poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pitera szukała haków? Radny oskarża

jeżeli prawdą jest to że na utrzymanie stadionu miasto wydaje 400000 i do tego jeszcze oferuje 150000 bezpośredniej dotacji - to mi to daje 550000 wkładu miasta - ładne 10% :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pitera szukała haków? Radny oskarża

trzeba od ruskich przywozić i sprzedawać na lewo to wtedy będzie tanio albo blokadę zrobić naprawdę są wysokie ceny

dokładny adres ;>

Autor: Mieszko
"Strzała."

Tylko nie w twarz... ;)

hehe sens w tym że trzeba chodzic do innych.Lipna jest ta nowa,u nas naprawde nie ma dobrej pizzeri:/

ja chodze do salonu fryzjerskiego na krótkiej po schodkach na górę tam strzyże chlopak jest REWELACYJNY,ma na imie Mariusz,a salon pod nazwą AGATA.

a jakiej klasy okucia sa w to wliczone, moze np. blum

wośp is death...

a) Alvaro 50 dokładnie to już sie irytujące zrobiło zgadzam sie z tobą b)Edelman no pewnie ze nie ujma tylko myslalem ze nauczycielem jesteś :) I tak w ogóle to zapraszam jest taki temat bale karnawałowe piszcie oczekiwania to później przez cały post będziecie mogli sie znów sie żalić pozdrawiam :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org