Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sondaż nie POzostawia złudzeń ! |
Beznickowiec, tez miałem net w CSK ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sondaż nie POzostawia złudzeń ! |
ani listu, ani pieniązków na urodziny, ok. 3 lat temu :( gdy wyszło w trakcie rozmowy po jakimś czasie, babcia bardzo sie zdenerwowała, jeszcze by Ci ...... z poczty mieli ją na sumieniu
|
|
a wie ktoś czy taka faza że ludzie roznoszący ulotki mają klucze do otwierania skrzynek jest legalna?
|
|
do mnie kartka(z anglii) z życzeniami urodzinowymi idzie od wrzesnia
|
|
A ja zapraszam wszystkich na hod doga na STATOIL i też życzę wszystkim Wesołych Świąt i tym z Białegostoku i tym z Łomży.
|
|
te "ostre" w Shell są jakby ktoś się pytał :P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
<quote>a jak sie urwie ze smyczy to co :|</quote> maly, czarny piesek.???? No to jeżeli urwał się ze smyczy... to naprawde musiał być malutki;) xD
|
|
niee to zadna z tych:( o to chodzi ze nie trafi mi sie w najblizszym czasie okazja by tam isc :( ale strzelajcie byc moze ktos trafi teraz juz sama nie wiem czy byla po rosyjsku heh
|
|
Aha, miałem 192MB RAM i dysk 8GB ;)
|
|
Na procesorze P4 1,7 da się jeszcze polatać (choć bez wygórowanych ambicji), ale na 256 MB RAM to już tylko pasjans Solitaire działa:)
|
|
twój link to: http://oplatek.seoplus.eu/?name=??????????? skopiuj go i wyslij znajomym!
|
|
mysle ze jedz na al legionow tam gdzie wstawiajo szyby albo na kraske
|
|
w tamtym roku jak bylam to yama swiecila pustkami Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Ja byl bym chetny , mam powyzej 13 lat i szukam druzyny do ktorej moge dolaczyc , mam elektryka glocka 18 i planuje zakup steyra , omundurowania itp . Jak ktos chce pisac to utorak@o2.pl
|
|
Ja chetnie dołącze na wiosne. Mój sprzęt to m4a1 mp40 jakies uzi i usp. kominiara gogle mundur itd tez.
|
|
Ludzie, Posterunkowi chodzi o coś w pobliżu lodowiska! Gdzie On będzie za przeproszeniem zapieprzał do 4 pór roku w święta, gdzie autobusy nie kursują i nie zna miasta!
|
|
SPAMHP Odpowiedz mi na jedno proste pytanie!Jak ochrona Ci powiedziała że nie ma miejsca to dlaczego tam się pchałeś drugi raz??Tego nie mogę zrozumieć!A teraz dramatyzujesz i robisz z igły widły!Jak Ci się nie podoba to nie chodź.I nie przesadzaj bo to Twoje opowiadanie jest śmieszne Gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie!
|
|
Jak pisalem juz w innym temacie tor ma dwa zakrety wiec nie bardzo jest gdzie poszalec. go-cardy dosc wolne.
|
|
ok, to może inaczej:) nie będzie Niemiec pluł nam w twarz:)
|
|
Ciekawe dlaczego autor postu, niejaki "Ktostam91", nie bierze udziału w dyskusji? przestraszyłeś się, chłopie?? hehe
|
|
i ****, panie mikolaju bardzo jestes, rozumu jak nie bylo tak nie ma, chyba ze janek dostal ten wibrator? cos w sumie sepleni caly czas o mieczu wiec moze jednak cos z tego wyszlo :/
|
|
a czy wogóle wiecie jak ma wyglądać naostrzona płoza łyżwy ?! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Autor: chlu (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 16-01-07 01:10 Witam ! I pozdrawiam wszystkich Chludzińskich. Jestem z Krakowa, ale moja rodzina właśnie pochodzi z Chludni. Mój dziadek Stefan Chludziński często w Chludniach rodzinę naszą odwiedza, chociaż teraz mieszka w Toruniu gdzie się urodziłem. Ja w Chludniach byłem kilka razy ale jeszcze za chłopięcych lat, z rodzicami. Z rodzinką swoją wybieramy się do Chludni, ale teraz musimy poczekać aż nam najmłodsza córeczka podrośnie ( w końcu z Krakowa to jest drogi kawałek spory). Jeśli chodzi o "Apokryf Wenecki" to wpadł w moje ręce dzięki znajomym którzy genologią w ogóle się zajmują i pytali czy to nie przypadkiem, gdzieś tam, moja rodzina. Jak się potem okazało, głównie dzięki ich pomocy, wszyscy Chludzińscy, dalej czy bliżej z Chludni właśnie wyszli. Miło było się dowiedzieć, że się z tak znacznego rodu pochodzi. Tym bardziej, że tu w Krakówku to sprawy wciąż żywe i ważne. Chociaż często przybierają formy komiczne a czasem nawet żenujące. Jednak w większości przypadków to godna podziwu dbałość o rodzinne tradycje. Jeśli ktoś na tym forum z Chludzińskich to niech się odezwie. Pozdrawiam. Michał Witam! Odzywam sie bo jestem z Chludzińskich :) Malo tego, znam Twojego dziadka :) (On tez powinien mnie kojarzyć) Od 6 lat mieszkam w Toruniu a Twoj dziadek przy okazji pobytu w Waśkach (nie Chludniach) odwiedza mojego dziadka Stanisława :) Chyba ze w Toruniu mieszka dwoch Stefanow - wtedy cofam to co wyzej napisalam. Pozdrawiam :)
|
|
Ciekawe pytanie... To chyba jakaś prowokacja!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |