Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w talibow na mazurach leppera tez nie wierzyliscie |
zajmuja sie kradzierzami, zagubienia zglasza sie w odpowiendich urzedach, czyli kazdy dokument tam gdzie sie go wyrabia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w talibow na mazurach leppera tez nie wierzyliscie |
kfc to będziesz miała w niedziele jak ci matka rosół ugotuje...
|
|
Ja też bawiłam sie w "Labiryncie" w sylwestra i jak zawsze lokal się sprawdził. Było naprawdę bardzo fajnie:jedzenie,muzyka,atmosfera.Polecam innym w latach następnych. Pozdrawiam. Szczęśliwego Nowego Roku:)
|
|
Przy lodowisku podobno ostrzą łyżwy. A kosztuje to chyba 3 złote.
|
|
nie bedzie zadnego KFC tylko jakas jadlodajnia czy cos w tym stylu kolo Bp
|
|
a swoją drogą niektórzy nie mieli chyba co robić na balu Nie mieli chyba interesujących partnerów (warto może to zmienić w przyszłym roku) Kogo to obchodzi w jakich butach był DJ i gdzie kupił płyty czy drapał się po tyłku czy oparł się o ścianę. Ważny jest klimat pomysł na imprezę a klimat w zdecydowanej większości tworzą sami goście. Jak ktoś przyszedłby nastawiony pozytywnie ze zgraną ekipą to mogliby bawić sie nawet na klepisku w stodole i mieliby co wspominać. Może podsuńcie lepiej pomysły dla organizatorów bali sylwestrowych z pewnością zaglądają na to forum. Być może zostaną te pomysły wykorzystane w przyszłym roku ku uciesze bawiących się gości. nara
|
|
a do miecza się schylisz?
|
|
Przepraszam...ale jak kto pisal o bombach w samolocie....to ja sorki ale tez pozwole sobie napisac on czyms... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |