywam tego w czym chce i jak chce. Google earth+GPS + GPRS i mamy super nawigacje. I za zadne glupie mapy nie trzeba placic. Gdzie nie pojade dane wzglednie aktualne. Dodatkowo ciekawe miejsca opisane, komunikacja miejska, zabytki, dane o miejscowisci itp. Ubiegne tez niektorych: Google earth rowniez potrafi samodzielnie proponowac trase przejazdu miedzy miejscowosciami.

Swoja droga, znam przypadki, jak ludzie sie nacinali na GPS'ach, np probujac przejechac przez zamknieta droge przeksztalcona w deptak tylko dla pieszych.

Dla ciekawych, moj GPS to HI-204 firmy Haicon. Chipset SIRF III. Komunikacja przez USB, obudowa wodoszczelna, zawiera w sobie magnes (mozna na dach przyczepic). Skutecznie dziala rowniez umieszczone miedzy kierownica a przednia szyba.

IwwI 2000 pisze...

śmieszne to jest....słowne przepychanki nic nie zmienią...powiedzmy o faktach...bo z nimi się nie dyskutuje.

Właśnie o to chodzi, przyznaję Ci rację, dzieki Stowarzyszeniu mogą
one dopiero wvpłynąć, organizacja tanie ma aż takiej mocy aby bezpośrednio do nich dotrzeć, może tylko sugerować organom do tego
powołanym. Samo rozpoczęcie działalności nawet bez ich pomocy może
już wpłynąć na zmianę sytuacji naprawę poczynań miejscowej władzy.
Przecież o to chodzi.
Z całym szacunkiem, ale śmieszne to wcale nie jest jak w serialu czy
filmie pełnometrażowym ,,RANCZO,, wręcz smutne bo jak w takiej
atmosferze na codzień zyć.

a tutaj jest internetow miasto klubu aclomza

http://aclomza.myminicity.com/

miasto idealne hehe

"...organizacja tanie ma aż takiej mocy aby bezpośrednio do nich dotrzeć, może tylko sugerować organom do tego
powołanym. Samo rozpoczęcie działalności nawet bez ich pomocy może
już wpłynąć na zmianę sytuacji naprawę poczynań miejscowej władzy.
Przecież o to chodzi." To znaczy się stowarzyszenie bedzie takim organem doradczym...? A gdzieście byli i jak doradzaliście jak byliście u korytka...? Już ja widzę jak najchętniej "stwoarzyszeni" byście doradzili obecnym władzom....? A może tak po porstu zamiast opieprzać sie w pracy jeden z drugim robiłby co do niego należy, mi to wydaje się ze macie za duzo wolnego czasu. A o obecnego wójta nie ma się co martwić przy nasępnych wyborach społeczeństwo wystawi mu cenzurkę tak jak i poprzedniemu
Pozdrawiam i zalecam taką pozytywistyczną pracę a nie jątrzenie

Fajne jest to, że na stronie miejskiej nie znalazła się informacja o powodach takiego rozwoju sytuacji... ciekawe dlaczego?

Jest info o mostku na grobli jednaczewskiej, o lodowisku i innych "ciekawostkach" - a o ŁKSie nic!! Może tak naprawdę wszystko jest w porządku???!!!

Hahahahhahahah pojebane!!!!

A jednak Jasiu pierdoło się odezwałeś .Byłam tego pewna ! Bo gdybys maiał troche kultury i inteligencji o której piszesz to byś sie nie pchał gdzie ciebie nie proszą.A TY JAK PIES PAWŁOWA REAGUJESZ!

Treść jest ukryta

Witam chcialbym podzielic sie swoją opinią o nowej pizzeri w Lomzy.
Ostatnio jak tam bylem widzialem jak robione ciasto spada na podloge i dalej jest dekorowane skladnikami, zamowiona pizza byla surowa, strasznie nasaczona oliwa (tluszczem), marnie wygladala.
AAAAAAAA po wszystkim, straszny bol brzucha u calej czworki znajomych.
Ostrzegam... pozdrawiam
MOZE TYLKO NAS CHCIELI OTRUC

rudy błazen z druhem

właśnie reasumując to nie ma sensu bo jedni dostają spaloną po 30min,a inni surową po 15 gdzie tu sens i logika:)

Hehehe nowy serwerek fajnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org