Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oceń kandydata do rady miasta - znasz jakiegoś to opisz |
Rzadowa za k. Hotelu Polonez Ma zowsze Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oceń kandydata do rady miasta - znasz jakiegoś to opisz |
"czy mial ktos sylwestra bez zadnej bojek ??" pytasz o bójki? bo ciężko się połapać o co Ci chodzi... mi w tym roku udało się bez bójki :]
|
|
Bawiłem się w Labiryncie na sali bankietowej, po prostu rewelacja ! Wspaniałe menu, dostojni goście i super zespół o nazwie Model. Z pewnością wybiorę się tam ponownie witać 2009 rok. Z wielkim szacunkiem dla organizatorów. Polecam ten lokal wszystkim, którzy chcą kulturalnie i z klasą pobawić się.
|
|
Nic z tych rzeczy, siedzimy w jednym pokoju i piszemy z jednego komputera matołki :-)
|
|
Nasza: zapewne patrząc na twoją zakazaną jaźwę, każdy facet wolałby już być pedałem haha a krowojebca, to twój chłopak buehehe
|
|
tiaaaaaaaa
|
|
Benziak to moj braciak LO8. Klub CB juz dawno sie rozpadl, kto teraz ma czas i kase na radia ucieka w pasmo 2m lub 70cm. Gdzie jest kultura i kazdy musi miec licencje zeby uzywac nadajnika.
|
|
Ja z kolei ostatnio sprowadzalem uzywane auto z Niemiec i korzystalem z serwisu http://auto.quoka.de/ i mysle, ze to jeden z najciekawszych serwisow z ofertami uzywanych samochodow u naszych zachodnich sasiadow. Pozdro T.
|
|
Sylwek jak dla mnie kozak ale.... zawsze znajdą sie jakieś matoły co jak wypiją to włąncza sie im nieśmiertelność i nadrabiają chamstwem chyba swoje kompleksy.
|
|
bazyl14 - nie napisałem, że tak nie jest... Jak człowiek wskoczy do szamba to też się upaćka gównem, jak reszta towarzystwa w nim przebywająca, takie życie. Ale kierowała mną wyższa potrzeba, więc może przeżyję jakoś chwilę w tym syfie :) Muszę przyznać, że te forum niestety stoi na bardzo niskim poziomie, od czasu do czasu jako tako merytoryczna dyskusja, ale w prawie każdym temacie dominuje motyw obrzucania się mięsem. Niektórzy powinni w końcu dorosnąć i zastanowić się jak powinna wyglądać poważna rozmowa. Nawet ja już wyrosłem z wyzywania ludzi którzy mają poglądy inne niż moje...
|
|
wszystkie zeby wybilem...
|
|
Uwaga, trzeba właściciela łyżew przeprosić że się zużywają i śmierdzą grzybem...
|
|
wpier***aj węgiel na potęgę hehehe
|
|
Znowu ktos przekupil?? Hehe, pewnie Jan Serce zaprotestował bo przeciez inwestor nie z Łomży http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13926
|
|
beko i tu sie mylisz jeszcze nigdy nie bylem wyprowadzony z tego lokalu i nigdy nie mialem tam zadnych problemow z tamtejza heheh niby ochrona
|
|
Cytat: Oj a czy to takie wazne? Ktos sie zapytal to odpowiedzialem a z czasem jak powstanie to sie wszyscy dowiedza ;-) Ma zowsze Łomża
|
|
tęskno do XV wieku. Bez gumek, niec nie wibrowało, żadnego wspomagania, i jak się teraz ukazuje sterty żelaswa. Choć... rycerze prawie jak roboty (tylko IQ większe i wymienne "panele") a zamiast guek używano np. rybich jelit :D - wrr az mnie dreszczyk przeszedł
|
|
Co to kur...wa za miasto jak tylko ktos chce otworzyc jakas inwestycje zawsze nasz ,,WSPANIALY'' prezydent i rada miasta stwarzaja jakies problemy.Brak mi slow
|
|
Autor: kiernek "Autor: SxxxK Zorganizowane grupy uczniów nie płacą przypadkiem wyłącznie za wypożyczenie łyżew, a wstęp na lodowisko mają darmowy? Zgadza się. Ale te grupy to grupy mające W-F w szkole. A to była przerwa świąteczna" W artykule jest wspomniane tylko że w tych dniach było najwięcej chętnych, a dane dotyczące sprzedaży biletów dotyczą całego miesiąca: "Z danych opublikowanych na stronie internetowej miasta wynika, że największe oblężenie lodowisko przeżywało w weekend pomiędzy Świętami Bożego Narodzenia, a Nowym Rokiem, czyli w dniach 29 i 30 grudnia" "Tyle – jak podał ratusz - pieniędzy wpłynęło w grudniu do kasy lodowiska, którego oficjalne otwarcie odbyło się w połowie ubiegłego miesiąca. W tym czasie sprzedano blisko 11 tysięcy biletów wstępu na lodowisko i ponad 12 tysięcy razy wypożyczano łyżwy."
|
|
Gdzie są fajne miejsca gdzie można byłoby pouczyć się np tańca nowoczesnego albo w ogóle żeby się gdzieś poruszać (nie mówię o klubach itp) i ile to kosztuje?
|
|
zrob drugie, lepsze......................
|
|
niech Pan redaktor dalej takie zamieszanie robi to niedlugo go na taczce wywiaza.hahahahaha
|
|
GRATULACJE DLA ŚNIADOWA !!! podziwiam grupę inicjatywną za zapał i odwage.Życzę sukcesów choć środowisko jest bardzo trudne do tego typu działań zbyt wiele jest jeszcze róznych naleciałości i zależnosci jest jednak szansa na pobudzenie ludzkich inicjatyw. Idea po każdym względam słuszna. Wspieram powstałe stowarzyszenie duchowo, a docelowo i materialnie, nie przejmujcie się paplaniną na forum trzeba dać ludziom się wypowiedzieć.Krytyka tylko dodatkowo pomaga. MOJA RADA - nie dajcie się wmanewrować w skrajności, prowadzcie tą swoją działalność społeczną w pełnym zakresie mozliwości.Posiadając osobowość prawną ustawa o stowarzyszeniach pozwala Wam na bardzo dużo oczywiście zgodnie z prawem. Widzę, że podejście do tematu jest profesjonalne, życie jednak płata rózne figle.. TAK TRZYMAĆ !!!!!! Ma zowsze Łomża
|
|
Jeśli ktoś ma namiary na jakiegoś dobrego polonistę który się tym zajmuje, to również prosiłbym o podanie. A co do powyższej wypowiedzi elokwentnego Drana... Zlecenie pracy nie zawsze musi wynikać z ułomności... Ja np. zdaje matme, wybieram się na polibude i za cholere nie mam pojęcia po co mi tam matura z polskiego potrzebna bedzie... ale skoro juz jest obowiazkowa, to wolę zapłacić komuś, a zaoszczędzony czas przeznaczyć na coś innego... Pozdrawiam panów kształconych.... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
O ile się nie mylę to budżet ŁKS-u miał wynieść ok 2 mln zł , więc miasto miałoby wykładać ok 200 tys. zł,czyli o 1/3 więcej niż dotychczas.Mam tylko pytanie czy w takim razie zrezygnowano z Partnerstwa przez 50 tys zł. ? Mam nadzieję ,że niedługo poznamy przyczynę niedogadania się 3 filarów.
|
|
Kiernek, odsłony to odsłony :) Dane ogólnikowe podawane są na żywo w poście datowanym na 23-09-07 22:25. Mogę przefiltrować po hoście ewentualnie, bo cookies nie ustawiam. To było tak w 5 minut zrobione... ;) Ma zowsze Łomża
|
|
A konkretnie możesz opisac co Cie tak zraziło??? Swoją drogą w każdym mieści znajdziesz takich ludzi jak to opisałeś "mało tolerancyjnych, zapatrzonych w kościół, poza plecami obgadają". To zależy od Ciebie z jakimi ludźmi się zadajesz i ty decydujesz komu możesz zaufać.
|
|
unimil a kim ty jesteś, że piszesz o fryzjerkach, sklepowych. Byłeś za granicą w wielu klubach to zapewne w celach turystycznych, czy może brokerem byłeś a może poprostu dupę podcierałeś starej amerykance. Twój język świadczy o tym, że jesteś zwykłym prostym chłopkiem, zarobiłeś troszkę przy łopacie w Islandi albo w jakimś innym badziewiu i wielki z ciebie Pan. W jakich ty lokalach bywałeś, że cię selekcja wpuściła. O jakich zasadach piszesz (zakaz wpuszczania sklepowych, fryzjerek, przedstawicieli handlowych i kogo jeszcze byś nie wpuścił). Jak czytam twoje wypociny to żal mi ciebie bo nie masz najprawdopodobniej znajomych. A żydzi, czarni, pedały ci też przeszkadzają. A wolisz grubych czy chudych, tych ze wsi czy z miasta. Napisz coś na temat twoich kryteriów selekcji.
|
|
"taka... Ameryka, plastikowa kicha" śpiewał kiedyś Krajewski Seweryn myślę, że USA tak wpływały i wpływają na mieszkańców..
|
|
Z tego co wiem to Litwa to kraj katolicki więc niewiele ludzi jest prawosławnymi. Sklepy powinny być otwarte.
|
|
"Kochać.... jak to łatwo powiedzieć......" zwłaszcza po przeczytaniu ostatniego tekstu..... na szczęscie ludzie mają w sobie ciągle jeszcze dużo miłości.......
|
|
Metallica is death...
|
|
Jan serce gdzie tacy pojeby jak Ty się wychowują?
|
|
żenuła...
|
|
Beata jezeli posiadasz kod PUK to idz do operatora i wyrób duplikat karty SIM,a jezeli posiadasz papiery do telefonu to idz na Policje i zglos kradziez(kradziez a nie zagubienie!) i moze kiedys telefon sie odnajdzie np podczas legitymowania... Pozdro http://www.youtube.com/watch?v=cBcCMAJaFZQ
|
|
najlepszey sylwester był w 7 kier:)lepszego nie bylo:) Ma zowsze Łomża
|
|
"Psy jeban* sku***yny czaja sie za rogiem" ;d;d;d;d
|
|
Mafia to tajna organizacja przestępcza,stowarzyszenie natomiast ruch społeczny jawny, a to już nie dla Was, znając jednak macki mafijne i tam ktoś się wkręci. Czytajcie teraz ,,OBŁĘD,, to lektura wyłącznie dla Was.
|
|
ml, ty też widze dużo napisałeś ale czy mądrze... też jesteś buntownikiem?, policja cię mocno skrzywdziła i twoją rodzine?
|
|
skoro szkoda ci slow, to czemu ich używasz?
|
|
Bedzie coś się dziło na tarym rynku.....?
|
|
a co to te programy \"talk to me\"?
|
|
Do Jan_Serce - ty chyba nie masz serca ? Jeżeli masz tak pomagać ludziom to lepiej wcale nie zabieraj głosu. Życzę Ci wielu sukcesów w powściągliwości. A swoja droga gratuluję "baby" domyślam sie ,że nie czyta tego co piszesz bo gdyby było inaczej to pewnie to TY siedziałbyś w tych, czy przy tych "garach" Pozdrawiam hihi
|
|
Ja tez polecam Pania Dr.Chojnowska z ulicy KS.Anny 5. Ma bardzo dobre podejscie do dzieci
|
|
taaa, na Krotkiej, potwierdzam!
|
|
po przeciwnej stronie ulicy jest fajna sala, gadal mi siara cos wlasnie :d
|
|
tak jest mi brat mowil ze jest spoko i tez ma w lipcu wesele
|
|
siema! Mam pytane czy wie ktos jak dokladnie w kazdym wojewodztwie zaczynajo sie ferie?
|
|
a taka przynajmniej róznica ze albo jestes idiota albo nie...
|
|
Szukali pewną osobę, ale co to kogo interesuje ? w Współczesnej pracujesz że tak ciekaw jesteś ? :) Mondeo po Łomży jeździ a ostatnio w stronę Białegostoku Opel vectra .
|
|
ja chodziłam do 15 na Kołłątaja to bylo dawno dawno temu ale jestem zadowolona
|
|
w tamtym roku wszystko było w Urzędzie Wojewódzkim i też dużo było głosów sprzeciwu...Ludzie nie mieścili się i nie zostali wpuszczeni...Koncerty (przez to) były tylko dla wolontariuszy.. Minus tego: kto chciał na licytacje przyjść i coś wylicytować nie mógł dostać się do środka....Stąd i niższe kwoty z licytacji... FM-INFO co było przeszkodą w organizowaniu na Starym Rynku? Brak sponsorów, zgody miasta czy jak?
|
|
moje dziecko chodzi do 4 na ul. spółdzielczej. Jest przeciętnie jeżeli chodzi o podejście Pań Przedszkolanek (chodzi do grupy 4-ro latków). Za to jeżeli chodzi o sposób żywienia (dieta) to są dość spore możliwości.
|
|
Ja mialel rok temu na studniówce takiego co sprzedaje kasety/plyty CD na rynku i jezdzi oplem vectrą nie pamietam jak sie nazywa ale nie polecam go nikomu. Wział duzo pieniedzy a nic prawie nie zrobil płyta sie przecina niektórym z klasy wogle nie dzialala i nagranie beznadziejne. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
ej no soorry.... co to za lodowisku na ktorym wiecej sniegu niz na ulicy...?!chyba lodowisko tak nie wyglada? wiec jak mozna nazwac ,,to,, cos?
|
|
Wow znam i ja ale to nie do wszystkich włascicieli pasuje.
|
|
chcesz powiedzieć że nikt mnie tu nie lubi?:)))
|
|
Jasiu a skąd ty wiesz ,że ja mieszkam w łomży?
|
|
A czemu akurat w Białym toć w Łomży też jest te studio chyba że jesteś z białego. http://www.maxdance.pl/lmaxdance/index.html
|
|
Witam wszystkich forumowiczów . Jestem świeżak. Uważam , że tak dużo sie w mieście dzieje, że niekiedy będę tu zaglądał.
|
|
karolina_1191 jakoś ja tak trafiam, że w żadnej kolejce nie stoję. Od razu kupuję bilet, odbieram łyżwy i wchodzę na lodowisko :) A swoją drogą ostatnio mnie troszkę Pani z kasy zirytowała. Poszłam ze znajomymi przed 21szą i jak Pani zobaczyła, że idziemy w stronę kasy czym prędzej zamknęła okienko. Zapukaliśmy, ale stwierdziła, że lodowisko już nieczynne bo mało chętnych :/ a podobno do 22 otwarte... heh
|
|
A no siemasz:))) Ma zowsze Łomża
|
|
autochton, twierdzisz że łomżyniacy nie znają się na kamerach cyfrowych i nie mogą się wypowiedzieć na ten temat? Mi chodziło czy bułki i mleko kupujesz w białym baranie:) ja też wolę czasami kupić elektronikę w necie niż w tych sieciówkach ogólnopolskich które opanowały Łomżę:) Łomżyńscy kupcy chcą żebyś schylił się do miecza:)
|
|
A u nas to fajerwerki będą jeśli tak to gdzie i o której?
|
|
Koleś, rozkazywać to ty sobie możesz na tej swojej Bawełnie czy gdzie tam mieszkasz hehe.
|
|
Janek uwaza ze pieniadze powinny isc na jego pomnik "dzieci neostrady"
|
|
Jan Serce u niego się leczy i sobie go chwali.
|
|
Wiem i dziękuję będę się starał. A co do opanowania postaram się sporo jest prowokatorów. A co do stereotypu powiem tak mam paru znajomych którzy mają BMW i nie są burakami powiem tak zależy na kogo się trafi. J Pozdrawiam.
|
|
|
Ja mam jakies 30-40 (wazo ze 2 kg)starych monet.Monety są polskie glownie z roku 1970-1991 i pare zagranicznych.Jesli bylbys zainteresowany odpowiedz.
|
|
Jan_Serce i ty gans ludzie zastanowcie sie co wy wogole piszecie bo patrze ze nie tylko mnie ale i kolegow wqrwiacie pajace nie wiem z kad zbastujcie troszke bo sie przejedziecie Pozdro 1929-niekonczaca sie historia
|
|
polecam jak najbardziej :) Moja Siostra miała tam wesele :) naprawdę pyszne jedzenie dobra obsługa :) i taki nie powtarzalny klimat :) Polecam !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |