Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PYTANIA DO KANDYDATÓW NA PREZYDENTA: |
Mnie najbardziej śmieszą wypowiedzi ludzi (związanych z danym lokalem - właściciele, pracownicy), którzy po naprędce zakładają sobie konta by jedną, jedyną swoją wypowiedzią na tym forum (na ogół nieudolnie) spróbować zareklamować swój lokal bądź też zdyskredytowac konkurencję. Przykłady mamy nawet w tym wątku. Podobną sytuację mogliśmy zauważyć przy okazji wyborów samorządowych. Nicki mnożyły się jak grzyby po deszczu i tak samo szybko ginęły tuż po ... Żenada: Imię (nazwa) użytkownika: nodi Posty: 1 Imię (nazwa) użytkownika: Stasio Posty: 1 Imię (nazwa) użytkownika: wilma Posty: 1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PYTANIA DO KANDYDATÓW NA PREZYDENTA: |
do wora go...i na smietnik...
|
|
hej juz wyslalam ci zdjecia. ktos jeszcze jest zainteresowany?moze popytajcie znajomych?
|
|
to nie będzie to samo... więc jestem przeciwna ... ale i tak kto będzie chciał to będzie robił to nawet z tymi robotami.... antares
|
|
...ja nie widzę problemu... rozmawiamy jeszcze raz, ale pod kątem "kto ile może dać" - patrzymy co z tym możemy zrobić i idziemy do takiej ligi, na którą starczy nam pieniędzy... a może Pfeifeider z Grajewa chciałby mieć drugoligowy (jeszcze) klub? Czy klub z Łomży musi mieć w nazwie "browar"? :) Ciekaw jestem jak aktywne były poszukiwania przez zarząd innego sponsora strategicznego??
|
|
Witajcie Dobrzy Ludzie, Znów sobie poczytałem nocą... Dzień 7 stycznia 2008 roku znów niczego nie zmienił. Oczywiście, na mapie też bez zmian.... Skąd w nas tyle złości, złośliwości, zajadłości? A może my nie tolerujemy siebie takimi jakimi jesteśmy? Co nas aż tak przygniata? A kto upoważnia by tak się zachowywać? Przed kim uciekamy do tzw. wolności wypowiedzi? Spokojnej nocy i radosnego poranka. A może po prostu - do jutra?
|
|
ja bawiłam sie na dwóch weselach z zespołem boss byli super a co do grafiit zajebiście dużo chcą za studniówkę chcieli 3 tys. a co do Dj macka Listowskiego to jest git nie raz sie bawiłam na dyskotekach które prowadził a słyszałam ze i na weselach jest super
|
|
4A_Records czemu jestem w błędzie możesz mi powiedzieć ???
|
|
"Poświadcza uprawnienia do 50% ulgi przy przejazdach środkami komunikacji miejskiej, a także uprawnienia do korzystania - do ukończenia 26 roku życia - z ulgowych przejazdów środkami publicznego transportu zbiorowego autobuskowego i kolejowego na podstawie odrębnych przepisów" W/w cytat z nowej(starej) legitymiacji, ktory jest nad pieczatkami.Z czyms takim ksiezeczkowa legitymacja jest wazna. pozdr
|
|
takich becwalow to bym na dziendobry pala po karku przejechal zanim by weszli na stadion. i po meczu ich przetrzepac jeszcze... m oze by sie kultury nauczyli
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |