Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SELEKCJA |
no ładnie, 66000 PLN wpłynęło do kasy miejskiej, super, a łyżew, mimo obietnic, nawet nie ma gdzie naostrzyć.., a prezydenci otwierali, uśmiechali się, poklepywali nawzajem.. ciekawe, dlaczego w butach wtedy byli, nie w pomarańczowych przynajmniej łyżewkach? lodowisko najwidoczniej ma być maszynką do robienia pieniążków :) - ale prędzej to chyba ten gość w pomarańczowym się wykończy, jest biedak wszędzie... niedługo nosem się będzie podpierał - umiejsciowienie kasy i magazynu sprzętu niezbyt fortunne, pośrodku ławeczki-szatnie, między którymi kręci się mnóstwo ludzi.. jakieś to wszystko nieopoważne; przecież można byłoby nakładać te łyżwy za "bramką", pokonując ją za okazaniem biletu - jakość tafli lodowej woła o pomstę do nieba, nawet naturalnie wylewane lodowiska mają mniej dziur, no i czyste są, powierzchnię lodową mają widoczną, ale w Łomży ten biedny cżłowiek w pomarańczowym, gdyby jeszcze miał to czyścić, to wykończyłby się po tygodniu.. amatorszczyzna, widać brak przygotowania logistycznego, chyba nie za bardzo ktokolwiek w ratuszu miał pojęcie, jak to powinno funkcjonować, łyżwy widzieli, ale chyba w telewizji :), te 100 zakupionych par to żenada także.. tydzień temu widziałem jak człowiek dostał zepsute klamerki.. no, ale są i pozytywy, dobrze, że w ogóle jest takie miejsce, choć gdyby nie sponsor lobbysta, to nie byłoby ani lodu, ani tych pięknych lampek dookoła, bo nie miałyby czego oświetlać :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SELEKCJA |
czesc. nielicz na zasilek na islandi.to nie unia
|
|
o la la la patrzcie dalej reaguje na Jaś gówno . Facet leżysz a jak juz masz coś sobie podcinać to jaja ale czy ty je masz? Wątpieeeeeeeee. Ha ha ha ha
|
|
Czy to już koniec z naszym ukochanym klubem?? http://4lomza.pl/index.php?wiad=13940
|
|
w Łomzy (jak w wielu małych miastach) panuje dziwna (sub?)kultura uważająca, jak to jest dobrze w dużych miastach, porównująca inne lokale do czegoś tam itp. głównym problemem jest to, że ludzie nie mają poczucia własnej wartości i nie są z tego dumni....
|
|
U mnie podobnie było z tą legitymacją...
|
|
A i żeby była jasność to nie mam nic do Maćka Zajkowskiego. Uważam tylko, że to na pewno nie jego osoba była przyczyną wystąpienia takiej sytuacji.
|
|
rzeczywiście jest śnieg http://www.4lomza.pl/index.php?k=158
|
|
Ta sytuacja ma swoj poczatek duzo wczesniej...ciezko jest naprawic tonacy statek, jaki sie dostalo w spadku i to w dodatku na srodku morza... mam nadzieje ze i tym razem uda sie dobic do brzegu...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |