Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Muzeum .... kary nie będzie. |
cipcio:) wyjmij głowę z dupy to zobaczysz więcej:) a kto nie ceni się wyżej:))) podałem kilka przykładów na jednej ulicy a ty czepiasz się jakiejś kamienicy, że to kupczyk z Augustowa a nie z Łomży, nie bądź dziecinna i małostkowa:) takich wyremontowanych budynków jest setki w całym mieście. O lidlu i tej działce to ja nawet nie wspomniałem, więc nie iem czemu się w tej kwestji napinasz, każdy kto czyta gazety to zna te fakty... Te 3000 tysiące to pewnie dostawałaś od niego za komplet...:)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Muzeum .... kary nie będzie. |
A ci z PO to z kościołem trzymać nie mogą?
|
|
dlatego, że klub to prywatne miejsce i właściciel może wyprosić/zaprosić kogokolwiek... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Kruszewski w Wysokim Mazowiecku,nikt z Łomży!!!!
|
|
a myślicie że kto stoi przy barze w Cześku? osoba pełnoletnia?
|
|
ja na tej stronie zawsze znalazlam to czego szukalam jak dla mnie ok
|
|
jaki temat ?
|
|
nie potrzeba znajdować petów w pieczywie - wystarczy popatrzeć jak w firmowym sklepie Kraski sprzedawcy brudnymi łapami dotykają pieczywo - kiedy wreszcie sanepid zrobi z tym porządek? Są dwie ekspedientki - czy to aż taki problem dla właściciela zorganizować tow ten sposób, że jedna przyjmuje pieniądze, druga wydaje pieczywo - w rękawiczkach!!!!. Tak to się odbywa w cywilizowanej części sklepów
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |