wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy kandydat Brzeziński

rodzice zapierniczają na studia w warszawce dla bachora a trol zamiast zakówać to siedzi na stancji i zadaje głupie pytania.

Trzeba było uważać na lekcjach polskiego to byś nie musiał pytać matołku.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy kandydat Brzeziński

cs mozna kupic rowniez w finie o ile sie nie myle:P BTW goraco polecam cs 1.6 nic tej gry nie przebije chocby mialy grafike tak realistyczna jak np CoD4 lub Crysis

Wykryte błędy:

Przy tworzeniu nowego postu i wybraniu opcji "podgląd" odznaczają się zaznaczone przeze mnie opcje: "Odpowiedzi wysyłaj na podany e-mail". Jestem przekonany, że gdybym odznaczył opcję "Dodaj mój podpis", to po wygenerowaniu podglądu, sam by się zaznaczył...
Po co zmuszać użytkownika do wielokrotnego zaznaczania wybranych opcji przy każdym podglądzie? Dobrze, ze chociaż wpisany tekst zapamiętuje...

Na innych portalach jest chociaż jakiś kontakt z adminem, ale ten do nich sie nie zalicza, mimo to, prosiłbym o odpowiedź na post, czy zostanie to poprawione, czy mam dać sobie siana.

Greg12, to tak jak z jazdą na gapę, jednemu się uda, drugiemu niekoniecznie :)

jak ktoś jest chętny dowiedziesz się o prawdziwych błędach to zapraszam tu

Jak ktoś wyżej wspomniał kuchnia w Koronie jest uboga, Rysia nawet nie bierz pod uwage. Polecam za to: Karczmę pod topolami w Konopkach Starych, Jędrusiową Zagrodę, ewentulanie hotel Baranowski.

szczerze, to nawet z Lanosem 1.6 miałbyś mega-problem :D

Uwaga!!! nabity :)))))

oj panie i władco bez przesady , sprawa aborcji to indywidulana sprawa każdej kobiety i ojca dziecka. I nikt tu nie będzie żadnych nakazów ustanawił ani pan i władca ani Prześwietny Miejscowy Purpurat Biskup Stefanek. Inaczej mowiąc niech każdy pilnuje swojej dupy i siura. A ja ze swoja zrobie to na co mam ochote i wara zboki od mojej dupy. Proste i dosadne ale to może do was klerykalne dewoty trafi. Odnośnie tej Pani Wojnarowskiej to problem jest złożony. Uważam ,że odszkodowanie jest zasądzone niesprawiedliwie . Bo mimo faktu ,ze w tym szpitalu jej badania odmówiono to mogła go zrobic gdzies indziej. Po drugie jak jedno dziecko rodzi się z taką wadą to chyba trzeba miec nawalone w głowie aby decydowac sie na drugie. Po trzecie jakby badania wykazały ,że bedzie to dziecko niepelnosprawne to co podałaby się aborcji? No tu już mimo faktu ,że jestem za swobodna decyzja w sprawie aborcji to takiej sytuacji nie aprobuje. Jakby nie patrzeć o Pani Wojnarowskiej nie mam w tej sytuacji najlepszego zdania.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Przydałby się bar sportowy oraz knajpa z muzyką rockową, gdzie byłyby organizowane np. raz na miesiąc koncerty.

oj halina,Ty to chyba z Kiepskich jesteś..................

a Julia ma tyle lat ile pisze w nicku ;D Biernaczento masuj ;D

Typu PRL-jaki jest w Wrocławiu, w listopadzie byłem i jestem zachwycony!!! Jeżeli ktoś będzie w Wrocławiu serdecznie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!

Zastanowcie sie chwile co Wy wypisujecie... Wyrok przyznaje odszkodowanie za odmowe wykonania badan, a nie za odmowe aborcji.
Biskup wspolczuje chorym, to slusznie wspolczuje, bo moze komus odmowia np. badan stwierdzajacych czy jest chory na raka, bo taki beda mieli kaprys. Tu chodzi o prawo do badan, a nie o to, do czego komus byly potrzebne wyniki tak na prawde. Jak Wam cos nie odpowiada, to zmiencie prawo, zamiast miec pretensje do sadu, ze orzeka zgodnie z przepisami.

Skecz nie rozsmieszaj czlowieku... ponad 400zl dla kogos kto nie moze pracowac i jeszcze ma chore dziecko na utrzymaniu... W jakim Ty swiecie zyjesz? Moze sam sie skieruj na leczenie. Albo dopisz jeszcze pare wykrzyknikow, bo to faktycznie sensacja... Sensacja, ze komus sie wydaje, ze takie pieniadze pozwola zyc rodzicom i dziecku... Rozumiem, ze bedac w takiej sytuacji, Ty nie walczylbys o pieniadze, zeby tym dzieciom zapewnic jakies normalne zycie, tylko bys je wychowal za te ponad 400zl...

Rónież zapraszam. A tak BTW mam Golfa MK3 TDI 90 koni także ewentualna ustawka na zawodach by conieco rozjaśniła w kwestii moc vs. masa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org