Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tylko poseł Kołakowski – Wątpliwości rozwiązane |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tylko poseł Kołakowski – Wątpliwości rozwiązane |
dodam jeszcze,ze moim zdaniem,powinien powstac bar sportowy. Wlasciwie to kazdy z ww barow by sie przydal,dla Lomzyniakow,ale jak bym mial wybierac,to bar sportowy,zeby przy piwku dobry mecz obejzec.
|
|
jeżeli chodzi o relaksacyjny masaż to kaman do mnie :D a tak na serio to w Eskulapie jest dobry masażysta,kosztów nie znam.
|
|
lomza23 tak zadowala mnie to miasto,no ..ale taki bar z duzym telewizorkiem gdzie mozna obejrzec z kibicami mecze,gdzie panuje prawdziwie sportowa atmosfera przydalby się :)
|
|
to ja moze z innej beczki- mlecznego :) z sztuccami na kajdanie uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
a ja polecam dr skretka naprawde dobry lekarz i bardzo przyjemy a pozatym prz kazdej wizycie robi dokladne badania a nie tak jak niekorzy daja skierowania i trzeba czekac na wizyte np na usg.polecam go jest naprawde dobry. DiDi
|
|
Wg mnie aborcja powinna być dozwolona w niektórych przypadkach. Wyobraźmy sobie rodzinę - rodzice i dziecko z chorobą, która uniemożliwia mu normalne funkcjonowanie. Dopóki żyją rodziece, ok ale co potem? Często jest, że takie człowiek zostaje sam po śmierci rodziców, nie ma nikogo bliskiego kto by się nim zaopiekował. I co wtedy? Umrze z głodu? Gdybym wiedziała, że będę chora i nie będę mogła żyć normalnie to bym naprawdę wolała się nie rodzić. Czasami usunięciem ciąży można zaoszczędzić dziecku wiele cierpienia w życiu. I zaraz posypią się w moim kierunku gromy....
|
|
jaka arogancja? wszyscy w Polsce którzy się nie zgadzają z jakimś wyrokiem sądu mogą krytykować i to robią. Zapozna się z uzasadnieniem po to aby wypowiedzieć się na przykład szerzej i dogłębniej na temat tej sprawy, a pisanie o klątwie czy jakiejś wyimaginowanej zmianie to urojenia chorego człowieka...
|
|
Tacy jesteście śmieszni to spox. Z ciotami nie warto gadać. Wyporzyczalnia nart jest w rybnie a w łomży wiem że w tamtym roku ktoś też wyporzyczał sprzęt narciarki ale nie wiem czy miał snowbord no i gdzieś mi wcieło namiary.
|
|
Jasiu (bez) Serca: czy wiesz jak naciągasz i pleciesz ("zapozna się i ....")? Jeśli onże ma prawo się wypowiadać krytycznie-publicznie to i my mamy prawo wypowidać sie krytycznie o nim i nie kombinuj bo onże i tak ci nie zapłaci :-). Tacy jak Ty mówią, że onże wypowiada się 'ubogacając", a wypowiedzi nasze są "nagonką". Nie myślałem, że aż taki z Ciebie naiwniak (chociaż klątwy i inkwizycje są skrytym marzeniem wielu tych z pastorałami - bo inkwizycji dotąd nie rozwiazano !).
|
|
bek00 widzisz co narobiłeś. Ludzie tak się wystraszyli, że postów nie chcą pisać nawet hehe. Ogólnie rzecz biorąc ja do ochrony w Yamie nigdy nic nie miałem a oni do mnie. Co do obsługi raz kiedyś mi się zdarzyło, że weszliśmy do Yamy było jeszcze kilka stoliczków wolnych, miła Pani barmanka? zaprowadziła nas do jednego z nich. Niestety po 15 minutach podszedł do stoliczka jakiś Pan bez słowa położył na zajętym przez nas stoliczku karteczkę z nazwiskiem jakimś tam bodajże ( w każdym razie "nasz" stoliczek został zarezerwowany) - szkoda, że ani nie zaproponował innego nawet mniejszego stoliczka dla mnie i mojej dziewczyny ani nas nie przeprosił za to co przed chwilą zrobił tylko obrócił się na pięcie i poszedł.... nie dopiliśmy nawet piwka, wyszliśmy, od tamtego czasu w yamie nie byłem... i nie będę. Ale niektórym lokal sie podoba. Swoją stroną ostatnia akcja "rozbijanie dj-owi butelki na głowie" bo sam próbował wyprowadzić awanturującego się klienta z lokalu też nie zachęca do bywania w tym klubie ale .......gazety kłamią. Inaczej dopóki ludzie w Łomży (czyt okolic też ) będą bawili się tak jak się bawią Yama pewnie będzie i tak najlepszym lokalem w mieście. Ale żeby zaprosić do siebie inteligencję jak to napisałeś nie wystarczy miły i ciekawy wystrój (jak ostatnio byłem to jakieś foty muzyków czy coś takiego na ścianach, sofki itp bardzo fajnie) trzeba przede wszystkim kultury obsługi(lokalu)... jej nie ma(nie ma co płakać, kulturalny lokal znam tylko jeden... he nie powiem jaki bo nie chcę w nim nastoletniej hołoty). Ale nie ma co się dziwić skoro klient jej nie ma...a skoro on jej nie ma to po co ma mieć ją obsługa czy ochrona... i tak koło się zamyka Pozdrawiam.
|
|
Jest jeszcze jeden , który mieszka w bloku na ul. Ks. Anny2 , a biuro ma na Sz. Zambrowskiej na przeciw Starostwa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |