Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża - PISowskie miasto z Klerem za pan brat |
dla tych co nie wiedzą o czym mowa: Suwałki Plaza: powierzchnia łączna 40 000 m2 trzy kondygnacje przeznaczone na handel i rozrywkę 500 miejsc parkingowych na 2 poziomach W Centrum znajdą się: 100 sklepów uznanych marek w pasażu handlowo-usługowym delikatesy 4 sal kinowych Cinema City centrum rozrywki Fantasy Park z kręgielnią, bilardami, grami komputerowymi, placem zabaw dla dzieci, kafejką internetową i dyskoteką ogródek gastronomiczny Do Centrum Suwałki Plaza można dojechać samochodem oraz komunikacją miejską. przystanek autobusowy przed wejściem do Centrum, linie: 2, 2 bis, 3, 3 bis, 5 św, 6, 8, 9 bis, 10, 12, 14, 15, 15 bis, 16, 17, 20 dworzec Główny PKP, 4 minut spacerem dworzec autobusowy PKS, 2 minuty spacerem Najwięksi inwestorzy w Suwałkach WKiZB WIGRY (grupa ATLAS) MALOW Porta KMI System AQUAEL-BIS FORTE S.A. Strefa Zasięgu i oddziaływania 100 000 mieszkańców w promieniu do 15 minut dojazdu 205 000 mieszkańców w promieniu do 30 minut dojazdu 370 000 mieszkańców terytorium Polski do 60 minut dojazdu 450 000 wraz z terytorium Litwy tojajatoja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża - PISowskie miasto z Klerem za pan brat |
http://www.plazacenters.pl/plany.php tojajatoja
|
|
A ja bylam w Wenecji ogolnie ok tylko towarzystwo troszke starawe =/ zespol na poczatku troszke zamulal ale po kilku glebszych sie rozkrecil =) jedzenie nawet niezle(dania gorace) ,za to przystawki bardzo dobre =)
|
|
moim zdaniem na 18 to sie raczej nie nadaje. Tak z dziewczyna to mozesz tam iscs obie posiedziec bo fajny klimacik jest ale jak na 18 to nie polecam...
|
|
wieceie, co? Mi sie wydaje, ze nie ma co sie ak mocno podniecac ta inwestycja w suwalkach. U nas tez sa ambitne plany :) Suwalki i okolice to niestety bardzo biedny teren, jakos ciezko mi uwierzyc aby tam cos takiego powstalo i na dodatek w tak krotkim czasie. Ktos tu wspomnial ze bedzie to dla przyjaciol ze wschodu i chyba ma duzo racji. Co do samej lomzy i naszej rady miasta... ech, zanim nie odejda od koryta te swinskie mordy ktore pilnuja swgo zloba od lat ciezko bedzie cokolwiek zmienic w tej kwesti. Jak narazie to pokazuja jak sa skorumpowani i w jak nieudolny sposob zarzadzaja miastem. Straszna porazka nie umiec sobie poradzic z glupim marketem (mysle o tym na polodniu) Banda nieudacznikow. To co tu gadac o kompleksie handlowym, chlopy juz i tak siwieja od myslenia. Moze trzeba zebrac ludzi walnac zrzutke zatrudnic kilku cwaniakow co zrobia czystke w szeregach radnych. Raz na zawsze :D peace
|
|
Zostało nas-prawdziwych łomżyniaków,mających swoich dziadów i pradziadów na starym cmentarzu,w naszym mieście zaledwie garstka.Nie więcej zapewne niż 15-20%.My wiemy,jak pięknie Łomża wyglądała przed laty,póki nie zeszpecono jej w latach gierkowskich pudełkowatą zabudową i nikomu niepotrzebnymi zakładami,postawionymi na zabranej nam ziemi.
|
|
Uuuuuuuuuu widze, że emocje na tym forum sięgają spłuczki klozetowej... =)
|
|
Panie Robercie Myślę, że jutro zostanie to opublikowane bo mam już zgodę moich partnerów z Zarządu , którzy razem ze mną pracowali nad projektem. Udostępnimy opini publicznej List intencyjny zawierający 5 punktów Partnerstwa , który szkoda że nie został podpisany... Pozdrawiam M.Z
|
|
Moim skromnym zdaniem 54 to lokal dla pedałów! Nie można o nim powiedzieć że jest wpełni klubem bilardowym ani barem! Nie wiem co to jest...
|
|
oj Jaś gówno widzę , że ci mocno i celnie doje.... łam bo się do tej pory nie możesz pozbierać i usiłujesz się odsczekiwać jak pies z podkulonym ogonem. Zawsze byłeś i jesteś nikim nawet jaj nie masz złamasie.
|
|
śmieszne to jest ...... słowne przepychanki nic nie zmienią ..... powiedzmy o faktach ... bo z nimi się nie dyskutuje..... 1. po wyborach zmienił się wójt - demokracja tyrania większości- fakt z tym trzeba się pogodzić..... 2. powstała 2 gazetka gminna w której redaktor stara się udowodnić ludziom jak wielki błąd zrobili wybierając nowego wójta.... bo jego poprzednik to był the best.... ale to ludzie go ocenili.....więc chyba było inaczej.... 3.od wyborów na tym forum jest dosyć dużo o Śniadowie- o gminie często bzdury ..... 4.ciągłe straszenie wójta kontrolami i opowiadanie o rzekomych nadużyciach ze strony obecnie panującego..... śmieszne to jest ..... gdzie dowody- niema ich ..... 5.informacje typu z gminnych ploteczek ....jak wieść gminna niesie....... brzmią jak "" jedna pani drugiej pani"...traktujmy się jak poważni ludzie ..... 6. poza tym minimum kultury.....proponuję...... 7.przeczytałem statut...... heheheheh....... jest tam pełno bzdur .....np. Celem Stowarzyszenia jest działanie na rzecz dobra mieszkańców Gminy Śniadowo oraz troska o dynamiczny rozwój Gminy poprzez: 1. Współdziałanie z organizacjami i ośrodkami zmierzającymi do przeciwdziałania patologiom społecznym. 2. Wspieranie poczynań władz gminnych służących rozwojowi Gminy i jej mieszkańców. 3. Promowanie i udzielanie wsparcia podmiotom gospodarczym zarówno nowo powstałym jak już istniejącym - tworzącym i utrzymującym stanowiska pracy oraz działającym na rzecz rozwoju i promocji Gminy. 4. Wsparcie dla rolników i pomoc w rozwiązywaniu ich problemów. 5. Działalność charytatywną, oświatową, kulturalną i sportową. 6. Wydawanie pisma o zasięgu lokal toż to bzdura jakiej świat nie widział .....powiedzmy sobie szczerze kogo chcecie wspierać obecnego wójta....... JAK???... heh to jest śmieszne ..... po prostu nie przeszkadzajcie poczynaniom władz gminy a wyborcy to osądzą tak jak było poprzednio - 8.w Śniadowie trwa wojna ...... heh ..... wybory były dawno ale mimo to są ludzie którzy starają się DZIELIĆ mieszkańców Śniadowa DLACZEGO?? 9.na koniec .... wraz ze zmianami widać progres w gminie dwie gazetki powstają fundacje drogi itp. to wszystko przez obecnego wójta,dzięki niemu lub przeciwko niemu.... mam nadzieję że na to pisemko nie idzie żadna złotówka z mojego podatku.... gdzieś już ktoś pisał że trzeba umieć zejść ze sceny......
|
|
normalnie the best klasa
|
|
buldog_angielski sie mylisz znowu ale szczerze to nie chce mi sie już tego tematu drążyć a tak przy okazji to nie byłem w rysiu
|
|
Witam,mam pytanie gdzie w Łomży można zrobić kurs na wózki widłowe,i jak długo on trwa i ile kosztuje.Pozdrawiam
|
|
Ceny nie sa u nas najnizsze i to jest fakt. Nikt przeciez nie karze tankowac na BP, Statoilu itp. Tylko z wlasnego doswiadczenia wiem, ze tanie paliwo w zimie kupione na stacji X, to jednak ryzyko szczegolnie przy bardzo niskich temperaturach. Wiec wole zaplacic kilka groszy wiecej na "markowej" stacji niz pozniej czekac na odwilz...Ale w pelni zgadzam sie z autorem tematu, ze w Łomży ceny paliw sa wygorowane.
|
|
Jesteście po prostu banda debili. Nie znalazłeś/aś telefonu to zamknij papę i się nie pytaj ile wynosi nagroda pajacu jeden z drugim. SamNiewiemCzegoChce, już widzę jak lecisz i go szukasz!!! Beata, szczerze Ci powiem, że jest to ostatnie miejsce, gdzie bym zgłaszał zaginięcie czegokolwiek. Tu pomocy od użyszkodników nie uzyskasz. Pozostaje Ci czekać na odzew znalazcy i życzyć cierpliwości przy czytaniu durnych komentarzy. tojajatoja
|
|
jak internet jest, to już pół biedy... Ma zowsze Łomża
|
|
to teraz już wiesz transie że prowincję masz w głowie?:))) tsa, mnie dziewczyny nie zostawiają, a tamta była mało inteligentna, jedyny jej atut to taki że lubiła sex a i to mi się w niej szybko znudziło:))) Możesz mi wiele zarzucić ale to że masz jakiś uraz do prywatnych przedsiębiorców, których są w Polsce miliony to oczywista oczywistośc:)))
|
|
9:00 tojajatoja
|
|
Adres internetowy jest podany linijkę powyżej cytatu przez Ciebie wklejonego. Spostrzegawczość nie jest Twoją dobrą stroną - przynajmniej ja tak myślę.
|
|
Czytam, czytam i myślę, że Vlad to ma jednak trochę racji. Jak można tak zarzarcie bronić czegoś, o czym się wie tylko z opowiadań. Ja też byłem w piwnicy u Baranowskiego i mogę stwierdzić że na szkolnej choince lepiej grają. Tak sobie dumam, że może to jednak Stasio jest albo właściciel albo moze jakiś kierowniczek ktory boi się teraz o robotę czy jak. A moze tak jak jego przyjaciele był tak nawalony że wszystko jedno, aby grali. Przecież na dole co niektórzy byli tak wstawieni (jeszcze przed północą) że facet tańczył z facetem. No nie wiem do końca co mysleć, ale jasno z tych wypowiedzi wynika, że nie są obiektywne.
|
|
po ostatnich zmianach w służbie zdrowia to chyba tylko prywatnie...do poradni nie ma szans się dostać
|
|
markac może dajmy już temu spokój jak myślisz??? Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Sprzedam suknie slubna.roz.38
|
|
ja na serio jak cię spotkam to przebije paznokciem i przy...le torebką a potem przebije obcasem. Więc po co masz ryzykować.
|
|
O ile się orientuję ulgę można odliczyć w Picie za rok 2007 i chyba tylko tak. tojajatoja
|
|
Wypełniamy PIT/O część C pkt. 3
|
|
ehh Bastian... powiedz mi prosze, który admin Ci tak zrobił...? póki co na serwie nie było dużo osób a jak były to ja byłem wtedy dostępny i śmię twierdzić, że takich sytuacji nie było. A więc drogi pasztecie pomyśl za nim oddajesz komenatrze niegodne nawet ich czytania...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |