Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Michał Kamiński - "Nie jestem donosicielem i kablem!" |
Łomża dla łomżyników, wracaj na śląsk, nie będzie Niemiec dyktował nam co mamy robić:)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Michał Kamiński - "Nie jestem donosicielem i kablem!" |
ktosia No to się zgadzamy "Autor: _M_L_ (---.introlan.pl) Data: 01-01-08 22:24 ...kościół w żaden chocby najmniejszy sposob nie popiera homoseksualizmu ... Kościół rzymsko-katolicki jest przeciwny homoseksualizmowi..." No to teraz ty pojechałeś. Może oficjalnie nie, ale skąd tyle afer wokół homoseksualizmu w kościele? Nawet w miejscowej Kurii coś się przytrafiło:))
|
|
Nasza: widać, że brakuje ci porządnego przetrzepania futra... taka frustratka z ciebie...
|
|
to tak jak na Dwornej... mi to sie tam nie zbyt widzi
|
|
Vlad ciekawe spostrzeżenie "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Napewno dzisiaj YAM CAFFE będzie wypełnione po brzegi. Piszecie na obsługę, ochronę, a nawet właściciela a i tak tam pójdziecie. Bo gdzie jest lepsze karaoke jak nie w YAMIE
|
|
Dziękujemy tym kupczykom z chamskim rodowodem i ich poplecznikom.Won na swoje wiochy,obsiewać hektary a nie wmawiać ludziom,jak ma wyglądać nowoczesny handel.Spotkajcie się w Jedwabnem,Myszyńcu lub w Śniadowie i tam otwierajcie kramy.
|
|
mr.pix jak Ty mówisz że w Rysiu było dobrze,to albo jesteś pracownikiem albo kimś z rodziny....no nie wiem czy to jest normalne żeby pijany kelner obsługiwał Cię a z gęby buchało mu gorzelnią....on jest w pracy tej nocy i jakiś poziom trzymać musi.....Widać chyba pomyliłeś lokale,albo naprawdę ten żurek z mortadelą lekko Ci zaszkodził =) Mimo wszystko każdy ma swoje zdanie.
|
|
Ja nie byłam i jakoś tam nie ciągnie..może przez to że tak schowany ten lokal...:D
|
|
Autor: SWeeT (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 03-01-08 20:08 Ja jak Ja tylko czekam aż znajde u Ciebie byka... tylko że nawet nie mam pchoty czytać twoich postów ty nieparzysty ilorazie:P:P:P ------------------------- to całkiem dobre pochlebstwo - Iloraz inteligencji = 151 jest nieparzystym. A Ty masz choć dwucyfrowy iloraz?
|
|
nie no nie jest aż tak tragicznie chociaż zauważyłem też brak kultury... no ale ogólnie są spoko "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Dran co się tak rzadko udzielasz? Mądrze napisane.
|
|
Lokal na prawdę spoko, zresztą jak i obsługa.
|
|
Ja też bym "kupywał" sukienki , ale mi nie pasują , a "stodniowka" to fajna imprezka chyba?
|
|
Nie ubliżając elomza.pl bardziej konkurencyjnym portalem jest www.prostozlomzy.pl ;)
|
|
Adrianek autor tematu pytał się o adres strony... czy tak Ciężko Ci zrozumieć? każdy wie o istnieniu google, wejdź sobie na jakiś słownik bo któraś piszę się przez Ó !! 7kier chyba nie ma strony
|
|
dzięki krystynab... nie wybieraj żadnego innego idź do gołaszewskiego. To nie jest jak widzać tylko moja opinia
|
|
autochton to zrób temat z dostępem powyżej 500 postów i tez będziesz miał problem z głowy :)
|
|
Nie no to wiem, ale interesuje mnie jak tam jest?? chodzi mi o miejsce?? o wygląd itd..?
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |