poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wzór pozwu w w trybie wyborczym p-ko Jackowi Piorunkowi

ja bralem kilka razy zeby pochodzic po sklepach;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wzór pozwu w w trybie wyborczym p-ko Jackowi Piorunkowi

Ciekawe gdzie jest cieć, który ma stać na bramce, albo rodzinka obsługi się złazi.

Zorganizowane grupy uczniów nie płacą przypadkiem wyłącznie za wypożyczenie łyżew, a wstęp na lodowisko mają darmowy?

Autor: robrob:
Albo część wchodzi na lodowiski nie płacąc za bilet.

w takiej sytuacji jest tym bardziej więcej biletów niż wypożyczonych łyżew.

np. 10 płaci za bilet -> 8 wypożycza łyżwy, 2 osoby mają swoje
bilet > łyżwy

----------
Autor: SxxxK
Zorganizowane grupy uczniów nie płacą przypadkiem wyłącznie za wypożyczenie łyżew, a wstęp na lodowisko mają darmowy?

Zgadza się. Ale te grupy to grupy mające W-F w szkole. A to była przerwa świąteczna

Szukam książek o tematyce z marketingu terytorialnego, zarządzaniem rozwoju miast itp. Pisze prace na temat Kreowania wizerunku miasta. Niestey pani z miejskiej biblioteki publicznej nie byla mi w stanie pomoc. Czy moze jest ktos kto zajmowal sie podobna tematyka i jest w stanie mi pomoc??? Z gory dziekuje za odpowiedzi jak takze nie mile komentarze (gdyz takie takze przewidzialam)

Taniec nowoczesny, slyszalem ze cos jest w MDKu ale nie powiem dokladniej bo nie wiem, zawsze mozesz pojsc sie zapytac.

Oto telefony do dr Kruszewskiego:

086 4775436
086 4775433

Proszę próbować w takiej kolejności jak napisałem. Pod tymi numerami można umówić wizytę w ramach NFZ-u, wystarczy skierowanie od lekarza rodzinnego. doktor przyjmuje zawsze wszystkich pacjentów, bez względu na to jak długo musi pracować. Jeszcze się nie zdarzyło aby kogoś odesłał "z kwitkiem". Byłem u niego kilkukrotnie na wizytach kontrolnych z córką, po zabiegu operacyjnym. Wyleczył schorzenie, z którym nie mógł uporać się dr Gołaszewski. "Lekarzowi" wstyd się było przyznać, że nie wie na co moja córka choruje. Byłem też kilkukrotnie lecząc swój staw barkowy, na który to doktor Siwik nie mógł znaleźć lekarstwa.

Polecam

Też stwierdzam ze to całe zamieszanie to śmiech (poza to opłata za szatnie i żurkiem z mortadela ) jestem na 99% przekonany ze to cale marudzenie wynika z kompleksów bo jak mógł być udany sylwester jak wszyscy sie bawili tylko nie my (dotyczy wypowiadających sie maruderów). A zwalić najłatwiej ze dj miął koszule czerwoną to znowu muzyka nie tak a Ci co sie świetnie bawili to już na pewno pijani byli bo jak inaczej. Widzę ze mieliśmy tu wypowiedzi i kreatorów mody i fachowców od nagłośnienia nie pomijam oczywiście architektów wnętrz i dji i muzyków - Ludzie ktoś musi was uświadomić ze jak tak wszystko wiecie to zamiast satysfakcjonować sie krótką wypowiedzią na forum to z waszymi predyspozycjami możecie w sylwestra zarobić więcej niż przez cały rok. Tak wiec powodzenia

Ja mam w profilu 5, wiec mi sie portal przyda;) Zlapalem kontakt z ludzmi, z ktorymi sie nie widzialem ladnych pare lat. Jak konczylem szkole srednia to tez internet raczkowal, podobnie jak komorki. Bez takiego serwisu wiekszosci tych osob raczej bym predko nie znalazl. Zreszta o czym tu dyskutowac, ilosc uzytkownikow pokazuje, ze trafili z pomyslem. Jeszcze jak sie przeniosa na szybsze serwery to bedzie calkiem dobrze.

Sienka gdzie mozna w miare przyzwoita cene i u dobrych ludzi zrobic prawko????

pozdrawiam

oj Maria nie powiedzialas najwazniejszego, znajomi zauwazyli ze Ty na bal sylwestrowy przynioslas swoje płyty DISCO POLO i to nawet nie oryginlne tylko nagrane domowym sposobem przez zespół weselny i dj nie chcial ich grać, a TY sie na nim chcesz teraz odgryść. Taka informacje dala mi kolezanka ktora bawila sie na tym sylwestrze. powiedziala mi ze was kojarza chyba wszyscy co byli w sali kominkowej. nie bawiliscie sie z nimi, nie integrowaliscie sie, a tylko chcieliscie nazucic im wszystkim swoje ulubione piosenki. a znajomi zorganizuja jeszcze wieksza paczke i beda napewno spedzali sylwestra w baranowskim.

Forumowicze z ilorazem inteligencji znacznie ponizej przecietnej sami pisali prace maturalne i konczyli studia, ewentualnie dorabiajac pisaniem prac forumowiczom z ilorazem inteligencji powyzej przecietnej... Zastanawia mnie tylko, czemu ci madrzejsi placa za pisanie prac? Przeciez wyrzucanie pieniedzy na cos, co mozna miec za darmo nie jest z pewnoscia madre.

Patrząc na powyższe wypowiedzi poraz kolejny mam dowód na nieudolność administratora.

A jak pisać z kimś, kto nie potrafi się wysłowić? :) "Brak słów"... :P

juz stracilam nadzieje i pogodzilam sie ze nieodzyskam tel. ani karty:(:(:(

i co bylo w tym zlego wisiało sobie to wisiało komus z ratusza biło w oczy najwyrazniej

Panie Brzeźinski prywatne upodobania teraz prosze odstawic na bok i zajac sie tym aby ŁKS godnie reprezentował Łomże na drugoligowym froncie

Sane On ja to dokładnie zrozumiałam , przecież nie Łomża jako miejsce na mapie jest tą prowincją ale sposób myślenia właśnie potomków roztrząsaczy gnoju którzy to miejsce nawiedzili jak muchy gówno ją tworzy. Popatrz wokół taki pierwszy z brzegu Jaś gówno typowy złamas bez jaj co go na mieście drechy kopią w dupe i pod statkiem wycierają sobie nim buty jak tutaj odreagowuje. Tacy jak on tworzą właśnie obraz prowincji.

Ja wiem ,że wiele osób może słusznie mi zarzucic bardzo ostry język ale wierzcie mi takie złamasy innego języka nie pojmują do nichy nic nie dociera. Fakt ,ze ogólnie tworzy to bardzo zły obraz tego forum ale ja nie wymagam i nie chcę aby takie złamasy bez jaj , wycieraczki lansujące się na wysokości kostki chodnikowej jak Jaś gówno kiedykolwiek się do mnie na tym forum odzywały i ze mna polemizowały.

Oj już dobra... Dajcie mu się nacieszyć nowym starym laptopem. To prawdopodobnie jego pierwszy, więc nie piszczcie, że to g*, czy złom :)
Oby Ci działał jak najdłużej, chociaż to Medion... :P

Ma zowsze Łomża

No jak ty pedal:)

moja baba nie odchodząc od garów jest w stanie znaleźć w książce telefonicznej firmę która wyrabia beton i za pomocą samochodu "gruszki" przywiezie i wyleje...
Ps. to chyba u ciebie człowiek od terakoty bierze dodatkowo za wyrównywanie pod płytki, przecież to jest jego obowiązek i normalka... zresztą widać że nie bardzo wiesz o czym piszesz...

na małochowskiego napewno są

marketingu mam się pouczyć?:))) jakoś nie widzę żeby chmara firm leciała do reklamowania się za pomocą łks...
autochton chyba tylko ty wiesz o czym piszesz...

Treść jest ukryta

No właśnie a w starym szpitalu mieszczą się 3 szkoły, UG Łomża i Biblioteka Pedagogiczna. A przecież tam odbywały się sekcje, że o zgonach nie wspomnę...

Przykro mi , ale ja pamiętam. Więzienia i szpitala nikt z uczących się tam nie pamięta.

Zapraszam do zarejestrowanie się w bardzo popularnej grze internetowej Street Of Race. Gry nie trzeba instalować. Wymagany jest tylko dostęp do internetu. http://www.streetofrace.com/start.php?p=zarob&user=373393
(link do gry)

Miłej Zabawy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org