Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ja juz nie mogę na każdym rogu Piorunek ! |
Nie nowosc, bo portale spolecznosciowe istnieja od jakiegos czasu. Grono tez nie bylo pierwsze przeciez. Akurat miedzy tymi serwisami jest jedna wazna roznica. Grono jest na zaproszenia. Do nasza-klasa.pl moze dopisac sie kazdy i to jest wazne, bo inaczej ten portal nie mialby racji bytu. Poza tym daje mozliwosc szybkiego stworzenia grup znajomych, czego nie ma na Gronie. Tzn. teraz juz jest, bo sciagneli. Ja na gronie odnalazlem o wiele mniej znajomych niz w naszej-klasie. Pluto
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ja juz nie mogę na każdym rogu Piorunek ! |
wybiera sie może ktos na koncert do chorzowa? jak tak to można by coś zorganizowac, piszcie
|
|
drogi użytkowniku wyrażaj się jaśniej bo nie bardzo rozumiem
|
|
W siłowni Ewa sa lekcje tańca nowoczesnego.
|
|
pyr pyr pyr pyr pyr pyr pyr
|
|
ja chleba z gaci nie kupuje bo glina w środku...
|
|
Człowieku, mniej czasu zajmie ci napisanie własnej pracy, albo chociaż szkicu tego co masz powiedzieć, niż szukanie kogoś kto ci napisze i nauczenie się tego na pamięć. Idę na polibudę więc po co mi to? *****, kup pan mózg. Ja poszedłem na studia matematyczne i choć zdałem ustny polski na 20pkt, a pisemny w miarę solidnie na 66% to nie czuję się człowiekiem renesansu. Umiejętność odpowiedniego wypowiadania swoich myśli jest ważna dla każdego, bez względu na to jaki kierunek ma zamiar wybrać. Poza tym jest to zwykłe oszustwo. Jak nie jest ci potrzebna matura ustna z języka polskiego to nie ma problemu - matura w ogóle nie jest obowiązkowa. Idioto ;/ To samo tyczy się inteligentnej inaczej M_E_G ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
hmm.. 54... calkiem niezle tam jest. Przynajmniej mi sie podoba =) klimacik ok i dobre zimne pifffko =)
|
|
hehe sylwester bez bojek?? chyba nigdy na takim nie bylam...zawsze ktos musi zjeb** impreze...
|
|
Ja uważam, że miasto powinno wpłynąć na inne stacje. Jak? Tak jak np. w Rzeszowie, gdzie była zmowa stacji benzynowych. Władze miejskie postanowiły udostępnić dla wszystkich stację benzynową należącą do przedsiębiorstwa komunikacji miejskiej. Efekt pozytywny. Tylko czy nasze władze stać na taki krok? Jeśli nie są w tej samej zmowie to tak. Więcej tutaj http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=288864 Pozdrawiam
|
|
Masy racje kolego...tak faktzynie w naszym miescie jest. Lans, wnikliwosc ludzi. to sie da zauwazyc tylko w podlsiu. Białystok,Łomża, ZAmbrów,Kolno jedna ta sama wiara. Każdy wie o każdym. W Warszawie wnikliwość przez ludzi nie jest tolerowana
|
|
UCZCIWEGO ZNALAZCĘ PROSZĘ O KONTAKT :( ... NAGRODA PIENĘŻNA :) ... JEŚLI ZNALAZŁEŚ MÓJ TELEFONIK PROSZĘ O KONTAKT :) 516-541-805 TEL ZGUBILAM DNIA 6 STYCZNIA W NIEDZIELE :( ( PRZED STOKROTKĄ LUB W ŚRODKU :( )
|
|
ile tej nagrody?
|
|
Nasza: tobie ku... czy tam chu... to się należy kilka liści na japę... Ma zowsze Łomża
|
|
Bo to jakas tajemnica ? ;)
|
|
Pięknie powiedziane HEK-prowincja to sposób myślenia!I znowu Jaś pierdoła sie odezwie i wyzwie mnie od niemek,ponieważ wychowałam się we Wrocławiu a mieszkając tu śmiem mieć inne zdanie niż on.To jest właśnie ta tolerancja,kultura .A ja mam wrazenie że to rasizm i głupota.Nie mówie o wszystkich .ALE COŚ W TYM JEST.NO PIERDOŁO DAWAJ POKAŻ OBLICZE ŁOMŻYNIAKU!
|
|
no wlasnie, czy to nie jest tajemnica kto prowadzi 54?? Za tym musi stac jakas mafia bo tak tam spokojnie....... terrorysta nie zdradzaj klubowych tajemnic, kiedys moze wygrasz dzieki temu suszarke ;o))
|
|
to ile teraz kosztuje zabudowa kuchni okolo 4 metry
|
|
glut napewno nie blum.Dobrze by było.Wiem ze niektorzy za kuchnie wyliczaja cene tak ze liczą material razy dwa,czyli masz bluma to masz drozej niestety
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |