Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ojojoj, mało żarło i spadło? :) |
przepraszam za błąd w imieniu, oczywiście Edmund Zaremba.Dla zainteresowanych podaję nr.telefonu do gabinetu 86-218-88-28
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ojojoj, mało żarło i spadło? :) |
może i tak ,sprzęt nie jest najnowszy ale ważniejsze jest chyba doświadczenie .Na tym sprzęcie widział pewne nieprawidłowości i to potwierdza że to człowiek który wie co robi i zna się na tym.A chyba nie chodzi o to żeby mieć ładne zdjęcia z usg do albumu ,tylko żeby prowadził ciąże bezpiecznie.Tak czy nie ?
|
|
Witam. Piszcie gdzie byliście na sylwka. Jak imprezka czy dobre jedzenie. Wkońcu kolejny sylwester już niebawem :):)
|
|
wlasnie widzialam jak wczoraj wieczorem na Sniadeckiego tego pieska zabrali mlodzi ludzie do taxi .Oni poprostu z litosci sie nim zaopiekowali i zabrali go ze soba .Tym ludziom naleza sie podziekowania ,a nieroztropnym wlascicielom troche oleju do głowy ,jak bezmyslnie opiekuja sie swoimi pupilkami
|
|
popieram Grabosia ! Mieszkam w Łomży 6 lat ,pochodzę ze stolicy Dolnego Śląska i powiem tak - Łomża to ładne miasto zielone ,ma piękne tereny ,ale niestety dalej w centrum miasta pasą się konie i krowy! I piszę to nie dlatego że mam coś przeciwko tym miłym zwierzętom , ale to straszne że grupa kupczyków tak trzyma tu władze i starają się powstrzymać to co mam nadzieje jest nieuniknione.Tu nie ma żadnego wyboru ,żadnej rozrywki dla młodych,popatrzcie tylko jak oblegane jest lodowisko,ludzie łakną normalności!Mam już dość słuchania tych handlaży ,najwyższy czas aby Łomża przestała być prowincjonalnym miasteczkiem.
|
|
Ja tam też bawiłem w RETRO i moge powiedzieć, że było naprawdę ok. Jedzenie co jak co ale było bardzo dobre (zarówno pod względem jakościowym jak i ilościowym) i chyba nikt nie będzie na to narzekał. Wystrój i obsługa na bardzo dobrym poziomie. Jedyne na co możnaby trochę popsioczyć to oprawa muzyczna, która początkowo była nieco niemrawa ale to już raczej nie do końca wina lokalu (DJ był najęty i rozruszał się dopiero po północy, jak już części osób na sali nie było). Co do ilości moich postów (w razie gdyby kto liczył) to faktycznie jestem świeży, ale nie zakładałem loginu po to by się specjalnie w tym wątku wypowiedzieć.
|
|
ewentualnie kołek osinowy
|
|
Piotr Kupicha jest boski
|
|
***** robisz w islandii i pajacu jeszcze chcesz wyciagac reke po kase dla biednych?? za....ny dziad pi....ny "polaczek" przez takich jak ty to wstydzimy sie przed calym swiatem!!!!
|
|
Macie rację...Ja również jestem tego samego zdania :)
|
|
z tego co tam widziałem to w środku stało z 3 policjantów w jednym miejscu i patrzyli na podłogę
|
|
Czy ktoś zna przepis na sałatkę z buraka?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |