poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy są kandydaci mający coś na sumieniu ?

O czym tu wogóle dyskutować skoro inspektorzy PIH sprawdzili dokładnie i stwierdzili ,że jest wsio ok .Zabawne!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawa sprawa co to za fachowcy wystarczy rzut okiem zwykłego normalnego człowieka komu są sprzedawane peterdy i kto je sprzedaje .Panie i panowie inspektorzy ośmieszacie się wypowiadając się w ten sposób czy naprawdę jesteś tacy ślepi i niekompetentni w tym co robicie .Kto odpowiada za wasze bzdurne kontrole ?Za szkody spowodowane glupimi zabawami małolatów powinni karani być rodzice ,handlarze i panie i panowie z inspekcji handlowej .Szczególnie wysoko obciążani powinni byc za koszty leczenia poparzonych peterdami i innymi wynalazkami pirotechnicznymi,dlaczego za głupote innych mamy płacić wszyscy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy są kandydaci mający coś na sumieniu ?

a ile biora od osoby ????????

Treść jest ukryta

100 zł, w skład chodzi konsola, 4 gry i pokrowiec

Hmmm najlepiej ze skóry są wygodne wporównaniu z plastikami i kup jakie cie pasują najlepiej raczej hokejówki chyba że wolisz figurowe niewiem jak kto lubi i co komu pasuje.

hm to musisz polatac troche po punktach ktore sie tym zajmuja i zorientowac sie w cenach
zycze milych i owocnych poszukiwan :)

Mroziewski został nowym trenerem ŁKS Łomża. Co o nim sądzicie? Ja osobiście liczyłem na to, że trenerem zostanie pan Jakołcewicz, ale trzeba dać też szansę innym trenerom na wykazanie się swoimi umiejętnościami w naszym klubie. Mam nadzieję, że nowy trener będzie umiał odbudować drużynę i po przerwie rozpoczniemy wygrywać.

no to w jednym sie zgadzamy. co do poziomu...to kazdy juz jest nauczony...i mysle, ze taki zostanie na wiekszosc zycia, lecz nie mozna powiedziec, ze osoba, ktora od czasu do czasu sie zasmieje, chocby z sytuacji totalnie absurdalnej, nie bedzie miala poziomu...tzn. tego "pewnego" poziomu... nalezy tez wspomniec o dystansie do siebie:), bez ktorego nie byloby Nas:) (no moze nie we wszystkich przypadkach) :)

pozdrawiam

proponuję usługę kurierską Poczty Polskiej -Pocztex .Dojdzie na pewno , szybciej niż u konkurencji pod samiućkie drzwi , a jak nie to masz odszkodowanie i to cąłkiem niezłe. Nie porównuj listu poleconego za 4 zł z usługą kurierska o której piszecie za 16 złotych. Jak się chce oszczędzać to sa tego skutki . Pieniądze radzę wsadzić w list wartościowy . A jak trafił list bez pieniędzy to na 100% nie jest złodziejem twój listonosz .Gdyby wiedział że niesie list który okradziono wcześniej to wyrzuciłby go do kosza bo wie że to i tak idzie na jego konto.

wole prawdziwego

ale np. jak masz rodzinę daleko to nie zawsze można :D hehe

Ja nie jestem zadowolony z tego wyboru wolałbym trenera raczej że tak powiem spoza regionu.Ale cóż zobaczymy czas pokaże W każdym bądź razie należy życzyć mu jak najlapiej ale jak kolega wyżej wymienił że skreślił Rafała Boguskiego na testach w jagielloni to nie świadczy to o nim najlepiej!

Boguskiego w Jagiellonii skreślił A. Nawałka, a nie Mroziewski.

Dobrze że chociaz jeden zgodził się prowadzić drużynę. Jaki on by nie był nie ma co sie spodziewać cudów przy najniższym budżecie w drugiej lidze.

Uwaga!!! nabity :)))))

juz dawno bylo to wiadomo...:) ale jak w srodku sie cos dzialo to znaczy, ze w bliskim czasie:)

monk

Panowie Ulman chyba miał konflikt z tym szkoleniowcem prawda?Po meczu w Koziennicach bodajże z Chrobotem miał pod strojem meczowym koszulkę z napisem "KOZIENICOM GRATULUJEMY MROZA" była taka sytuacja.

na lodowisku rzeczywiscie malo wygodnie i juz zniszczone;)jak niektorzy pocinaja w nich po betonie:]

ja kupilem sobie NikeBauer i jestem z nich bardzo zadowolony,sa wygodne i przede wszystkim sznurowane-polecam.Kupilem troche taniej niz u nas w sklepie przy pilsudskiego.jak tu nic nie znajdziesz to jedz do bialego,chociazby do nowo otwartej galerii, tam jest wybor znacznie wiekszy i znajdziesz cos dla siebie.Przymierz lyzwy i zobacz czy nigdzie Cie nie beda uciskac choc na poczatku zawsze jest inaczej i to kwestia przyzwyczajenia.

Zwracam honor.
Trochę później jak Boguski stał się pierwszoplanową postacią w ŁKS, również był temat jego transferu do Jagi, jednakże Nawałka miał swoich kandydatów do gry w Białymstoku.

Co by tu nie mówić to Yam Caffe jest wyróżniającym się lokalem w Łomży...
A co do ochrony to sam nigdy nie miałem spięć z nimi, ale prawdą jest, że powinni ich zwolnić i zatrudnić kogoś kto wie jak reagować gdy jest dym w lokalu... a reakcje pseudo ochroniarzy z Yam Caffe na zadymy aż porażają bandytyzmem... poza tym byłem świadkiem dwukrotnie, gdy kolega któregoś z panów "ochroniarzy" szukał dymu no i go znalazł... no i co się wówczas dzieje? Przybiegają "panowie ochroniarze" , walą w pędzel gościa który został zaczepiony, a swojego kolegę odciągają aby ochłonął i co najwyżej mocnymi słowami jemu przypomną, żeby nie robił burdy w "ich lokalu", bo także im to przysporzy kłopotów...
BRAMKA POWINNA BYĆ Z INNEGO MIASTA.

PS A jak ktoś twierdzi, że osoby z założoną policyjną kartoteką powinny mieć dostęp do zapewniania bezpieczeństwa uczestnikom imprezy to niech się rozpędzą i zrobią se puku przy pomocy najbliższej ściany.
Akurat przy tym fachu łatwo o naduzycia, a typki, którzy stoją na bramkach nie dość, że nie mają odpowiedniego przeszkolenia to jeszcze przeszłość kryminalną, a tacy mają zryte główki i oni zazwyczaj traktują jakąkolwiek interwencję jako szansę na kolejną okazję do pokazania się jacy to są "wielcy panowie".

Ps 2 Ja tam chodzę może raz na dwa miesiące, a powodem który sprawia, że nie uczęszczam częściej do Yamy (zarówno jak i wieeeeeele osób z mojego otoczenia) jest ochrona która zachowuje się w taki, a nie inny sposób, a właściciel zapewne wie o różnych "akcjach" ale przymruża oko.

Tyle w tym temacie.

Uwaga!!! nabity :)))))

a jak cenowo telepizza sie prezentuje ?

http://www.drukarnia-kb.pl - zobacz tu , polecam

z moim Astonem mialbys problemy ....

Zacznijmy od tego czy wogle go masz bo ja też se moge napisac z moim BMW Full tunig silnika i wtrysk pod tlenku azotu ale nie jestem fantaso i nie będe wymyślał. heheheh no chyb że go masz ale raczej wątpliwe to jest.

winco

Jak matka może mówić o pozbawieniu życia dziecka w jego obecności. Wiadomo przecie żeby wykonała badanie to dziecko by usunęła. A skoro jej tak ciężko to środek adopcyjny zwracał się z propozycją wzięcia tego dziecka i adoptowania dla innej rodziny a chętni do wzięcia dziecka byli.

pan i władca debili

Każdy ma swoje sumienie kretynie, trochę tolerancji.

Witam wszystkich serdecznie. Tych ktorzy pisza o ochronie debile,chamy,buraki itp. i tych ktorzy maja o nas pozytywne zdanie. Czytam te wypociny i zarzuty tych pierwszych i troche smiac mi sie chce z tego ale i irytuje. Bo po pierwsze skoro uwazacie nas za chamow i prostakow to ja moge to samo powidziec tez o was. A wnioski takie nasuwaja mi sie bo pracuje w jamie od poczatku i widzialem wiele jak zachowuja sie co niektorzy "inteligetni i kulturalni" goscie naszego lokalu. Pierwszy prosty przyklad to zapraszam do lazienek i obejrzenie sobie jaki syf zostawiaja po sobie "kulturalni i inteligetni" goscie. Banalne ale swiadczy to o kulturze niektorych ktorzy tam przychodza. Wiele razy podnoszono krzyk ze komus zginal telefon portfel lub cos innego ale po przejrzeniu kamer okazywalo sie ze towarzystwo ktore przyszlo okradalo sie nawzajem. Widzialem rownierz "inteligencje" tarzajaca sie we wlasnych rzygocinach przepraszam "inteligencje" za wyrazenie. Co do niektorych nie dociera ze np. lazienki damskie sa na gorze a meskie na dole, zalatwija swoje potrzeby fizjologiczne do umywalek!!! Chyba tak samo robia w domu a z sedesow pija wode. Moge tu wymieniac i nie skonczyc tego tematu ale nie o to tu chodzi i nie zamierzam nikogo tu obrazic ale jak juz oceniacie kogos innego to spojrzcie na poczatku jak sami sie zachowujecie i co reprezentujecie . A co niektorzy ktorzy przychodza do jamy nie nadaja sie poprostu miedzy ludzi. Co do zarzutow ze ktos zostal pobity przez ochrone to zawsze mozna to zglosic na policje ale jak tam pracuje pare ladnych lat nigdy nikt nie wniosl zadneg pozwu tekze z tymi lamanymi zebrami i nosami to chyba jest lekka przesada. Oczywiscie czasami zdarza sie nam zareagowac zdecydowanie ale my nie jestesmy po to zeby wyjasniac kto zaczal a kto zakonczyl awanture na sali. Wyprowadzamy wszystkich ktorzy brali w niej udzial. Bo skoro 2 lub wiecej delikwentow leje sie po mordach i nie mozna ich rozdzielic to my nie jestesmy od tego zeby sie pytac o co chodzi tyklko najnormalniej w swiecie wyrzucamy ich na powierze. Co do tych 200 zl. od ktorych zaczal sie ten temat. Pan ktory napisal o tym powinien przyjsc do wlasciciela powiedziec mu o tym. Kamery sa na zewnatrz i w miejscu w ktorym sprzedaje sie wejsciowki taze bysmy zobaczyli czy naprawde takie zajscie mialo miejsce a tak pozostaloy bezpodstawne zarzuty . A to ze ludzie oferuja "dodatkowa" zaplate zeby wejsc do jamy to fakt bo sam wiele razy tego doswiadczylem stojac na wejsciu. Oczywiscie tacy ludzie odsylani sa z kwitkiem bo przewaznie z nimi teoretycznymi bogaczami sa najwieksze problemy bo mysla ze skoro wydali od kogos innego o 100zl. wiecej to lokal i obsluga nalezy do nich . A stawki za wejscie bez kolejki jakie oferowali wachaly sie od 20 do 50 zl. Takze w te 200zl. nie chce mi sie wierzyc ale teraz to mozemy pogdybac trzeba bylo to sprawdzic. No i panowie ktorzy tak oczerniali lokal i obsluge za zaginione stoliki w 1 dzien swiat. Co do pana ktoremu zaginal stolik na 12 osob to prawda nasz blad ale pan ten zostal przeze mnie przeproszony osobiscie oddalem mu pieniazki za rezerwacje i wejsciowki i troche bylem zaskoczony jak napisal ze jama to lokal do niczego. Skoro lokal do niczego to sie do niego nie przychodzi ale widzialem pana w czwartek na karoke nawet sie ze mna przywital i lokal znowu jest cacy troche tu zalatuje hipokryzja. A drugi pan tez od zaginionego stolika tez wypisuje nie prawde. Bo stolik mial tylko okazalo sie ze jego byla dziewczyna zrobila mu glupi kawal i zamienila jego rezerwacje na swoje nazwisko. A co do tego pana to nie powinien sie wypowiadac na forum na temat jamy bo tak napawde to pownien miec zakaz wchodzenia do jakiegokolwiek lokalu bo z jamy byl wyrzucany parokrotnie on doskonale wie za co. Takze konczac chcialbym zwrocic uwage tym ktorzy tak ochoczo uzywaja slow obrazliwych i obazajacych nas ze oczerniac mozna wszystkich tylko trzeba spojrzec czy samemu sie jest w porzadku i trzeba miec dowody. Do zobaczenia w jamie.

Nasza: wzniosłaś się na wyżyny swoim postem... lol

Aborcja to nie jest indywidualna sprawa... to jest zabijanie innego człowieka, który nawet nie jest w stanie się bronić...

a lotnisko bedzie?

Zaraz zaraz kto tej pani kazał drugi raz w ciąże zachodzić?Jest coś takiego jak antykoncepcja!Ja jestem jak najbardziej za szpitalem i postawą biskupa.Czy jak w Etiopi kobiety rodzą dzieci podają do sądu lekarzy czy szpitale bo dziecko ma być skazane na głód jaki jest znany w tym kraju?To jest sprawa etyki i moim zdaniem wyrok jest absurdalny!Jak mowiłem na początku jest antykoncepcja i to wszystko w tym temacie.Po co szukać winnych?

Przybłąkał się pies, młoda amstafka, w rejonie ul. Kopernika w Łomży - ok godz. 20 w dniu dzisiejszym 29.12.2007. Zadbana, szuka kontaktu z człowiekiem. Lekkie zadrapania na nosie, tak, jakby wyrwała głowę z kolczatki.
spróbuję za chwilę zamieścić jej fotkę.

!!!!

Przez dr.Ściane mało co i by mnie tu już nie było;) Jakbym go spotkał to bym mu powiedzial co o nim mysle. A do tego moja kochana mamusia miała cesarskie ciecie na "zywca" poniewaz pan sciana nie trafil dobrze ze znieczuleniem;/ Wiec ja ze swojej stroby nie polecam

Znalazla sie firma ktora pomoze dzieciom, to b.dobre zakonczenie tej calej historii,

A myślałem, że ja jestem czepliwy :)

!!!!

Ta pani z zawodu jest nauczycielką, czyli osobą świadomą swoich czynów, a zachowuje się jak kobieta nie wykształcona!!!!!!!!!!!!!!! Zastanawia mnie fakt czy nie pobiera z Miasta zasiłku ze względu na wychowywanie dzieci niepełnosprawnych!!!!!!!!!!! Przysługuje on rodzicowi, który ze względu na stałą opiekę nad dzieckiem nie moż podjąć pracy, jest to ponad 400zł!!!!
Ciekawe ile wyciągnie od tych pokrzywdzonych przez los ludzi pani adwokat, a może reprezentuje ich za darmo!!!!!!!!!!!!!!
Dzieci powinny być oddane do kochajacej ich rodziny, a biologicznych rodziców powinno się skierować na leczeni!!!!!!!

Halina- o jakim procesie mówisz rozjaśnij nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tez uwazam, ze placic powinni lekarze, ktorzy odmowili wykonania badan. Nie rozumiem, czemu wszyscy podatnicy maja placic za czyjas glupote. Lekarz nie jest od tego, zeby sobie glowkowac po co ktos chce robic badania. Sama aborcja jest tu oddzielnym problemem. Ale o ile sie nic nie zmienilo, to w takich przypadkach jest dopuszczalna prawnie, w zwiazku z czym uwazam wyrok za jak najbardziej prawidlowy. Nikt nie moze kogos pozbawiac praw, wedle wlasnego widzi mi sie.

hehe moje cc ma 10 do setki ale niedlugo takie golfy...

A co w tej sprawie precedensowego? Po prostu wyrok zgodny z obowiazujacym prawem, ja nie wiem co Wy w nim dziwnego, czy nietypowego widzicie...

Co sądzicie o tym, że koniec świata ma być w 2012r?

SWeet masz na mysli Euro2012 ?

!!!!

Kiedyś pewna rodzina w Łomży zbierała na kombinezon kosmiczny dla dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może to by pomogło!!!!!!!!!!!!!!!!

wcieło ? a może pomyśl =/

www.RYBNO.pl

pozatym trochę wyobraźni i mniej błędów.

Więc zarządzam krótką przerwę na obiad, a potem wracać do roboty.

A tak jeszcze odnośnie "Szanownego Wójta i jego kamaryli." to stowarzyszenie to były wójt i jego kamaryle (współpracownicy i poplecznicy), więc po co te słowa. Proszę też tak nie szermować słowami demokracja PRL, bo jak by na to nie patrzeć t wynikiem demokracji cieżko się panu pogodzić a w PRL to chłonął pan wiedze jak gąbka ( a czym skorupka za młodu...itd.) a jesli z tą zdobytą wiedzą to przesada z mojej strony to przepraszam ale na naukę z pewnościa nigdy nie jest za późno. Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org