wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lewaczki......???

Tyle w Polsce zajmuje zebranie materiału dowodowego oraz sformułowaniu na jego podstawie zarzutów, więc nie ma co się dziwić.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lewaczki......???

U Piorunka nr tel. 600770454, jakościowo super brykiet ale, rzeczywiście trzeba długo czekać, bo kolejka kupujących długa, a surowca brak.

W Łomży polecam doktora Siemiona, w miarę dobry jest doktor Minda.

teo, mogę Cię prosić o telefon do tego lekarza ?

kabe:
powinno być
"tylko kozaczki i stringi widac no i czasami ząbki jak któraś umyje :D"

Polecam dr.Gołaszewskiego i dr.Siwika

a czy widać też może czasami ząbki na podłodze? :PP

fakt, że zbyt wiele się tam nie działo, ale był to praktycznie jedyny konkurencyjny loklany portal względem 4lomza.

Cóż troszkę szkoda. Ktoś wie co się stało? Zbyt mały ruch generował?

bardzo fajny lokal, bardzo czesto tam bywam, miła atmosfera, dobre miejsce aby se odpocząć po ciężkim dniu pracy i nie tylko, pozdrawiam barmanki :) - naprawde fajne dziewczyny dzisiaj tez sie tam wybieram i jutro tez a w niedziele zobacze nie wiem jeszcze

jeszcze nie tak dawno temu mieli
nawet zdjęcia z imprez wrzucali

Ciekawe kto zrobi statystyki ile osób złapało grzyba od tych łyżew...

Lokal ten jest na poziomie, nie piszcie już o brutalnej obsłudze, nie warto.
Gratuluję właścicielom i personelowi pracującemu w yam caffe - robicie dobrą robotę i macie szacunek u klientów.
Proszę nie zrażajcie się takimi tekstami, Ci ludzie nie znają prawdziwego klimatu Waszego lokalu.

Napisz do mnie na maila

uwaga uwaga! sunia jest juz w schronisku :( jesli macie mozliwosc to zabierzcie ja stamtad...naprawde szkoda tak madrego psa :(

Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl)
ja jak ja, ale się obudziłeś, taki wątek już jest. Prezydent z PO, to czego byście chcieli...

Tylko że to właśnie wszyscy z PiS'u głosowali przeciwko inwestycjom w Łomży ok tygodnia temu(Hipermarkety)

Czy pracujac za granica a konkretnie w Islandii moge sie starac o zasilek na dziecko ktore przebywa w kraju. Jesli tak to prosze o podpowiedz czy musze zabrac ze soba jakies dokumenty,czy musza byc tlumaczone itd...

cos znalazlem ciekawego w google: tu

Zasiłek rodzinny w UE należy się w tym kraju, w którym legalnie pracujesz. Jeżeli więc legalnie pracujesz za granicą (odprowadzasz tam składki na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne na obowiązujących tam zasadach), tam nabywasz prawo do świadczeń rodzinnych - praw takich samych, jakie przysługują obywatelom tamtego kraju. Nie ma znaczenia, czy Twoja rodzina mieszka tam, czy została w Polsce. Jeśli obydwoje rodzice pracują, liczy się najpierw ten, z którym są dzieci. W Polsce zasiłek na dziecko (48 zł) dostaniesz, jeżeli zarabiasz poniżej 504 zł na osobę.

najgorsze to to że muszę przez te wypożyczenie łyżew wyrobić nową legitymację...albo poprosić o dodatkowe stemple;/

wypożyczyłem łyżwy, koles normalnie położył ją w przegródkę.. jak juz odebrałem była cała mokra, tz ine tylko moja.. bo wypożyczyliśmy 4 pary i on włożył 4 legitki w jedną przegrodę... wszystkie mokre, rozmazane pieczątki;/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org