wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kandydat Jacek Piorunek.

Gdzie jest ich siedziba???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kandydat Jacek Piorunek.

Co Ty pieprzysz , to Mróz pogonił Rafałka: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071005/SPORT02/71004075

I tu: http://www.sportowepodlasie.pl/sporty/pilka-nozna/pilka-nozna-wiadomosci/artykul/lomzanin-z-orlem-na-piersi-1/

ja tam wole sajgonki albo kurczaka w ciescie u "chinczyka:)" ....ewentualnie golonka:P 1000 razy lepsza niz najlepsza pizza:P ...ale to tylko moje zdanie;)

Hmm.. wiecie co? Jestem wielkim fanem pizzy (aczkolwiek schabowych z ziemnaiczkami i suroweczek takze he he ) ale pizza w TelePizzy jest średnio smakowa...
Faktem jest że np. Tele Pizza w Białymstoku ( pizza tam jest kiepska) nie jest rowna innemu lokalowi Telel Pizzy np. w Wawie na Pradze ( tam jest znacznie lepsza)... tak więc mam nadzieję, że u nas w Łomży będą robić wystarczająco dobrą... aczkolwiek w takiej Savanie w łomzy czy Pizza Hut, której nie ma u nas , pizze smakują mi o niebo lepiej...

No ale, co kto lubi... W sumie to i dobrze, że kolejny lokal tego typu powstaje... pewnie ceny spadną minimalnie... a przynajmniej mam taką nadzieję :)

Przypomniało mi się jeszcze że kiedyś Mroziewski powiedział że Piechna Grzogorz nie nadaję się na piłkarza a jak wiadomo Piechna przed wyjazdem na saksy za granicę strzelał gola za golem nawet w repreznetacji zadebiutowal i gola strzelił.Zatem myśle że rozezniania i tak zwanego nosa do wyszukiwania zawodników ten pan nie ma jestem na NIE

mam do sprzedania figurówki, damskie 38 rozmiar, wloskiej firmy TREX , nie jakies tak polskie badziewie tylko prawdziwa skóra ... cena 60 zł

adamb@os.pl

Prawie nówka !!! raz na lodowsku

KUP czeskie bootas'y - świetne - tanio i skórzane , ale musisz jechać do Wa-wy na torwar.

cicho tam... i tak kebab albo zapiekanki wygrywaja w olsztynie...
co nie krzychu ?

<tak>

Zobaczymy jak będzie sobie radził. Jeśli mu dobrze pójdzie to po co go wywalać. Moim zdaniem lepsze to niż nic. Życzę nowemu trenerowi aby nie spadł do drugiej ligi(według nowego rozkładu jeśli sie utrzymamy w 2 lidze awansujemy do I ligi a zespoły z pierwszej ligi zajmą miejsce w ORANGE EKSTRAKASIE) Nie zmarnujmy takiej szansy!

monk

figlarko naucz się czytać ze zrozumieniem. i trochę więcej szacunku do ludzi

słuchaj figlarko... nie chodzę do yamy, ani do żadnego łomżyńskiego klubu więc nie wiem co się dzieje... wcześniejszy post napisałem z myślą.. że właściciel rozwiał wszystkich wątpliwości... zresztą pisz jak chcesz....

monk

aj a zebys wiedzial ze był dobry :D

dwuch pacanów to o dwóch za wiele. Jeszcze jeden drugiemu przytakuje. Mój język jest prosty i czasami wulgarny bo z takimi pajacami z wyraźnie rozwiniętym wodogłowiem inaczej się nie da. Czytaj dzyndzlu uważnie a potem zabieraj głos.

to było pod koniami na 100% i po dyskusji

wszystkie kebaby są takie dobre w tym Olsztynie? bo wątpie

no pewnie ze nie. trzeba wiedziec gdzie sie udac ;P

Przykre to jest.....
Tylko Jakołcewicz mógł to pociągnąć.....

Ja proponuje czytać ze zrozumieniem, ale Panowie chyba po podstawówce. Na samym początku artykułu jest napisane( i to z błędem): "Ponadstuosobowa rzesza fanów elektronicznych dźwięków" - świadczy o malutkim lokalu. Yama zdecydowanie mieści więcej klubowiczów.
Impreza bez ochrony z alkoholem musiała tak się skończyć - zawsze znajdzie się ktoś komu po paru głębszych włączy sie nieśmiertelność.
tyku - rozśmieszył mnie twój post. Właściciele Yamy, nie mają co robić, tylko debilom co nie umieją czytać sprostowania przedstawiać????????????.
Proponuje wdrożyć w życie akcje poczytaj mi mamo!!!!!!!!!

Ktorego ginekologa mozecie polecic do prowadzenia ciazy?slyszalam, ze jesli lekarz nie pracuje w szpitalu, to potem kobieta jest inaczej traktowana niz pacjentki, ktore chodzily do lekarzy pracujacych w szpitalu.

tak, podtrzymuje, kiedys sie w koncu odezwe na tym temacie ;)

Badzcie cierpliwi ;)

monk

W mediaexpert.

wywalic go szybko bedzie trzeba nie wroże z nim sukcesu jestem na NIE

monk

Hehe, dlaczego 3-go! Akurat wyjeżdżam z Łomży :(

Signature will be available soon. Please wait ;)

peter-skad wiesz ile mam lat?? Topic-nie zaprzeczam-jest idiotyczny ale to wszystko dla rozrywki... Nie pojmuje ludzi ktorzy nie moga tego zrozumiec;/ Odpowiadaja Ci takie zarty to pisz tu, nie to nie PROSTE!! Nie ucz nikogo kultury bo znajac zycie to Ty tez nie jestes az tak bardzo KULTURALNY za jakiego sie uwazasz... Troche dystansu, wrzuc na luz czlowieku. Powtarzam jeszcze raz-odpowiadaja Ci te zarty to napisz cos, jesli nie ubisz takiego poczucia humoru to nie pisz tu pouczen... Pozdro :)

www.aclomza.com

nie wiem jasiu gówno jak ty możesz usłyszeć ton z tekstu. Każdy czyta tak jak mu pasuje tobie widać prześwietny kojarzy się ze smieszny - możliwe ty zawsze byłeś jesteś po prostu głupi. Po prostu jasiu gówno masz szczęście,że badania prenatalne ciebie omineły. A pleść jęzorem to sobie możesz co chcesz tylko w ramach obowiązującego w tym kraju prawa. Z resztą kto ciebie bierze poważnie.

Macie racje dlaczego ta mama nie zrobiła badań przed zajściem w ciąże.
Selekcja dzieci ze względu na stan zdrowia jest hańba dla człowieka.
Juz jeden selekcjonowal ludzi na lepszych i gorszych i co z tego wyszło.
Kazde dziecko jest DAREM BOŻYM .

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

hehe ale i taka jest prawda. brakuje slownika ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org