poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ODPRAWY I POMOSTÓWKI DLA SAMORZĄDOWCÓW?

Oj dzieci, dzieci. zwykła swołocz i holota z wAS. I nie pomoże tłumaczenie, że to niewinna zabawa. Autor to debil, pozostali także. Napiszcie także, że siostra to *****, matka alkoholiczka a brat złodziej. Jaka rodzina, takie wychowanie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ODPRAWY I POMOSTÓWKI DLA SAMORZĄDOWCÓW?

nie

A nie można by tak w innym temacie, tylko kolejny zakładać? Po co? Poszukaj, było już o tym. Pomyśleć nie zaboli.

Za te zdjęcia, to Pan i władca powinien dostać bana.

Tak jasne a czy Ci starzy ludzie nigdy nie byli młodzi? Trzeba dać nam szanse. Czas wkońcu pomyśleć o tych kturzy siedza w domu i nie mają co robić chodzi o młodziedż. W Łomży nigdy nie było sylwestra a szkoda;/

Ciekawi mnie pewna sprawa.
Jeżeli w Polsce jest 2,5 miliona przedstawicieli środowiska homoseksualnego (tak przynajmniej podają świeże statystyki), w Łomży powinno być nas około 4 tysiące. Nas, bo ja także jestem gejem.
Czy macie styczność z takimi ludźmi w naszym mieście? A może sami należycie do tej mniejszości?
Thx za wszystkie odpowiedzi. Wyzwiska sobie darujcie - poradzimy sobie bez nich ;-)

jestem tolerancyjna ale tez przyznam ot debil znalazł sie na koniec roku. Pewnie na święta przyleciał z Angli , Irlandi lub itp. No i jest chłopak światowy. My tu na miejscu pojęcia nie mamy jak nasi dawni homofobiczni meni są trendy w sprawach homo tam na zachodzie. No i pewnie kolega szuka tutaj kogos do towarzystwa. Sama osobiście nic nie mam do mniejszości seksualnych to ich sprawa , ale to nie jest portal z ogłoszeniami erotycznymi , więc dlatego mówie debil.

właśnie. Wy od razu najeżdzacie, a nie czytaliście artykułu...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org