Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wybory prezydenta lomzy |
Spoko, jesteś GrubyŁKS.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wybory prezydenta lomzy |
No GrubyŁKS ale żeś bąka puścił. Zaraz Ci się po pordkach dostanie.
|
|
Janek hmmm, masakra!!
|
|
Swietny przykład pustego tematu, świadczący o głupocie zakładającego. Rozumiem, że zazdrościsz Jankowi popularności... !?
|
|
Co ?? Gdzie?/ Kiedy i o jakiej godzinie??
|
|
zapraszam :) http://oplatek.seoplus.eu/?name=Tomek%20-%20tommeknet
|
|
Nie wiem czy znajdziesz tam ten produkt ale sprawdź Media Expert koło stacjii paliw PRYMA.
|
|
jest lżej niż w WP ale strata czasu! polecam szkołę:-)
|
|
Ludzie czego narzekacie! Chcecie szybkie gokarty?? Jedźcie na Bemowo lub inny tor i płaćcie 20zł za 5min jazdy!! Jak na łomże to tor jest fajny. Podłoże jest dość śliskie i na zakrętach bardziej sie idzie driftem ale mozna sobie fajnie poćwiczyć. Jak dlamnie to tor jest niezły. Jak jeździłem w mikołajkach to nieto że gokarty były jeszcze bardziej rozjechane i tor był dziurawy to jeszcze sie płacilo 2 razy tyle!!
|
|
Ja patrzę, że w tym temacie wypowiadają się praktycznie sami świętojebliwi ograniczeni ludzie.... Co do antykoncepcji- żadna nie daje 100% zabezpieczenia przed ciążą, poza tym może liczyli, że dziecko urodzi się zdrowe? Odszkodowanie dostali, tak jak wspomniał MiYu, za to, że odmówiono im wykonania badań prenatalnych. Osobiście podziwiam Panią Wojnarowska za upór i, jakby nie patrzył, walkę o przyszłość swoich dzieci. Bo tak naprawdę jaką one mają przyszłość? Napewno nie łatwo będzie im znaleźć pracę, utrzymać się samodzielnie.... A Państwa Wojnarowkich, któregoś dnia zabraknie. Jestem pewna, że tych pieniędzy nie roztrwonią a zainwestują w przyszłość dzieci. Cieszę się, że wywalczyli w końcu to odszkodowanie. Pozdrawiam.... Tych normalnych....
|
|
A mozesz mi rozszerzyć termin "ciota", bo bardzo ciekawy jestem...
|
|
Interesuje mnie temat inwestowania na giełdzie akcje , kontrakty, chciałabym nawiazac kontakt z ludźmi którzy sie tym zajmują nadmieniam ze nie jestem żółtodziobem ale ostatnio wszystko mi nie wychodzi. Janie.. encepence...dede...krilan ...przemek 20 dla Was i nie tylko zostawiam swój numer GG 6112513
|
|
gdyby była wyszukiwarka to bym znalazł. bo nie ukrywam że coś próbowałem :) temat zamknięty
|
|
Przecież to tylko czeczen , nie przesadzajcie.
|
|
*namiary, sorry za blad...
|
|
umiejętność czytania ze zrozumieniem... ech zdarza się :) scanning - pochwalam zachowanie
|
|
najwięcej na ten temat wypowiadają się pewnie ci co nie są pewni swojej orientacji...:)
|
|
Sorki nie z Kazańskiej tylko Kasztelańskiej nr. 218-68-42 albo kom. 694-264-543 jest ok. polecam, wystawi kwit i dobrze wykoną pracę a różni się trafiają.
|
|
Postanowiłam, że nigdy więcej nie będę już niczego postanawiać i planować....
|
|
poollllllaaaaanoo lepsiejsze
|
|
zgadzam się z tarczynem. sam raczej uczyć się latać nie chciał. A gdzie tak w ogóle miało to miejsce?
|
|
Polecam Karczmę Pod Topolami było rewelacyjne:pyszne jedzonko, super orkiestra....POLECAM!!!!!
|
|
Mam pytanie do wszystkich czy mial ktos sylwestra bez zadnej bojek ?? bo z tego co slyszalem to troche sie dzialo np:ATOM albo jakies inne domowki...
|
|
na jakiej ulicy to sie dzialo??
|
|
ja
|
|
a gdzie to się zdarzyło? Nikt o tym nie wspomniał.
|
|
lapa07 zapomniałeś się przelogować chyba na inny nick przy swoim drugim poście...:)))
|
|
hehe lapa zapomniałes się przelogować? ale z ciebie pacjent zapewne pracownik restauracji hehe ale jaja Labirynt sam siebie wychwala :P
|
|
Patrze że inni mają podobne odczucia jak ja co do "Lapy07".
|
|
u mnie tez tym razem udalo sie bez bojki, bylem na domowce z zona i synkiem:)
|
|
Pedał jako pedał sam w sobie...nic nie mam. Małużeństa połączone z adopcją dzieci .....NIEEEEE!!!!!! Specerki i oficjalne pedałowanie ...NIEEEEEEEEE!!!!!! W domu.... wolność Tomku w swoim domku.
|
|
Ostatnio słyszałm że w Łomży ma być KFC. To prawda, czy tylko takie gadanie? A jesli prawda to gdzie?
|
|
wiesz co Jasiu pierdoło ? To fajnie ,to wole być niemką niż takim idiotą jak ty z takimi poglądami!
|
|
wolisz być Niemką? ja vol!:) Co zrobili przedsiębiorcy? Cały czas robią, budują, kupują nieruchomości i je remontują. Na samej Legionów w 2007 roku powstało lub zaczęto budować z 10 budynków handlowych, dużą piekarnie, jedna z ładniejszych kamienic została wyremontowana a to tylko jedna ulica i to nikt inny tylko ci nasi źli przedsiębiorcy łomżyńscy, nie lubiani tak bo im się udało.
|
|
Stoperanjest bardzo skuteczny iszybki w działaniu.
|
|
Jak dla mnie to moga i wszystkie sklepy upaść w osiedlowym sklepie to ja jedynie i tak kupuje chleb :P galeria stokrotka tez im przeszkadzała a kilku łomżyńskich handlowców ma tam raptem swoje sklepy..... jednym słowem p i e r d o l e n i e o szopenie
|
|
Trzeba dizałać. Wszyscy mieszkańcy świętują Nowy Rok jako 670! miasto na świecie. Potrzeba Was więcej http://miasto-lomza.myminicity.com
|
|
możecie wejść na forum klubu 54 i opisać braki obsługi. Tam przynajmniej na pewno to przeczytają. www.klub54.fora.pl
|
|
To was powinno nauczyć nazywania tematów tak, aby odzwierciedlały zawartą w nim informację... :) Nie każdemu chce się wczytywać w treść. Proste pytanie, prosta odpowiedź.
|
|
Masz to jak w banku unomat. :)))))) Nauczysz się kontrolować bajerę . Wszystkow swoim czasie . Póki co nie sraj ogniem, bo sobie dupę poparzysz.
|
|
Lokal jak lokal... jak na Łomżę jest ok. ale nieustanny dym papierosowy jest wrecz nie do zniesienia... pozdrawiam.
|
|
juz siedzi ale na sankach:)
|
|
no w Łomży przeciez.........LoL
|
|
Napisałeś "Chcą przyciągnąć turystów z całego wojewódżtwa podlaskiego." hmm A jaką atrakcją ma niby być galeria handlowa dla turystów?? A jeśli chodzi o Łomżę to fakt, trudno tu o wjazd z takimi inwestycjami a jeśli już coś ma powstać to wiecznie jakies problemy...
|
|
mam nadzieje ze sie odnajdzie Twoj telefon http://aclomza.myminicity.com/ :)
|
|
tsa68, ty widzę że masz nieźle zryty beret, ktoś w miarę inteligentny bez problemu zauważył że z tą niemką to jaja sobie z ciebie robiłem, ale ty się tylko dalej nakręcałaś z czego miałem niezły ubaw:))) ty szwabko!:)
|
|
NIE NISZCZCIE TEJ TRADYCJI PODDAJĄ SIE TYLKO SŁABI!!! Brawo chłopaki!!! ŁKS nie zginie!
|
|
"Siedmioletni chłopiec biegał po lodzi." "lód pod nim się załamał i malec wpadł do wody" tak nie lepiej: lód pod nim załamał się i malec wpadł do wody "Gdy wydobyto go na brzeg," Wydobywać to można węgiel w kopalni a nie ludzi z wody. Topielców się wyławia lub po prostu wyciąga z wodu.
|
|
Do A.K. Wyjaśnij pojęcie "p o z y t y w i s t y c z n e j" pracy. Słyszałam o takiej filozofii, publicystyce, sztuce, nowelistyce itp, ale praca pozytywistyczna? Z tego co wiem, to POZYTYWIZM głosi, że jedynie prawdziwą wiedzą jest wiedza naukowa i to zdobyta w odpowiedni sposób. Czyżbyś miał coś do zarzucenia naszemu panującemu? Chyba że miałeś/aś na myśli takie powiązanie: Z tym wątkiem wiąże się bezpośrednio "praca u podstaw", czyli praca natury oświatowej nad podniesieniem poziomu życia - czyżbyś znów się czepiał/a? ...i "praca organiczna" - wzywająca do podjęcia przez wszystkie warstwy społeczeństwa solidarnego wysiłku na rzecz rozwoju gospodarczego - przykładowo powstanie STOWARZYSZENIA? Już nie wiem, czyją stronę trzymasz??? A może żadnej nie trzymasz? To też mozliwe. Miałeś/aś tym postem pomóc, a zaszkodziłes/aś. Aha, jeszcze podobało mi się użycie przez Ciebie wcześniej słowa - "szermować". To tyle. Dziękuję uprzejmie. Jeśli ktoś poczuje się urażony tym postem, to proszę mi uwierzyć, że nie było to zamierzone.
|
|
tak jak w temacie. gdzie można kupić taka płytę? no i jeżeli ktoś się orientuje to jaka cena za m2
|
|
gans: sam jesteś baran, debil i frajer i jak każdy frajer masz pseudo-przyjaciół, którzy nie oddaliby za ciebie nawet swego moczu... współczuję...
|
|
nie przynudzaj...
|
|
ketler dlaczego to ciebie tak interesuje? :))))))))))))))) zbierasz "okruszki" :))))))))))
|
|
A można się dowiedzieć, jakie to studia kończyłaś, że piszesz "zadko" przez ż? Może liczyć też nie potrafisz i babka próbuje to wykorzystać...
|
|
"Autor: Rbn (---.elomza.pl) Data: 12-01-08 12:12 Przyjdź jeden z drógim na młyn i powiedz to ludziom z młyna w twarz to zaostaniesz szybko wynagrodzony :D Gruby_ŁKS nie pisz dalej bo z baranami nie ma co gadać tylko człowiek nerwy sobie szarpie. Niech sobie siedzą w swoim internetowym świecie. Jeb*ć was policyjny k**wy!!!!" Jeszcze jeden dowod, ze trzeba was odizolowac od tej normalnej reszty spolecznestwa. Nikt normalny nie demoluje stadionow i nie bierze udzialu w zadymach.
|
|
te, wszystko wiedzacy Rbn, " Ty już się odizolowałeś od reszty społeczeństwa został ci tylko internet i te policyjne forum (czytaj 4lomza.pl) Przeczytaj: http://chuligani.com/index.php?nid=493 bo jak narazie widać ze czytasz tylko wypociny wyborczej i bezcennej tych niedowartościowanych reporterków. " Chyba cie delikatnie mowiac pogielo. Mieszkam obok stadionu Legii to mam az nadto doswiadczen ze strony debilnych pseudokibicow.
|
|
Bardzo ciekawe odpowiedzi - oceńcie sami: http://www.sportowepodlasie.pl/najnowsze-wiadomosci/wiadomosc/artykul/trzy-pytania-do-jerzy-brzezinski-prezydent-lomzy/
|
|
Michał_ŁKS napisał(a): > Łady koleżko to ty zostaw w spokoju bo już niejeden pozer z > "zimnym łokciem" dał się im w Łomży objechać. > Kolega michał miał na myśli "został objechany" a nie "dał się objechać". Prawda taka, że niejeden 20 letni wóz w dobrych rękach ma lepszy stan niż zachodnie auta nawet poniżej 10 lat...
|
|
Ide dzisiaj na lawki i dam chłopakom stówkę na wina, to ciebie peter uduszo smiechem za to pisanie bzdur. Toc sniadowo jest dla wszystkich peter, dla wszystkich czy wojta kochajo czy nie. zyjesz peter myslami w komunie, bo te komunisty jak ty dyktowaly ludzio co majo robic. ty dobry sekretarz bys byl w tym zasranym PZPR.
|
|
Zapraszam na bardzo fajny serwer ;> Opisze go w punktach : 1. Ip : 77.79.210.74:27021 2. Haslo : lol 3.Sloty- 14 ( 15 rezerwacja Admin) 4. Up time - 24/7 5. Strona - http://hardcoredivision.dbv.pl/news.php 6.Zblizony do puchatka ! 7. Mili ludzie fajna atmosfera 8. Dobra zabawa ! 9. pytania - gadu gadu - 3077541 10. PzDr ! :D
|
|
Juz zakladalem ten temat;d. Ja nie wiem ja mysle ze on na privvie moze jest normalny i mozna z nim pogadac. Ale tutaj probuje zablysnac tylko cos mu nie wychodzi no coz jego sprawa. Tylko pamietaj ze wrogow latwo zdobyc przyjaciol juz trudniej a lomza jest mala;d
|
|
A nie macie "swojego" forum uczelnianego żeby tam wywlekać takie paprochy?
|
|
po obejrzeniu...naradzeniu sie i przeglosowaniu...jednoglosnie stwierdzam, ze na nikogo... przykre, ale prawdziwe
|
|
Uhh... dobre czasy były kiedyś Alfa Bravo Foxtrot 51 i QSL-ki z całej europy, a nawet i z USA się trafiła kiedyś. Oczywiście na wstegach US, chociaż raz na AM z mobilkiem który jechał po autostradzie w niemczech się QSL-kę dostało Radyjko President HR 2510 -- piekny sprzęt ponadczasowy, podkręcony do 40 W + dopałka 100 W i to na 5/8 fali :)
|
|
A dołożą , dołożą sobie na nagrody. W następnym roku jeszcze od kanarków i rybek.
|
|
od owsikow:) zart:D ... i co dalej??
|
|
Bylo juz na forum, calkiem niedawno.
|
|
Hmm, a po co te "wiem" skoro nie wiesz? Może powinno być "wiem, że nic nie wiem"? Co do tego podniecania...to już zależy jaka branża.
|
|
www.autowizja.pl
|
|
prawie wszystkie wysyłają...
|
|
na allegro za pięc stówek
|
|
dobreeeee karolek
|
|
młoda podaj w których sklepach byłaś, to ułatwi nam doradzanie gdzie powinnaś iść...
|
|
Pozdro dla SB - pewnie jeszcze śpią wasi fani ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |