poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kłamostwo wyborcze Jacka Piorunka???

przejdźcie do tematu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kłamostwo wyborcze Jacka Piorunka???

apropo ostrzenia, to ile kosztuje coś takiego? i gdzie można?

no dzięki freesh pomogłeś mi xD ide się tam przejdę zobaczę itd i chyba się zapisze pozdro !

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13913

Wszystko jasne ,

golf 2 to raczej szukaj na auto-szrot a nie w auto komis

sorki ... ale te lyzwy to nikt inny jak " my " nie rozwalil wiec pretensje nie do Wlasciciela ! A tak pozatym to duzo dziur , malutkie , KOLEJKI ... jeszcze mozna by cos dopisac ...

My byliśmy u Baranowskiego. Spodziewaliśmy się po tym lokalu pewnego poziomu (wcześniej nigdy tam nie byliśmy). Tymczasem sala tzw. kominkowa to po prostu piwnica z wymurowanym kominkiem, ale to drobnostka. Miał być DJ, tymczasem był jakiś amator (stał podparty o ścianę i żuł gumę - ni be ni me, zero prowadzenia imprezy - róbta co chceta). Towarzystwo ogólnie - chyba wszyscy poniżej 40, tymczasem muzyka - włoskie i francuskie piosenki sprzed jakiś 30 lat na wstępie. Potem wszystko jakieś starocie w rytmie co najmniej do spania. Prawie nikt się nie bawił, bo właściwie nie było przy czym, dopiero później zaczęli wylegać ci, co byli po dobrym głębszym. Sprzęt - pożal się Boże jedna kolumna. Przy głośniejszej "muzyce" aż charczało, a jak zaczęli gwizdać i klaskać, to wogóle nic nie było słychać. Odliczanie odtwarzane z płyty w czasie, kiedy na mieście słychać już pyło pożądne wystarzały. Jedzenie nie rewelacja. Zaraz po północy wróciliśmy do domu - szkoda tylko pieniędzy i straconego Sylwestra, bo chcieliśmy się pobawić, a nie po prostu napić. Odradzę dziesiątemu ten lokal. Może za rok spróbujemy w Labiryncie. Byliśmy dwa razy w Koronie - niebo a ziemia.

mario

sylwester na 160 osób i obyło się bez bójek :)))

no sa afery w kurii to chyba kazdy wie ;D
tylko kuria oficjalnie nic nie powie

A dlaczego ty handlarzu (Janie_cośtam) masz nam dyktować co mamy robić?
Sobe założyłeś walkę z hipermarketem, to walcz, ale nie dyktuj innym. W referendum miałeś jeden głos. Tak jak ja. Tylko was było chyba 18%, a nas 82. Więc skończmy tę jałową dyskusję. Większość chce hipermarketu. Jest demokracja, czy jej nie ma?

Jakiś "kochający pan" wyrzucił dwa malutkie pieski w Giełczynie. Są to śliczne małe,czarne,kudłate kundelki wielkości pekińczyka. Mają na oko 2-3 miesiące i raczej pozostaną bardzo maleńkimi psiakami.Opiekują się nimi mieszkańcy wsi, są codziennie dokarmiane a dzieci zrobiły im prowizoryczną budę.Mieszkają na opuszczonej budowie. Być może przeżyją zimę, ale jeśli ktoś chciałby je przygarnąć to podaję tel. 600-393-547. A może przeczyta to ich "kochający pan", który miał sumienie wyrzucić psiaki jak niepotrzebne śmieci-życzę Panu Szczęśliwego Nowego Roku. Jeśliby ktoś z Waszych znajomych szukał małego pieska to dzwońcie.
killer

Marysia Ty chyba byłaś obrażona na cały świat a nie tylko na to co zastałaś w Baranowskim. Ja osobiście bawiłem się piętro wyżej ale na dole byli znajomi i mówili że było bardzo fajnie. Na pochwalę zasługuje kuchnia, dania z nazwy i ze smaku wykwintne a nie oklepane "weselne". Obsługa schludnie ubrana i sympatyczna. Muzyka rzecz gustu. Ja osobiście lubię stare, melodyjne piosenki bo jak najbardziej pasują na bal. A DJ widocznie "mówił" muzyką i to jak skoro piszesz że klaskali aż nie było słychać muzyki. Kolumn nie liczyłem ale ta co widziałem była wyższa ode mnie a nie należę do niskich. Osobiście brakowało mi dodatkowych atrakcji wieczoru żeby było perfect.
Brawo Baranowski - tak trzymać!

Ks. Anny 5/ 32 gabinet nazywa się "Modent" nr nie podam bo zgubiłam wizytówkę :P

Bąbel ja Tobie grzecznie odpowiadam , najlepszego ortopedy w Łomży nie ma.

Rok temu była fabryka na Poznańskiej,a teraz przenieśli swoją siedzibę do Nowogrodu.
Zeszłoroczny brykiet był super,a w tym roku sypie się strasznie i kruszy,a i cena poszła w górę.

Podzielam zdanie bazyla14. Nie ma w Łomży ortopedów potrafiących leczyć. Leczą na zasadzie "uda" - albo się uda albo nie. Wiem co piszę. Przez kilka lat miałem z nimi do czynienia - ja oraz moja córka.
Polecam lekarza ortopedę z Wysokiego Mazowiecka - Włodzimierza Kruszewskiego. Mam do niego namiary. To jest naprawdę świetny lekarz. Spotkałem na korytarzu przed jego gabinetem kilka osób z Łomży, "leczonych" przez naszych "ortopedów". Wyjątkowo "skutecznie" leczonych. Poprawił po nich.

Gorąco go polecam.

http://szukaj.sluzbazdrowia.pl/znajdz/Podlaskie/Lomza/Ortopedia-traumatologia/W20,M1841,D25,10,1.html

poszukaj tutaj,może coś konkretnego znajdziesz

Żałosny jesteś Jasiu poerdoło!Pic polegał na tym że kompletu nie było,ale wypruwanie żył dla jego kaprysów ,5 lat bez urlopu iwolnych sobót,bez chorobowego ! Miałam tego dość bo mam dzieci i męża i wypaliła mi sie cierpliwość dla kupczyka z Augustowa ,który jest taki sam jak kupczyki z Łomży .Wycisną wszystko z człowieka by powiększyć swój kapitał.Czy powiesz może jeszcze że oni tak inwestuja i upiększają te kamienice ku chwale ojczyzny?Nie ! A ty jesteś zwykła świnia ,bo ubliżasz kobiecie nie znając jej ,tylko dlatego ze ma inne zdanie niż ty.Zresztą ubliżasz wszystkim jak zauwazyłam.NIE MIERZ LUDZI WŁASNĄ MIARKĄ!

Czytam Pana gazetę, zaczynam rozumieć chyba także intencje tego stowarzyszenia. Ja nie mam żadnego interesu, pisząc swoje teksty, gdyż tak jak Pan tam nie mieszkam. Jestem za to może przesadnie uczulony na słowo "demokracja". Niech mi Pan uwierzy, że w ten sposób niczego nie zmienicie. Odwiedzam Śniadowo, kocham to miasteczko. Dlaczego nie można zostać "politycznym trupem" w wyniku demokratycznych wyborów z honorem? Dla "dobra sprawy", minimum moralnego, ludzi czytających Wasz statut trzeba byłoby nie mówić o osobach, których czas juz minął. Ludzi, którzy po prostu odeszli zgodnie z wolą mieszkańców tej miejsowości. Wszak nie jesteśmy państwem typu Kenia. Zamieszki nam nie grożą, zmiany Zarządu Gminy będących wynikiem np. referendum - także nie. Spokoju sumienia życzę z Nowym Roku.

koziol0

W przeciwieństwie do Pana jestem mieszkańcem Śniadowa i członkiem tej społeczności. Proszę sprawdzić w Wydziale Meldunkowym UG. Od zawsze anonimowości i partyzantki się brzydzę, a o trupach takich czy innych też nie powinien Pan anonimowo zabierać głosu, gdyż nie o trupy chodzi a o interes gminy poważnie moim zdaniem zagrożony. W tak istotnych dyskusjach, partner do nich tym bardziej nie może być anonimowy. Właśnie w demokracji szczególnie powinniśmy mieć odwagę cywilną - o której Pan niedawno tak pięknie pisał - bo za prawdę nie można nam prawnie nic zrobić, w przeciwieństwie do czasów PRL. Ale, jak się przekonałem, w Śniadowie to słowo nie dla wszystkich jest zrozumiałe i przyswajalne, a już na pewno nie dla Szanownego Wójta i jego kamaryli. Więcej proszę nie liczyć na polemikę z mojej strony, Panie Peter. Proszę tu zamieszkać, podobnie jak ja, i wtedy się zderzyć z rzeczywistością. Pozdrawiam.

To już Pana problem, Panie derek!!!!!!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

do 29 czerwca kupa czasu. pewnie na "muszli"

http://www.feel.net.pl/

nic nie ma że impreza będzie zamknięta więc pewnie będzie w łomzyńskiej sali koncertowej:)

w Suwałkach ma powstać ogromna galeria na ok 150 mln zł ma byc około 3oo sklepó. Chcą przyciągnąć turystów z całego wojewódżtwa podlaskiego.
megan więc może powiedz co jest takiego ciekawego w naszym mieście oprócz Kościołów i Biedronek no powiedz... z Chęcią dowiem się jakie jest Twoje zdanie

ale za to jak ty sie popisales, po co pytasz?? przeciez wiesz chyba??

buahaha, to mialo byc smieszne?? jakos nigdy nie mialem problemu z wejsciem gdziekolwiek a tym bardziej w dziure twojej mamy, ile jeszcze masz tych nickow?? hehehe, znowu bedzie placz i lament i na finisz maraton na policje hehe

he powiem ci ze bardzo dobry jest Siemion leczyl juz mnie kilka razy i jest git

moj znajomy ostatnio taka znalazl jezeli miala niebieski panel to to moze byc ona:)

PLN.

http://zapauki.blox.pl/2007/12/Zawod-FILECIARZ.html. Było też o tym na TVN :) Powiem więcej, tamtejsza władza zapraszała polaków do pracy, twierdząc, że nas potrzebują. No to w drogę panowie :)

Ma zowsze Łomża

z tego co wiem to takie zarobki sa mozliowe ale pracujac praktycznie caly miesiac non stop

Nasza:
Ciebie również serdecznie pozdrawiam.

glut za metr ok 800-900zł

damis no ostatnio coraz wiecej o nich slychac na miescie chyba sie rozwijaja chlopaczki
bylem na 2 weselach jak grali bylo zajebiscie.u mnie tez beda grac.
jest tam takich mlodych dwoch lepkow i starszy chyba jakis
wiem ze grali do ostatniej pary na parkiecie takze polecam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org