poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
smoleńsk w Łomży ?

mozna wejsc przez funkcje "pokaz wszystkie"

Pluto

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: smoleńsk w Łomży ?

scanning505 pierdolisz takie glupoty ze sie czytac niechce ty go frajeze ****** reanimowales tak??i byl nago tak??to ci sie chyba przysnilo ze lekarzem byles ja jestem jego bratem i powiem wam tylko tyle ze prawdą jest to ze czeczen zadzwonil po karetke,z zadnego okna niewyskoczyl i prosze was niepiszcie glupot ani swoich glupich domysłow bo jet mi zajebiscie zle jak czytam takie bzdury.Dowiece sie napewno juz niebawem co sie stalo bo juz prokurator prawie wszystkich przesluchal z tamtej imprezy.A po drugie jezeli czytają to ci frajezy jebani to powiem wam tylko jedno ze bedziecie to samo przezywali co on ja wam to obiecuje kurwy

rudy błazen z druhem

http://homiki.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1508

***** wafel i tyle

hmmmmm

Autor: ......... (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Petarda i frajer jest z Ciebie....

Gamoniu na przeciwko bloku mielismy impreze...a palac papierosa na zewnatrz, podszedl do mnie czeczen ktory nie mogl gadac po polsku bo jego slowa byly "Pan pomoz..."

Wiec Twoj brat kolego nie oddychal, skoro byl twoim bratem dlaczego mu nie pomogles i dlaczego jego koledzy nie wyszli mu pomoc...Sam jestes frajer i cwel skoro bratu nie pomogles.\
To po 1.
Po 2...nie uwazam sie za bohatera, ale z ciekawosci zadzwonilem na psy po paru godzinach czy zyje.
Mysle ze powinienes dziekowac a nie wyzywac kogos na forum kogo nawet nie znasz ...a jesli chcesz poznac i pogadac o tym osobiscie zapraszam!mozemy sie skontaktowac!

Po trzecie
Nikt nie powiedzial ze byl NAGO!!! czytaj uwaznie. Opisac ci tego chlopa??

Nie wiele paietam bo wypilem bardzo duzo. Ale mlody chlopak to byl, zakrwawiona twarz i dziwnie wyskoczyl bo buty tez mu spadly... a moze wylecialy za nim z okna badz tez z dachu ??
Nie wiem nie mi to oceniac ale psy raczej sprawdzily to ze skoczyl z dachu...tego nie potwierdze bo nie ejst to bezposrednia informacja!

Nie oczekuje na podziekowania lub cos podobnego i mnie psy nie spisaly poniewaz tego nei widzialem i nie bylem naocznym swiadkiem a osoba ktora udzialila mu pierwszej pomocy!

Pozdrawiam kolego i prosze nie podawaj sie za kogos kim nie jestes, a skoro jestes to masz bledne informacje, bo akcja trwala przez okolo 30 minut zamin psy ustalily cokolwiek.

buldog_angielski do Ciebie z kolei koleszko...slucham ? chcesz mnie znalesc nie ma problemu!

...a cóż to za problem naostrzyć łyżwy ??!!

Pluto

Jaki problem naostrzyć, na piłsudzkiego jest ostrzalnia, tam pewnie można to zroboć.

Od początku jakaś dziwna ta sprawa mi się wydawała.

,,Ile jeszcze tych piesków znajdziecie??,,

pewnie tyle, ilu bedzie psycholi,co najpierw biora psa a potem go wywalaja :/

Z takiego drzewka jak Ty można zrobić trzonek do łopaty.
Odwal się.
Nie chce mi się z Tobą gadać.

Janek- przestań zaśmiecać forum swoimi postami w tym roku to będzie OK! A portal jest super sporo znajomych znalazłem, z którymi kontakt się urwał, jak szkołę kończyłem to nie było jeszcze internetu, ani telefonów komórkowych, jedynie poczta polska i telekomunikacja

Ja myślę, że to było porwanie i należy natychmiast zawiadomić detektywa Rutkowskiego :)

Ma zowsze Łomża

tak ja płaciłam 20 zł więcej do wizyty ,czasem z badaniem ginekologicznym i usg było to 70 zł ,czasem 50-60 zł .Różnie , ale nie żałuję.

dziekuje i wzajemnie :)

chaos1 a atomie spokjnie było ;]

a ja bylem na domowie ok. 80 osob i bojki byly ;d

jak na moje oko na mobile.de to jakaś niezła ściema. niezłe bryczki za grosze a jak co do czego to właściciel i auto nie w Niemczech ( jak podaje się w kontakcie) a w Anglii i chce wysłać samochód promem i w ogole nie wiadomo o co chodzi. Kilka razy też dzwoniąc pod podane private numery można natknąć się na ludzi którzy nie wystawiali żadnych ogłoszeń a ich numer tel podano w tych ogłoszeniach. Nie wiem jak to traktować.

juz jest... X wojska z polowa

A może ktoś był w Podgórzu na Sylwku. Miałem tam być ale niestety w ostatniej chwili musiałem zrezygnowac i nie wiem co mnie omineło. Jak muza i posiłki ????? Ma kto jakieś wieści :):):)

Janie Serce - jestes śmieszny ! Być może jestem bardziej Polką i Łomżynianką niż ty!Moi dziadkowie i ojciec są z Łomży ,urodziłam się i wychowałam we Wrocławiu,a tu wyszłam za mąż .Mąz też jest z Łomży!Mieszkam tu i mam prawo mówić za siebie !Nie mam zamiaru popierać kupczyków ,bo oni w imie własnego interesu zaorali by tą Łomzę i posadzili ,,landrynki" gdyby to było w ich interesie !

ładny fotel z malucha :d

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org