Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lewaczki......??? |
Tyle w Polsce zajmuje zebranie materiału dowodowego oraz sformułowaniu na jego podstawie zarzutów, więc nie ma co się dziwić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lewaczki......??? |
U Piorunka nr tel. 600770454, jakościowo super brykiet ale, rzeczywiście trzeba długo czekać, bo kolejka kupujących długa, a surowca brak.
|
|
W Łomży polecam doktora Siemiona, w miarę dobry jest doktor Minda.
|
|
teo, mogę Cię prosić o telefon do tego lekarza ?
|
|
kabe: powinno być "tylko kozaczki i stringi widac no i czasami ząbki jak któraś umyje :D"
|
|
Polecam dr.Gołaszewskiego i dr.Siwika
|
|
a czy widać też może czasami ząbki na podłodze? :PP
|
|
fakt, że zbyt wiele się tam nie działo, ale był to praktycznie jedyny konkurencyjny loklany portal względem 4lomza. Cóż troszkę szkoda. Ktoś wie co się stało? Zbyt mały ruch generował?
|
|
bardzo fajny lokal, bardzo czesto tam bywam, miła atmosfera, dobre miejsce aby se odpocząć po ciężkim dniu pracy i nie tylko, pozdrawiam barmanki :) - naprawde fajne dziewczyny dzisiaj tez sie tam wybieram i jutro tez a w niedziele zobacze nie wiem jeszcze
|
|
jeszcze nie tak dawno temu mieli nawet zdjęcia z imprez wrzucali
|
|
Ciekawe kto zrobi statystyki ile osób złapało grzyba od tych łyżew...
|
|
Lokal ten jest na poziomie, nie piszcie już o brutalnej obsłudze, nie warto. Gratuluję właścicielom i personelowi pracującemu w yam caffe - robicie dobrą robotę i macie szacunek u klientów. Proszę nie zrażajcie się takimi tekstami, Ci ludzie nie znają prawdziwego klimatu Waszego lokalu.
|
|
Napisz do mnie na maila
|
|
uwaga uwaga! sunia jest juz w schronisku :( jesli macie mozliwosc to zabierzcie ja stamtad...naprawde szkoda tak madrego psa :(
|
|
Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl) ja jak ja, ale się obudziłeś, taki wątek już jest. Prezydent z PO, to czego byście chcieli... Tylko że to właśnie wszyscy z PiS'u głosowali przeciwko inwestycjom w Łomży ok tygodnia temu(Hipermarkety)
|
|
Czy pracujac za granica a konkretnie w Islandii moge sie starac o zasilek na dziecko ktore przebywa w kraju. Jesli tak to prosze o podpowiedz czy musze zabrac ze soba jakies dokumenty,czy musza byc tlumaczone itd...
|
|
|
Zasiłek rodzinny w UE należy się w tym kraju, w którym legalnie pracujesz. Jeżeli więc legalnie pracujesz za granicą (odprowadzasz tam składki na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne na obowiązujących tam zasadach), tam nabywasz prawo do świadczeń rodzinnych - praw takich samych, jakie przysługują obywatelom tamtego kraju. Nie ma znaczenia, czy Twoja rodzina mieszka tam, czy została w Polsce. Jeśli obydwoje rodzice pracują, liczy się najpierw ten, z którym są dzieci. W Polsce zasiłek na dziecko (48 zł) dostaniesz, jeżeli zarabiasz poniżej 504 zł na osobę.
|
|
najgorsze to to że muszę przez te wypożyczenie łyżew wyrobić nową legitymację...albo poprosić o dodatkowe stemple;/ wypożyczyłem łyżwy, koles normalnie położył ją w przegródkę.. jak juz odebrałem była cała mokra, tz ine tylko moja.. bo wypożyczyliśmy 4 pary i on włożył 4 legitki w jedną przegrodę... wszystkie mokre, rozmazane pieczątki;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |