poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A ja nie idę na wybory! i ty też nie idź!

nasza widzę że pragniesz bardzo akceptacji:)))
peter. o jakiej klasie piszesz? o wyzywaniu ludzi od pajaców? klasa bruku...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A ja nie idę na wybory! i ty też nie idź!

Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl)
Data: 01-01-08 17:29

.....bez_nika to debil:)))

Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl)
Data: 03-01-08 18:23

...inwestycje to mogły by być gdyby prezydent Brzeziński nie dał dupy i nie zaprzepaścił SSE! Prowokatorem ty ćwoku ******? Mam takie poglądy i gardze takimi nieudacznikami jak ty,

A gdzie Twoja kultura Janie Serce ???? W każdej dyskusji obrażasz innych. Marny prowokator.

Siemka stary Ja jak Ja 2 byki WOW

Pozwolenie na postawienie bilbordów jest powaznym przestepstwem.Dla tego inwestora za taki wyczyn, pan Czech i pan Brzeziński powinni obciac łeb i powinien on się turlać po ul.Zjazd.

Signature will be available soon. Please wait ;)

zespół z gniezna nikt ich nie zna polecam albo z gliwic 2 kur..y i ksądz kibic

Ja mam przenosniaka, bo Unidena rozwalilem :P

ALe wy pie...cie. Ch... wam do tego kto z kim sypia. Mozecie sie napinac az wam zylka peknie. G...no zmienicie.

Fantastyczny zespół. Daj namiary

bzzzzzzzzzzzzzzzzzzziuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm...

buldog angielski to następny tranzystor, pisze o sobie raz w formie męskiej a raz w żeńskiej...

loosac, mnie nie obchodzi kto z kim sypia, a ten temat jest w sumie dla mnie nudny, ale nasza i buldog za bardzo się stawiają:)

a co wy gówniarze mozecie wiedzieć o zapinanku w damską kopiejeczkę.Moge wam powiedzieć, jest boskie.)))))).Zapinałem.)

roler schyl się do miecza i nie filozofuj, jesteś w układzie:)

koko22 a co w nich tragicznego?kultura osobista?rozwin swoja mysl

buahahhaa, nie wiem czy jest roznica ale sprawdzac nie chce, zostane przy kobietach :D

Kultury to napewno nie mają

Tak na marginesie to niestety takie fora nie dają zbyt miarodajnej opinii głównie zawsze swoje opinie wyrażają osoby niezadowolone (zgodnie ze starą marketingową zasadą, że zadowolony powie jednej osobie, a niezadowolony dziesięciu osobom). Wejdźcie na jakiekolwiek forum motoryzacyjne to stwierdzicie, że wszystkie samochody się niemiłosiernie psują, dlaczego? Bo nikt komu auto chodzi bezawaryjnie nie generuje wątków na forum.
Tak więc te wszystkie uwagi brałbym przez pół. Wtopa to tylko te 10 zł w Rysiu od pary za szatnię, a czy kelner był nawalony któż to wie?

Od wielu już lat, obojętnie jaki by nie był zarząd klubu, problemy finansowe zespołu stara się łatać pieniędzmi z budżetu miasta. Są duże zapowiedzi i duże wymagania, tylko tak naprawdę nikt nie sprawdził, czy stać nas na to, czego oczekujemy od ŁKS-u. Jakoś nigdy przy zespole nie mogła się zebrać pokaźna grupa sponsorów, która sypnęłaby konkretnie groszem. I czy dzieje się tak, jak teraz, że klub jest w strefie spadkowej, czy tak jak było dwa lata temu, gdy walczył o awans do drugiej ligi, nigdy tych sponsorów nie było, a wszelkie problemy starano się rozwiązać kasą z budżetu miasta. W końcu tak łatwiej, bo jeżeli nie pozyskamy sponsorów to nasza wina, ale jeżeli nie da nam tyle ile chcemy włodarz tego miasta, to całą winę zwalimy na niego. Tak to wygląda już od wielu lat. Nie zdziwiło mnie więc, że twórcy „Partnerstwa” liczyli, że miasto da nie wiadomo jakie pieniądze i jeszcze nie będzie chciało wiedzieć na co zostaną wydane. A może nie liczyli? Może wiedzieli, że sami wśród drobnych sponsorów nie uzbierają wystarczającej kwoty, więc by na kogoś zwalić winę podyktowali nie do przyjęcia warunki finansowe dla miasta. A czy to mało, że za niewielką opłatę ŁKS mógł korzystać ze stadionu, a wszelkie koszty na jego utrzymanie rzędu kilkuset tysięcy złotych ponosił ktoś inny? Czy finansowanie wyjazdów wraz z noclegami i wyżywieniem to mało?! Dla wielu mieszkańców płacących podatki do budżetu naszego miasta, którzy widzą zachowanie co niektórych łomżyńskich kibiców i beznadziejną organizację w klubie, to jednak zdecydowanie za dużo! Czemu na fali sukcesów typu awans do trzeciej i potem do drugiej ligi nie udało się pozyskać innych strategicznych sponsorów? Czemu nie udało się takich sponsorów pozyskać przez półtora roku gry w drugiej lidze? Czemu twórcy „Partnerstwa” nie próbowali ich znaleźć? Cóż, widocznie ktoś uznał, że Prezydent da, a jak nie da to nie nasza wina tylko jego! No cóż, ŁKS ma zapewnione z miasta tylko/aż 150 tys. zł...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

nasza a ty z czego się tak smiejesz?:)))

Czyli zgadzamy się z ... kulturą ... w 54?

Jak wszystkie sklepy upadna, to za co bedziesz kupowal w tych marketach? Jak wiekszosc naszego miasta zyje z handlu... Prawie zadnej produkcji, no jeszcze oczywiscie budzetowka zostaje. Takze pomysl chwile, zanim cos napiszesz. Mnie dziwi, ze sie tak nasi rzadzacy zapieraja rekami i nogami przed budowa czegokolwiek, ale tak samo mnie dziwi wypisywanie takich glupot i nadawanie bez konca na lomzynskich przedsiebiorcow. Starczy sie zastanowic, co by bylo, jakby ich nie bylo. Wszyscy pewnie bysmy pracowali w hipermarketach i oplywali w luksusy ;) A czy w marketach sa takie niskie ceny... Niektore sa. Ja tam nie czekam na ich powstanie jak na zbawienie, po prostu czasem wygodniej sie przejsc do marketu niz obleciec pol miasta i tyle.

Mógłbym ci oczywiście odpisać, ale na ten temat napisałem ze 100 postow na rożnych wątkach i teraz już sobie daruje, co będzie to będzie...
Ps. w łomżyńskich meblakach sprzedają meble tutejszych stolarzy? a gdzie?

Wg danych z 4lomza:
"blisko 11 tysięcy biletów wstępu na lodowisko i ponad 12 tysięcy razy wypożyczano łyżwy."

Czyli wynika z tego że mniej więcej co dziesiąta osoba wychodziła na lodowisku w dwóch parach łyżew :)

;o

ot prosze kolejny raz burak Jaś -gówno pokazał swoją buraczaną nature. A ja zastanawia czy Jaś -gówno nie jest pedałem bo tak bardzo atakuje wszystkie dziewczyny na forum. Każdą obrzuca inwektywami itp. Może być takim pedałem który został uwiedzony przez innego chłopaka a nastepnie wykorzystany i porzucony . I dlatego teraz tak skrajnie wyraża sie o innych homoseksualistach i tak napada na kobiety. Osobiście nic nie mam do homoseksualistów ale uważam ,że każdy powienien być takim kim jest a nie sie ukrywac tak jak Jaś -gówno za parawanem agresji.

Nie ma co mówić tu o jakimś konkretnym zysku dla miasta z tej inwestycji. Lodowisko jest raczej po to aby uszczęśliwić mieszkańców w sezonie zimowym . Za zarobione pieniądze w tym roku miasto powinno zainwestować w sprzęt do odśnieżania i nawadniania tafli lodu oraz nowe lepsze łyżwy, bo te są rzeczywiście słabej jakości.
Jednak ważne że są takie atrakcje w naszym mieście jak lodowisko, czy wyciąg narciarski w niedalekim Rybnie.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

to, ze sie nei spotkales nie oznacza, ze sie takie akcje nie dzieja

Raz moj kolega wracal do domu w skarpetach, dobrze, ze mialem samochod....

DamianE03 a ja się spotkałam z taką akcją więc nie opowiadaj że Polacy nie kradną jeśli nie wiesz to lepiej nie mówić ...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

no ale skoro obiecalo cos sponsorowac i rozglodzone to bylo w mediach to moze moglo by sie z tego wywiazac? skoro zgodzili sie to chyba kase powinni miec. A ŁKS nigdy zbyt chojnie nie byl obdarowywany od miasta.

Wszystko OK dać tylko na jakich zasadach?
Klub chciał dostać kasę i się z niej nie rozliczać. Czyli zarząd kasę do kieszeni, a zawodnicy o chlebie i wodzie.

Też bym tak chciał.

29 czerca 2008 r ma być koncert zespołu Feel w Łomży.Tylko nie wiem gdzie bedzie ten koncert a chetnie bym poszla na niego.Szukałam w internecie ale nigdzie znalezc nie moge.Jesli ktos cos wie na ten temat to prosze o odpowiedz.

Portal ciekawy choc wg mnie zadna nowosc. grono.net istnieje juz od tylu lat i jest jak narazie potego w zestawieniu z nasza-klasa. Choc prztyznam sie bez bicia, ze znalazlem swoich dawnych znajomych z ktorymi dano chcialem sie zlapac a jakos niemialem mozliwosc :)

Ty jesteś jakimś niedorozwojem i zupełnie jesteś oderwana od rzeczywistości pierdząc że właściciele sklepów jeżdżą po towar do hipermarketów a potem wstawiają to do swoich sklepów. Już sam fakt że tam kupuje się tylko na paragon powinien dawać ci do myślenia, jedyne miejsce w którym czasami jakiś mały sklepik z Łomży zakupi towar to hurtownia Makro, gdzie wstęp mają tylko właściciele specjalnych kart. Jakie ty chciałaś argumenty? Kiedy napisałem na przykładzie jednej ulicy Legionów że zostało tam w 2007 roku wybudowane, lub zaczęte ponad 10 budynków handlowo-usługowych to przyczepiłaś się bez sensu do jakiejś kamienicy, czy ty chcesz żebym ci po kolei wymieniał adresy tych inwestycji? Czy chciała byś żebym wymieniał ci po kolei adresy budynków z odnowioną elewacją? Wyjmij głowę z dupy i naprawdę zobaczysz więcej. Przykład twoich paznokci był odpowiedzią na idiotyczny zarzut, bo czy jak ktoś buduje czy odnawia to musi to robić dla kogoś? Nie robi dla siebie, wstawiając jednocześnie małą cegiełkę w poprawę estetyki miasta. A to że przedsiębiorcy pokazują straty, co ci do tego? Zazdrościsz? Prawda jest taka że czujesz się pokrzywdzona przez los że musisz u tych przedsiębiorców pracować, sama na własną inicjatywę jesteś za cienka... Jesteś robolem i nie zrozumiesz przedsiębiorców, zacznij prowadzić interes to przekonasz się że to ciężki kawałek chleba...

... bo mogli zrobić dobrze

Moim skromnym zdaniem autor tego postu miał racje ukazując co mu się przytrafiło!Też bym się wk.....! Mamy XXI wiek i takie rzeczy nie powinny się zdażać!W zakładzie spożywczym się nie pali to normalne!Też raz się wkużyłem bo raz kupiłem w ich sklepie firmowym 5 bułek-4 były dobre a 5 stara! Pewnie z poprzedniego dnia pomieszana:P ale poprostu ją wywaliłem! Ich pieczywo to gnioty-zgadzam się hehe:)

markac a moze chcialem isc poszukac tego telefonu dla nagrody?

Siemion to **** nie lekarz, chodziłem do niego pięć tygodni z wybitym palcem.
Mówiłem, że mnie non stop boli. Na koniec powiedział, że trzeba było przyjść wcześniej .... :/ ??

Któryś tam kolejny to tylko każe moczyć i samo się pewnie uleczy, no albo tradycyjnie gips.

Zresztą przyjdź do Szpitala słyszałem ostatnio, że ortopedzi bardzo dokładnie badają każdego pacjenta minimum 15 minut trzymają w gabinecie, może nawet herbatę czy kawę zaproponują :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org