Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ahmed (---.lomza.mm.pl) |
A gdzie ta Jędrusiowa Gospoda
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ahmed (---.lomza.mm.pl) |
:D Dzieki za poparcie:D Lecimy dalej!!!! xD
|
|
Pamiętam reportaż w TV byl, ciekawe kto takiego bedzie sluchal skoro on straszył parafian bronią... ale odbiegacie od tematu, uważam że Bp Strfanek właściwie skomentował wyrok sądu bo jest to napewno precedensowa sprawa, i szczesciem w tej całej sprawie jest to że znalazł się sponsor na leczenie dzieci, więc to całe odszkodowanie teraz traci sens. I moim zdaniem rodzina powinna się cieszyć teraz i nie odwoływać się od wyroku jak zapowiadają bo to już będzie świadczyło o tym że nie zależy im na leczeniu dzieci (bedzie sfinansowane przez 10 lat kwotą prawie 2 mln zł ) a zależy na pieniądzach
|
|
Witam tych którzy starają się mnie zrozumieć i tych którzy krytykują. Co do paru informacji: - jestem osobą świadomą więc badania 1-go dziecka były juz dawno w trakcie a że polska slużba zdrowia jest jaka jest - wyniki były juz po urodzeniu córki; - środki antykoncepcyjne są nam znane i były stosowane ale jak widać mimo zabezpieczeń wszystko może się zdażyć - co do informacji - nikt mnie nie popychał do uzyskania zadośćuczynienia i renty dla dziecka, adwokaci z mojej strony byli za darmo z Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka - jeżeli komuś się wydaje że z jednej pensji mozna wyżyc z 2 chorrych dzieci to podam tylko jeden koszt - lek dla 1-go dziecka na 5-7 dni kosztuje ponad 50 zł - reszte policzcie sami - co da tego 400 zł - nie wiem czy wiesz, że to przysługuje i pobierałam przez pewien czas ten zasiłek ale.......... po pierwsze należy się on tylko za względu na 1 dziecko - jak masz drugie to już drugie 400 ci sie nie nalezy a obeznie zabrano mi wszystkie zasiłki.............bo polskie prawo mówi tylko o 1 dziecku niepełnosprawnym w rodzinie drugie ich już nie interesuje - co do adopcji - nie mam zamiaru komentować gdyby nam nie zależalo na szczęsciu i leczeniu dziecka to dawno pewnie by do tego doszło pozdrazwiam
|
|
TYLKO SPORTOWEGO brakuje mi tu najbardziej !! Polska Liga , Angielska , Hiszpanska i LM to takie moje marzenie jak również mojej znacznej większości znajomych !
|
|
Tyle razy miał być koniec świata i jakoś nikomu z tym nie wyszło :P
|
|
Dowóz gratis jest w Chilli Pizza. Nie wiecie kiedy Telepizzę otwierają? Smakowo jest smaczna, często jadłam w Olsztynie.
|
|
spadnie śnieg to skuterkiem nie dowiezie, po za tym 30-50 sztuk na dowóz to żadna pizzeria w Łomży nie doświadcza tego. Bo to jest mały i konkurencyjny rynek i nowa pizzeria nic tu nie zmieni.
|
|
szukam kursu dla poczatkujących fotografów/fotoamatorów w łomży. widziałem swego czasu plakaty z ogłoszeniem o takim kursie ale teraz nie moge zadnego namierzyc.
|
|
chodziłam do doktor Piskorskiej ale nie polecam, podchodzi bardzo "luzacko" i nie zlecala badan jesli sie o nie nie upomniałam i dlugo trzeba czekac pod gabinetem na wizyte. Dr. Ściana w szpitalu jest dosc niesympatyczny. polecam Skrętka, załuje ze zrezygnowalam z jego uslug w czasie ciąży ale teraz juz bede mądrzejsza. a co do jakis roznic w szpitalu odnosnie traktowania to ja nic takiego nie odczułam.
|
|
Nawiąż kontakt z kierownikiem galerii Pod Arkadami- tam się fotograficy łomżyńscy wystawiają więc może on coś ci podpowie.
|
|
Dziekuje za słowa opinie. Właśnie tego potrzebowałem. To narazie początki ale postaram sie rozbudować stronę i zrobić jakieś dobre forum dla osób z łomży. Pozdrawiam i dziękuje. :)
|
|
tak zapytaj Pana Przemka, a swoją drogą chyba warto byłoby coś takiego przy galerii zaproponować np. w ferie zimowe. Poszukaj także w internecie, znajdziesz kilka rad i już jest początek przygody.
|
|
Czy jest w łomży wypożyczalnia snowboardów??
|
|
Na początku nie Janie, ale kto wie jak będzie docelowo?:) Zmienić może się dużo - telepizza jako pizzeria sieciowa będzie miała na pewno wszystkie te promocje co w pozostałej części kraju. Czyli 2 za 1, powiększ wymiar itd. Żaden prywaciarz w Łomży nie ma nawet w przybliżeniu takich upustów - ba, większość w ogóle nie ma żadnych. Tak samo z rozmiarami - jest cienko. O wyborze rodzaju ciasta mówić nie wypada:)
|
|
wie ktos moze czy jutro jest otwarty komis sympatia??i do ktorej
|
|
smart, tobie to już nawet rehabilitacja nie pomoże, zmiany w mózgu zaszły za daleko:) kretynka nasza ględzi jak stara panna w kółko to samo, jeśli myślisz że sąd przestraszy się biskupa to jesteś śmieszna, tu się liczy prawo polskie. I po wtóre powtórzę że wszyscy w tym kraju mają prawo do krytykowania wyroków sądowych, co zresztą robią, premierzy, prezydencji i wszelkiej maści politycy. A tego biskupa poparło wielu hierarchów kościoła, czyli takie zdanie ma kościół na tą sytuacje i nie boi się tego mówić. Mój biskup? w kościele mnie pare lat nie widzieli ty ruro, tak samo określenie moher do mnie pasuje jak do ciebie fajna dziewczyna:)))
|
|
da grasso i telepizza działają na zasadzie franczyzy, czyli to te firmy przez tutejszych ludzi zostały ściągnięte a nie odwrotnie. Z pizzą jest tak że może być różna w smaku w każdym z lokali w obrębie jednej sieci, bo wytwarzana jest na miejscu, przez różnej klasy "kucharzy" mc donalds to inna klasa, gotowe i te same produkty we wszystkich lokalach i przywoływanie tego jako przykładu to jakaś dziecinna naiwność, tak samo jak warszawiacy w pizzerii telepizza:))) Tu wychodzi pewne zakompleksienie i wsiowe myślenie, bo czym tu się podniecać telepizzą? wielki świat przychodzi do Łomży... dajcie spokój...
|
|
ups... przepraszam za dwa podobne posty... coś mi nie wyszło ;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |