poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy warto iść głosować?

* 1874 - w tym roku miał, według Adwentystów przyjść Chrystus.
* 1878 - Badacze Pisma Świętego uważali, że zostaną zaniesieni do Nieba
* 1925 - Joseph Franklin Rutherford zapowiedział zmartwychwstanie proroków biblijnych.
* 1975 - N.H Knorr w książce "Prawda was wyzwoli" (1943) wskazał na rok 1972, w którym ma upłynąć 6 tys. lat istnienia człowieka na ziemi (Russell nauczał, że było to w 1874 r.). Po kilku latach zmienił stanowisko i datę końca ustalił na rok 1975.
* 1976 - wg Światowego Uniwersytetu Duchowego Brahma Kumaris
* 2012 - ostatni dzień podany w kalendarzu Majów. Według nich,właśnie 21 grudnia 2012 ma nastąpić koniec świata.

trzeba byc idioto by wierzyc w takie rzeczy. phi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy warto iść głosować?

dokladnie :)

Jan_serce swieta racja

czasem wystarczy tylko pomyśleć naprawde to nie boli i rozejrzeć się trochę na mapie Polski !
Co za ludzie !?

Koniec swiata to bedzie wtedy jak polakom sie uda zorganizowac Euro2012, wybudowac autostrady i lotniska do tego czasu, przyjac tych wszystkch turystow w 2012 -- uważasż że Bóg by pozwolił aby to potem zaprzepaszczono ?? nie wydaje mnie się

ja moge dać achtunga ;-)) no i pare "pszczółek" kto jest za :-)??

Tak, ale sędziowie widocznie nie chcieli 'kalać' lekarzy :-0

SaneOne napisał:

Cytat:

Aborcja to nie jest indywidualna sprawa... to jest zabijanie innego człowieka, który nawet nie jest w stanie się bronić...

Och, rozczuliłem się. Czym się różni nierozwinięty płód w łonie matki od dajmy na to żywej krowy, którą pełni miłości katolicy chętnie zabiją żeby się najeść?
Czy krowa nie żyje i nie czuje? Czym sie różni od człowieka?

Ktoś powie: DUSZĄ.... tak, tak - tylko, że to pojęcie właściwe religii katolickiej - a nie wszyscy w tym kraju są katolikami i wierzą w duszę, niebo, piekło itd, itp

Życie człowieka i kaźdego innego ssaka jest takie same. Dość obłudy - zabijacie żeby się najeść czujące organizmy, a zabraniacie w swoim fundamentaliźmie nawet używania prezerwatywy i pigułki antykoncepcyjnej.

Jeżeli piekło istnieje to czuje, że może się tam smażyć duża rzesza nawiedzonych pseudo katoli - czego im z całego serca życzę:)

Co do aborcji jest super hasło, uniwersalne:

NIE CHCESZ ABORCJI TO JEJ NIE RÓB !

Jest bardziej właściwe niż ( na pewno przepełnione katolicką miłością do bliźniego) "barany jedne" niejakiego pana i władcy.

No coż - argumentami możemy się przerzucać do końca świata - więc ja po prostu poczekam.

Tak btw. - jak tylko Telepizza ruszy to zapraszam Ciebie Janie na pizzę - ja stawiam. Mam nadzieję, że będą mieli koncesję i przy browarku sobie podyskutujemy.

Przecież aborcja nie jest przymusowa! Katoliczki nie powinny się skrobać... chyba, że Kk nie ma żadnego oddziaływania... owieczki się rozbiegają, a barany beczą....

rychu

wejdz na stronke komisu http://www.sympatia.net.pl/ jak by co tam masz namiary i telefony ;-) jak coś zadzwoń i się spytaj :-))

Wielkie dzięki :) Nawzajem i ja także dołączam się do tych życzeń:)

ktosia Jak jesteś fajna dziewczyna może moja amatorska "terapia" by pomogła :)) "Nawracanie" z zainteresowania kobitkami na męskie upodobania. :))

Może jeszcze nie odkryłaś wszystkich zalet brzydszej płci, z Nowym Rokiem trzeba nadrabiać zaległości :))

a ja nie mam chłopaka , bo większość chłopaków w Łomży rozgląda się za innymi chłopkami a dziewczyny służa im tylko jako przykrywka. Im bardziej deklarują się na codzień jako męscy i wrogowie homo ty szybciej jak ich nikt nie widzi włażą jeden na drugiego.

a ja juz dosyc!! czekam na maila zwrotnego!...mam tego dosyc!

Tak jest , tylko Nifuroksazyd Ci pomoże i zawsze go w chacie trzeba mieć.

Samoobsługowa będzie część z maściami na celulitis, herbatkami dla tłuściochów itp g*wnem. A antybiotyki dadzą ci w okienku.

znowu bledu ZOska robisz!!! ZaginOł buahahah nie PiszO, nie pokazujO buahhahahaa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org