Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JAROSŁAW KACZYNSKI TO OBOK SWOJEGO BRATA LECHA , ADAMA MAŁYSZA I PAPIEŻA |
Nazywanie głąbem człowieka którego zna się tylko z jednej jego wypowiedzi, to tak jak nazywanie kurwą kobiety, z którą nawet nie uprawiało się sexu... Jak już mówiłem idę na polibude, a maturę z polskiego mam w głębokim poważaniu... nie mam zamiaru kształcić się na człowieka renesansu :F A nie sądze, by w moim życiu zawodowym była mi potrzebna większa znajomość polskiego, niż ta którą posiadam obecnie... Kokosz oby mniej w naszym kraju takich ludzi jak ty... Moze jeszcze religie mam zdawać, bo bez tego też mnie żadna przyszłość nie czeka? n/c P.S. A żebyś pod samochód wpadł padalcu :F Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JAROSŁAW KACZYNSKI TO OBOK SWOJEGO BRATA LECHA , ADAMA MAŁYSZA I PAPIEŻA |
MOżE WIE KTOś : (śW. PRAWOSłAWNE) JUTRO JEST WIGILIA CZY NA LITWIE CZY SKLEPY BEDą POOTWIERANE???????????
|
|
... a co to Alibi? :D Jezeli klub jest dobry to chodzi sie do niego zawsze i przy kazdej okazji i mozna chodzic do bolu. Podkreslam jezeli jest to klub z prawdziwego zdazenia, taka tez jest ideologia klubow bazujaca w duzej czesci na stalych bywalcach z tad biara sie karty klubowe itp... ale co tu gadac jak ekipa w w/w lokalu zminiala sie juz setki razy zarowno klimat miejsca "skad zawieje tak graja" ...ech ;)
|
|
Witam wszystkich, co myślicie o ludziach w Łomży i okolicy, podróżowałem trochę po Polsce, pracowałem w różnych miastach i muszę przyznać, że w Łomży w szczególności widać podział społeczeństwa na grupy społeczne. Ludzie nie lubią obcych, są mało tolerancyjni, zapatrzeni w kościół, ale tylko w dosłwnym tego słowa znaczeniu - katolicy na pokaz, a tak naprawdę szybko by kogoś "sprzedali" dla własnych korzyści, oczywiście w bezpośrednim kontakcie są wspaniali, mili, a poza plecami obgadają. Taka specyfika tego społeczeństwa. Oczywiście nie mówię tu o wszystkich , bo zdarzaja się wyjątki. Duża grupa ludzi lubi się lansować, pokazac, a tak naprawdę " słoma z butów im wystaje" :-) Ciekawi mnie co Wy sądzicie na ten temat? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Popieram
|
|
:) dokladnie, tylko takie zmiany nie powinyny byc uzaleznione od chwilowej mody. Klub powinien od samego poczatku do konca tkwic w swoich zalozeniach w swoim klimacie ktory mozna urozmaicac w roznoraki sposob pozostajac jednak przy swoich zasadach i zapatrywaniach tak zeby trzymac ta spolecznosc ktora stala sie stalymi bywalcami danego klubu bo to Oni potem robia najwieksza reklame i prestiz wsrod innych ludzi, dlatego nie mozna ich zawiesc ;/ Natomiast Yam cafe nie ma klubowiczow nie ma swoich ludzi (no moze teraz ma fryzjerki i sklepowe oraz chamki z BMW z rejstracja beelem oderwani od pluga - niski poziom strasznie, w klubie nie do pomyslenia) YAM CAFE RiP To jest jednak tylko i wylacznie moje zdanie ktore opieram na doswiadczeniu i na tym co widzialem, byc moze to ja chodzilem do remiz :D
|
|
nie lomzynskie tylko kazde w ktorym ludzie sie znaja, jest tak doslownie w kazdym miescie o podobnej ilosci mieszkancow, wiekszosc kiedys pracowala w tych samych zakladach pracy itd. i ludzie wiedza o sobie wszystko, to nie wawa ze mieszkaja drzwi w drzwi a jeden o drugim nie wie nic bo pracuja w zupelnie roznych miejscach i dzielnicach i widza sie tylko przez przypadek, obracaja sie z innych towarzystach i miejscach, nic wiec dziwnego...................
|
|
odezwał sie jaśnie oświecony Jan gówno i roztoczył wszem i wobec mir swej mądrości ha ha ha ha ha ha czy ta gnida jeszcze oddycha? mario
|
|
Siemion albo Siwik, jezeli w Łomzy
|
|
Ogólnikowo to ująłeś, napisz co w Suwałkach planują. Bo jak na dziś to w Suwałkach nie wiele jest a właściwie nić oprócz dziadowskiego Kauflandu. winco
|
|
w Suwałkach ma powstać ogromna galeria na ok 150 mln zł ma byc około 3oo sklepów. Chcą przyciągnąć turystów z całego wojewódżtwa podlaskiego. megan więc może powiedz co jest takiego ciekawego w naszym mieście oprócz Kościołów i Biedronek no powiedz... z Chęcią dowiem się jakie jest Twoje zdanie
|
|
nasza to tylko sfrustrowany transwestyta, a białystok dla tego osobnika to raj na ziemi... Ktoś kto nas mieszkańców obraża w taki sposób jest dla mnie zerem!
|
|
Metallica tylko w Polsce traktowana jest jeszcze jako gwiazda bo w USA gra supporty przed młodymi "gwiazdami" rocka. To co kiedyś tworzyli teraz rozmieniają na drobne, taka jest prawda...
|
|
Jan-Serce Ty się nie wtrącaj... bo Ty za dużo mówisz a za mało myślisz Takos
|
|
jak ktoś wymyśla głupoty to nie wypada się nie wtrącić... Następnym razem nie przeinaczaj faktów...
|
|
podpisaliśmy z nimi umowę na wrzesień 2008. Super zespół ;-)
|
|
heheh takie glupoty jak wy tu piszecie normalnie smiech na sali :PPP gamonie to z was :PP koles pewnie sam siedzi w tym interesie i konkurencji chce zaszzkodzic. ja pieczywo z kraski lubie, smakuje mi i mam na ten temat swoje zdanie, tego twojego chleba nikt nie widzial i nikt nie jad oprocz Ciebie ::PPP( co tez swiadczyu o tobie wszamac chleb z fajkami <hahaha> co za koles ) mi nigdy nic takiego sie nie przydazylo i bede kupowal chleb z KRASKI bo jest najlepszy ze wszystkich ogolnodostepnych na rynku :P a ty dalej na forum uzalaj sie ze wcinasz chleb z petami... tego typu sparwy to sie inaczej zalatwia , ale ty wolales odkroic peta( albo i nie ) a chleb zjesc :P p.s. ceny fajiek ida w gore wiec jak bedziesz kupywal taki chleb to oszczedzisz na papierosach :P
|
|
Najlepszy obraz społeczeństwa, o którym piszecie w tym temacie, to te forum: BYDŁO, które każdą rozmowę sprowadza do wyzwisk... Z takim forum-dnem i piszących na nim ludźmi jeszcze nigdzie nie spotkałem się :p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |