Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kandydaci na rybach |
"kochającego Pana" wyj****ac na smietnik niech sie sam pasie bydlak!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kandydaci na rybach |
jak brzytwa:)
|
|
Łomża jest pięknym miastem dzięki tym jak to ujęłaś kupczykom, bo to oni tu inwestują swoje pieniądze, a hipermarket wyssie wszystko do niemiec:) dla mnie i tak jesteś niemką, czuć po akcencie:)
|
|
Mogłabyś wysłać te zdjęcia na 15mch15@wp.pl
|
|
Jan_Serce nie ty pierwszy to zauważyłeś. Już wcześniej jakaś dziewczyna pisała, że to może być chłopak, który podaje się za dziewczynę. Język, proponuję poczytać posty "Nasza(ego)" to często słownictwo z rynsztoka, żadna szanująca się dziewczyna tak nie mówi. Ja też mam wrażenie, że "Nasza" to parówka, chłoptaś, który choć w sieci jest wymarzoną dziewczynką. Reszta ciot, które tu piszą, chcąc choć w ten sposób zaistnieć gdziekolwiek, nie ma sensownych argumentów za swoim zachowanie. Powtarzają jak mantrę bzdury wymyślane przez grupy pedalskie, z nadzieją, że ktoś w to uwierzy. Co się dziwić, skoro w głowie narobione, samo nie wie, czy jest chłopak, czy dziewczyna, to i plecie trzy po trzy. Do kompletu brakuje tylko czubka posuwającego zwierzęta i będzie idealne towarzystwo "homozoo".
|
|
Jan_Serce: cyt: prezydent Brzeziński nie dał dupy i nie zaprzepaścił SSE! Ty (ciągle z dużej litery) nawet nie wiesz o czym piszesz! Durniu (ciągle z duzej litery), w okolicznych miejscowościach powstały centra, które spowodowaly obnizenie cen nawet o 50%. A Ty wspominasz tu ponownie "bicie piany" lokalnych kupców i nierealne zamierzenia Prezydenta. Nie pisz gówniarzu nic na temat mojego ojca. Tatuś dawno nie żyje. Jak już idioto będziesz miał własne dzieci, to zrozumiasz parchu, że to niefartowne zwroty.
|
|
następny tranzystor, buldog angielski, raz pisze o obie w formie męskiej teraz patrze w formie żeńskiej...
|
|
ja jak ja, ale się obudziłeś, taki wątek już jest. Prezydent z PO, to czego byście chcieli...
|
|
no właśnie wówczas , gdy nic juz nie ma do powiedzenia bo w jego końskim łbie jest mózg wielkości laskowego orzeszka to wtedy obrzuca wyzwiskami ,inwektywami podobnie jak dosłownie powyżej, Więc jeszcze raz mówie ten człowiek jest nikim. Usiłuje się kreować na nowego Ptysia ale do pięt mu nie dorasta. Jak jest nikim to tu go nie ma i nie odpowiadajmy na posty tego niejakiego.
|
|
lokal nie jest zły ale mogliby też zimą bardziej klimatyzacji używać... bo lekka parodia a i już wykładziny poniszczone.... lokalu używam głównie do posiedzenia natomias yamy do zabawy a jeśli chodzi o liczbę 54 to zdecydowanie wolę 24 lub 28
|
|
odnosnie prostozlomy: jak dla mnie to trochę żalosne korzystać z joomli przez taki dość spory serwis
|
|
No tak, jak pisze się o upadłości elomzy, to temat jest ok, ale jak napisałem o m.lomza.pl, to został usunięty...
|
|
Kiernek: "prostozlomy". Taaaak, prosto ze złomu, dokładnie jak piszesz :P
|
|
Wyżalaj się komuś innemu... A ty malujesz paznokcie dla ojczyzny czy dla siebie? Jesteś jakąś idiotką, komuny już nie ma i każdy może robić na swój rachunek i dla siebie, ku chwale ojczyzny się na szczęście skończyło. Nie wiem czy zauważyłaś że wszystko teraz jest prawie prywatne, chyba tobie się to nie podoba... Ps. te hiper markety to budowane są ku chwale ojczyzny? myślenie z innej epoki...
|
|
wrr
|
|
Witam i zapraszam wszyskich na Forum i brania udzialu w jego rozwoju. Administrator
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |