poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Śledzą nas na potęgę

Nowego Roku z marzeniami o które warto warto walczyć , radościami ,którymi warto sie dzielić,przyjaciółmi z którymi warto być,nadzieją bez której nie da sie życ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Śledzą nas na potęgę

oj moi drodzy można formułować pewne treści wobec wyroku sądu ale tylko i wyłącznie gdy ma to charakter komentarza. Natomiast gdy nie nosi juz takiego charakteru to wówczas mamy do czynienia z próba podważania autorytetu sądu polskiego , wpływania na decyzje niezawisłego sądu. I moi drodzy trzeba miec wiecie gdzie oczy i uszy aby tego nie dostrzec.

Natomiast problem jest szczególny ze względu na charakter mieszkańców tego miasta , którzy wszystkim wszystkiego zazdroszczą. I w tym przypadku w dupe kole wszystkich to ,ze Pani Wojnarowska wygrała kupe kasy. A to ,że tej kasy będzie miała znacznie więcej niz inni mieszkańcy tego miasta jest właśnie powodem atakow na ta Panią. No przy okazji można się ukryć za słusznym gniewem Biskupa bo to lepiej wygląda i nikt się niedopatrzy ,że ja jestem zwyczajnym podłym zazdrośnikiem. No a przy okazji ,że się załatwia własne porachunki z takim co się odważył miec wiecej to się wybacza Biskupowi ,że usiłuje podważac autorytet poskiego sądu - no bo przecież ma prawo do słusznego komentarza. Inaczej mówiąc podła próba uwiarygodnienia swoich podłych intencj szanomni forumowicze.

Już jakiś czas nie używałem tej funkcji ale właśnie dopatrzyłem się że się zmieniła. Co myślicie o nowej?
Jak dla mnie mogliby równie dobrze usunąć przycisk szukaj - funkcjonalność ta sama.

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=124966&t=124966

bez_nika to debil:))) biedronka ci nie wystarczy pało? serek wiejski chcesz kupić za 2,5 grosza taniej? to jedz po niego do białegostoku:)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org