poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Był ktoś dzisiaj na konwencji PISu w Filharmonii?

ludzie,jak Wam nie pasuje,to po prostu tam nie chodzcie i po problemie! idzcie sobie do Alibi,moze tam znajdziecie kompetentna ochrone...
ja swego czasu bylam czesta bywalczynia yamy,ale ile to mozna chodzic w jedno i to samo miejsce? :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Był ktoś dzisiaj na konwencji PISu w Filharmonii?

No właśnie, te 150 tys od mista starczy.
A co z gazetą wyborczą, która przecież dokładnie napisała o piniądzach poza kontrolą które chciał łks

Sory, jeszcze raz

No właśnie, te 150 tys od miasta może w takim założeniu 10% starczy.

Ale co z gazetą wyborczą, która przecież dokładnie napisała o partnersktwie i o pieniądzach poza kontrolą, które chciał ŁKS popierając się Pana nazwiskiem Panie Macieju.

,,.. a co to Alibi? :D Jezeli klub jest dobry to chodzi sie do niego zawsze i przy kazdej okazji i mozna chodzic do bolu,,

po jakims czasie wszystko sie nudzi,chocby ,,klub,, byl najwspanialszy na swiecie :P

malo ci w pl

Oj myślę, że klub nie zniknie.

Szkoda tylko, że w tak wążnej chwili (wybór trenera, transfery, szukanie sponsorów) cały zarząd zrejterował.
Teraz to sąd musi wybrać komisarza i zobaczymy kto to będzie. Mam nadzieję, że ktoś z głową i zaradzi tej sytuacji.

A ja wyraźnie czytałem w wyborczej, że klub chciał od miasta pieniądze nie podlegające, po przekazaniu, kontroli.

selekcja taka jak w Wawie nie ma prawa bytu w Łomzy. z prostego powodu - jest za malo ludzi bywajacych w klubach, ktorzy przeszliby takową. ale powiem szczerze, ze nie jest zle: bez fajerwerkow, ale tez zaden Rednex (jak to jest w bialymstoku).
Unimil powiedz do jakich to klubow chodzisz, ze tak je chwalisz. podaj przy okazji ile kosztuja tam alkohole, jakie towarzystwo przychodzi. chetnie poczytam kogos 'obytego' :D

Uwaga!!! nabity :)))))

szydercy hehhee

wstyd mi za ciebie ze chcesz tam jechac

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

ja poproszę o polecenie specjalisty ortopedy zajmującego się złamaniami (po wypadku samochodowym)

nikt z Łomży a napewno nie dr. Wiśniewski

oglądałam właśnie obiektyw na tvp Białystok. Pokazywane były plany miasta Suwałki. Jak zobaczyłam co planują wybudować i to w najbliższym czasie bo za około 1-2 lat to oczom własnym nie wierzyłam i wiem że uda im się to bo przynajmniej chcą żeby ich miasto przyciągało. Łomża była kiedyś stolicą wojewódźtwa a tereaz staje się jednym z najgorszych miast. Owszem są plany dotyczące galerii na ul. Bawełna jednak jeśli to powstanie o ile wogle powstanie to będzie to za 10 lat napewno nie wcześniej.... Przecież to paranoja.....

Uwaga!!! nabity :)))))

nie rozumiem takiej postawy..... mieszkam tutaj od 20 lat.... 20 lat mieszkałem w Trójmieście i klimat trójmiejski znacznie bardziej mi odpowiadał niż łomżynski, chociaż tamtą społeczność tworzą w znacznej częsci ludzie stąd właśnie...
w każdym srodowisku bywają różne postawy życiowe i miejsce zamieszkania niczego nie określa, dzięki ludziom wiozącym wersalki na rozstrząsaczach gnoju kraj ten przetrwał trudne czasy twórczego socjalizmu.... i płynnie przeszedł transformację ustrojową....
więc nie kalajcie własnego gniazda....

jakie głupoty jakie głupoty Jan Serce milcz jak do mnie mówisz... albo nie komentuj moich tematów

Takos

Oj na mowy pogrzebowe chyba trochę zbyt wcześnie.

Taki był plan - teraz musi być inny.....

a ja polecam chleb z piekarni WSS Społem lub PSS Społem nie wiem jak to brzmi dostępny jest on w sklepach tej firmy np Fenix na Wojska Polskiego , sklep 28 na południu , dawny trupek na Legionow , dane delikatesy na Kościuszki no wszytskie stare sklepy WSs czy jak tam PSS. Wierzcie mi żadnych ulepszaczy , wspaniały prawdziwy tradycyjny chleb. Pięknie pachnie ma chrupiąca skórke a w środku mięciutki. No czasami jak, kierownik piekarni sie nie przyłozy to zamiast chrupiącej skórki jest glina. Reszta w mieście to tylko chlebopodobna.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

no tak. pamiętam jak kiedyś dawałeś go :)

no jak dla mnie to zajebiaszcze piosenki mieli z kill em all albo z justica... no ale racja teraz niema ich w tv.... teraz nietrzeba mieć talentu aby śpiewać itp... wszystko jest tak sztucznie wykreowane..... wystarczy posłuchac kogoś na żywo dosłownie jak mandaryna :P hehehe a w tv to tak zajebiaszczo wyglada :) chociaz w tv niema już zadużo rocka metaluitp kiedyś muzyka była o niebo lepsza Led Zeppelin Metalica Guns n Roses Aerosmith Pantera itd. chłopaki dawali czadu na byle czym i byle gdzie :)

ale ty inteligentny jesteś, sprytny i dowcipny:))) jesteś taki twardy i bojowniczy że może forum powinno pomyśleć o zbiórce dla ciebie na operację przemiany:))) hormony kup sobie sam:)))

to twoje miasto? Twoje to są te ugory które w latach 70 opuścili w drodze do miasta twowi rodzice a za które bierzesz od Uni dopłaty , więc won na te ugory ty pseudomiastowy łomzyniaku.

Islandia, przetwórstwo rybne, zawód Fileciarz - 40 tys./mies. :)

Ma zowsze Łomża

a jak lubila najbardziej??

Jezeli chcesz na weselu zespół posiadający repertuar począwszy od lat 50-tych do współczesności zadzwoń do zespołu Kartel lub Magda Band - tel 601 967 188 lub 504 132 132. Obydwa zespoły mają grać w najbliższą niedzielę w Ekonomiku podczas Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy - tam usłyszysz ich na żywo

Pozdrawienia

Alek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org