środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nasz Łks....

Jak dla mnie to się to podoba:P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nasz Łks....

Na forum zaglądam prawie codziennie i faktycznie niektóre tematy pozostawiają wiele do życzenia. Ale uważam, że z tego powodu nie należy publicznie ubliżać czy w brzydki sposób narzekać. Jeśli nie interesuje kogoś dany temat należałoby po prostu go opuścić i przejść do ciekawszego. Nie rozumiem pisania, oby cokolwiek dopisać do każdego zdania.

Pizza w Łomży - tylko w "4 porach roku".
1. Najbardziej zbliżona wyglądem do oryginalnych włoskich.
2. Podają tam też Pasta włoskie - w całkiem szerokim wyborze - to, wg mnie, potwierdza ich profesjonalizm i choć minimalne pojęcie o włoskiej kuchni.
3. Podają też wino - może nie do końsa pasuje do pizzy, ale w ciepłe popołudnie nie ma nic lepszego nad chłodne, białe wino.

Proponuję pizzeriom podającym pizze na grubym "polskim" cieście przemianować się na piccerie i podać picce - żeby było zgodne z polską wymową.

Pozdrawiam wszystkich smakoszy i idę zjeść na obiad pizzę z kartona! :D

Fe!:)

MrS to o której z tym Diavolo ? Ja przyjde jak coś to z JaSTRZeBiem :D Wiec oczekuj...

Czyli, że Żydzi jako zmuszani przez nazistów w obozach do sprzątania ektrementów stracili dyskrecję (zdolność "rozsądzania duchem") i stali się liberałami - czyli ludźmi, których stać na wszystko, i którzy teraz i dzięki temu rządzą światem.
Czyli, że Żydzi powinni nazistom podziękować ?

Tyle, że...
1. ci co sprzątali niczym już nie rządzą;
2. kto jest bardziej zatracony w chaosie (niedystretny): Żydzi czy naziści;
3. liberalizm (kategoria filozoficzno - gospodarcza) a nawet libertynizm (zupełnie inna kategoria socjologiczno - psychologiczna) nie ma nic wspólnego z zasadą "nie liczą się środki lecz cel" (zagadnienie dotyczy raczej etyki i jej praktyki czyli moralności);

Byłem dzisiaj w Osterii, tradycyjnie zamówiłem dużą Funghi. Na talerzu, na którym dostałem pizzę było także żywe mięsko z postaci dwóch dużych, czarnych mrówek. Kilka biegało także po stoliku. Hm, ciekawe przystawki...

Ludzie, spotykamy się na pizzy w sobotę o 19 w pizzeri Diavolo.

eŁKaeSiacy'03 | www.lks.elomza.pl

hmm brak slow

WSA w Łomży <==co sądzicie o tej szkole warto tam iść na informatykę ???.

Jestem przekonany, że przypadki nie istnieją i wszystko ma swój sens chociaż pojmuje się go dopiero później. Wszystko, co się zdarza ma nas czegoś nauczyć i gdy to już wiemy - życie wraca do porządku. Przekonałem się o tym wiele razy. Jesteś myślącym człowiekiem i dlatego będzie dobrze- wszystko się dobrze ułoży. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i do normalnego życia.

Z tego co pamiętam, strona frodo opierała się na Mambo OS, które jest bardzo dziurawe... Nie widziałem shakowanej strony, ale zakładam, że hack polegał na umieszczeniu jakiejś wiadomości lub zmianie struktury strony... Przy dobrej znajomości PHP i Mambo OS nie jest to większym problemem. Nie nazywajmy tego hakowaniem...

☺ ☻ ♥ ♦ ♣ ♠ • ◘ ○ ◙ ♂ ♀ ♪ ♫ ☼ ►
◄ ↕ ‼ ¶ § ▬ ↨ ↑ ↓ → ← ∟ ↔ ▲ ▼
⌂ ÇüéâäůćçłëŐőîŹÄĆÉĹĺôö
ĽľŚśÖÜŤťŁ×čáíóúĄąŽžĘ꬟Ⱥ«»
╔═════════════════════════════╗
║░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░║
║▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓║
╚═════════════════════════════╝
┤ÁÂĚŞ╣╗╝Żż┐└┴┬├─┼Ăă╚╚╔╩╦╠══╬¤đĐĎ
ËďŇÍÎě┘┌█▄ŢŮ▀ÓßÔŃńňŠšŔŔÚŕŰýÝţ§÷¸°¨˙űŘř■

Wow, Kosmitka! Skąd ja pisze...? - bo w Polsce to nie ma takich znaczków!!!
A jeśli już, to chyba mam bardziej popie*rzoną klawiaturę, niż DaSto w StaNach! Hehehhe!

użytkownik usunięty

Dostałem go od znajomego i jestem pewien, że działa.

To jest idiotyczny łańcuszek SRANIA NA ŁANCUSZKI. Jeśli srasz na łańcuszki szczęścia, wyślij ten łańcuszek wszystkim (łącznie ze mną). Jeśli wyślesz to : 5 osobom - nic się nie stanie 10osobom - nic się nie stanie 15 osobom - też pewnie nic się nie stanie 20 osobom - zgadnij co się stanie 666 osobom - też się ku**a nic nie stanie Otóż to: Nic się ku**a nie stanie Ania nie wysłała łańcuszka i nic się jej nie stało, Adam nie wysłał łańcuszka i nic mu się nie stało. Romek nie wysłał łańcuszka i zapier**lił go tramwaj, ale nie wiadomo jaki był związek z łańcuszkiem.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

pozdrawiam cie bardzo serdecznie i czekam na nastepne teksty.

hehe ale co wy gadacie tu o znajomosci, wiekszosc "chackierow" wchodzi na serwisy takie jak: www.securityfocus.com, astalavista.com, tam znajduja porady krok po kroku co robic zeby cos "chacknac", na dodatek jest dolaczany ladny programik ktory robi wszystko za "chackiera" :) Wiec cala lomza moze byc "chackierami".

P.S. Znam pacjenta ktory kupil sobie komputer, poczytal przez 3 mc easy pc, poniej przez 2 mc posiedzial na necie, poczytal sobie faq dorwal programy, zainstalowal sobie winowsa i linuksa, a pozniej udalo mu sie wbic na pewien serwer komercyjny.

"So easy to say, harder to do"

Z mojej strony plus dla Inet-u, jako jedyna (z tego co sprawdziłam) firma obniżyła ceny o VAT zgodnie z ustawą o zwolnieniu z podatku Vat osób fizycznych. Neo dla przykładu podniosło sobie ceny netto o 7 % (niby mało ale zawsze coś przy moim abonamencie 3,5 zł miesięcznie - dobre piwko )czyli ???? Czy to nie jest nabijanie w trąbę??

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Świetny pomysł! ...a jeśli zadziała można rozszerzyć na innych chętnych do pracy - nie tylko studentów.

Najbliższa sobota, godz. 19:00 - SPOTYKAMY SIĘ NA PIZZY W PIZZERI DIAVOLO.

Wszyscy forumowicze mile widziani ;-)

eŁKaeSiacy'03 | www.lks.elomza.pl

Może nikt nie zrozumiał, o czym śpiewały, i potem zaczęła się dyskusja na ten temat?

przy okazji podpalcie sie i zrobcie z tego jakies zbiorowe samobójstwo, moze ktos sie zainteresuje wami ;)

Już niedługo Białostockim notablom i ciurom z ministerstwa infrastruktury Via Baltica stanie jak ość w gardle. Kroi sie duża akcja, na międzynarodową skalę. dzień sądu blisko. Wojownicy tęczy nadchodzą.

A ja sie tak spytam:
Jesli ta droga powstanie to z czyich pieniedzy bedzie utrzymywana?
Mam nadzieje ze z wojewodzkich albo z centralnych.. zeby nie wyszlo, ze nagle via baltica`e bedzie utrzywal nasz powiat.

Jastrząb... nie musisz bronić białogłowy.... to nic, że jesteś związany emocjonalnie, prawda obroni się sama... a jeśli nadal ma wątpliwości co do możliwości pisania po Polsku w Stanach, to weź jej wytłumacz o co chodzi - bo widzę, że Ty wiesz o co chodzi... :)

Propus... chyba trochę przesadziłeś z obrazowaniem...!

Kosmitka i jastrząb.... nie znacie DaSto więc nie próbujcie go oceniać.... pięć dni po wypadku pisał na forum - to źle..? ...zazdrościcie mu twardego kośćca...? ...czy po prosu uważacie go za kłamcę...?
....nie macie podstaw by mu nie wierzyć, nie macie podstaw by podważać jego prawdomówność....

użytkownik usunięty

majorka, a może lepiej Arek Perzanowski?

Twój cytat z dnia 25-05-04 14:50:
"Zapewniam cię że nie należę do ekipy Radia Bab."
Jeśli we wszystkim jesteś tak pewny, jak w tym, że nie pracujesz w Radiu BAB, to skąd wiesz, w jakich kwestiach pracowników tej firmy obowiązuje klauzula tajemnicy służbowej, że o pozdrawianiu pewnej Emilki nie wspomnę?

Nadal jesteś pewny, że Waldemar Bohdanowicz nie podał Radia BAB do sądu? Może lepiej zapytaj swego pracodawcy, dlaczego nie stawia się na rozprawy?

A jeśli interesuje Cię, skąd mam takie informacje, to cóż mogę Ci powiedzieć? Taki zawód, że człowiek wie to i owo od tych i owych :-)

Pozdrawiam.
grover

PS. Odnośnie Orange - moja sugestia, że ktoś pisze o tym, że jest w Stanach, dotyczyła Basi, a nie Orange - chyba nicki Ci się pomyliły przy logowaniu na forum.
Zajrzyj nieco wyżej i sprawdź adresy IP. Są identyczne przynajmniej przy trzech różnych nickach, przy czym jedna z tych osób twierdzi, że jest za granicą. Żeby było śmieszniej, Basia (która utrzymywała, że jest w Stanach), w tym samym czasie zwoływała w innym poście forumowiczów na ognisko do Lasu Jednaczewskiego. Śmieszne, nie?

Raz wziąlem w Diavolo z owocami morza.
To bylo ze dwa lata temu.
Do tej pory mi sie przypomina.
Od tamtej pory tam nie bywam.
Do zobaczenia "przy innym ogniu w inna noc"...

________________________________-

a bob wiesz duzo jest gosci co jezdza peugeotami 206 BL..........wiec powiem ci ze gdybym byl adminem to troche ten twoj post bym zmienil, bo akurat kolega ma takiego peugeota i juz mowia ze to on, zachowujecie sie jak dzieci ty i twoj kolega byscie......, to czemu nie zrobiliscie bo odjechal co z tego przeciez Łomża jest mala a ja mysle ze tylko tak duzo gadasz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org