Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Debata kandydatów na Prezydenta Łomży |
pewnie u zegarmistrza albo w monopolowym
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Debata kandydatów na Prezydenta Łomży |
np. w świąto zmarłych pamiętam śnieg po kolana... a raz jeszcze sobie osy latają;)
|
|
Heh, jesli tak bardzo boli kogos ze na poczatku jest "Twoj stary" niech w myslach wstawi sobie cos innego :P Pomoze :) Jedziemy dalej hehe:D
|
|
Czy mi sie zdaje czy uruchomiłem reakcję łańcuchowo - lawinową ?? Biorąc pod uwagę ilość wypowiedzi pozytywnych i negatywnych, pozytywnie ochronę w klubie ocenia niewielka garstka forumowiczów. Tak czy inaczej, dla mnie temat jest zamknięty, jeśli tu kogoś uraziłem, przepraszał nie będę, bo nie ja pierwszy tu nazywałem ludzi burakami. Pozdrawiam.
|
|
Nie jestem markmac/ To zupełnie inna osoba, mniej kolorowa :P
|
|
widziałem wyżej fajny tekst - lansujących się fryzjerek i sprzedawczyń ze sklepów... lol :D to jest w 90% fakt hehe
|
|
Podaj cegłę, podaj cegłę zbudujemy galerię dwie Ale wcześnie drogi trzeba budować
|
|
|
Gdzie to jest?
|
|
mogłby ktos sie podzielic odczuciami -jak smigaja gokarty,jakos sprzetu -jaki jest tor -czy cena jest adekwatna do warunków i wogóle ale czy naprzykład za 45 zł moge posmigac pół godziny ? czy tylko czasy tak jak w cenniku wyzej
|
|
Peter... jesli Ci sie nie podoba w tym topicu to WYPIERD... stad!! nikt Ci nie karze tego czytac... I nie komentuj ze autor to debil i pozostali tez, bo nikogo nie znasz a wiec nie oceniaj!!
|
|
gokarty wydaja mi sie lepsze niz były wczesniej tor gorszy ale da sie posmigac
|
|
Maszyny sa slabe, a tor z dwoma zakretami wiec nic ciekawego.
|
|
"Spamhp", teraz zwykłe przepraszam nie wystarczy. Gdybyś miał choć odrobinę honoru i odwagi, załatwiłbyś sprawę inaczej, no ale po co, prawda? Lepiej zmieszać kogoś z błotem, nie mając zielonego pojęcia o kim się pisze, a potem zwykłe przepraszam? Stary, nie tędy droga. Radzę Ci szczerze, uważaj co piszesz, a teraz to nawet uważaj na siebie. Internet nie ukryje Cię przed rzeczywistością, przed uniknięciem odpowiedzialności. Tak tak, dobrze czytasz. Na miejscu właściciela, a już na pewno ochrony, o której tutaj mowa, na pewno bym tego tak nie zostawił, z resztą wszystko w swoim czasie, z tego co wiem odpowiednie kroki zostały już podjęte, a sprawa zostanie wyjaśniona szybciej, niż komukolwiek mogłoby się wydawać. Winni zostaną ukarani. Trzeba ponosić konsekwencję swoich czynów i nawet słów, choćby i tych wirtualnych. A tak od siebie: takich ludzi jak Ty, omijam z daleka, bo srają wyżej niż dupę mają. I na tym zakończyłbym swoją wypowiedź.
|
|
Wszystko zależy od indywidualnych upodobań gracza,rodzaju scenariuszy w jakie ma zamiar grać czarna taktyka tak zwana miejska lub zielona czyli np w terenie zalesionym ,oraz od zasobności portfela oczywiście.Cena replik zależy od producenta,jakości wykonania i materiału np.metal lub tworzywo, no i chyba zasady działania sprężynowy ,gazowy lub elektryczny.Zależności i upodobań jest masa radziłbym wpisać w w wyszukiwarkę ASG no i przed zakupem najpierw trochę poczytać.Skracając dobry pistolet do około 500 zł,karabin od 1000 w górę,repliki ostro tuningowane nawet ok.5000.Odradzam zakupywanie tanich replik szkoda kasy Pozdro
|
|
ale jak nie ma S3Display?
|
|
a ja byłem i jeździłem i jest fajnie faktycznie może tor by mógł być większy ale nie jest najgorzej.
|
|
Aaa to od tego był ten pożar!!
|
|
ci ochroniarze to się nadają heheh bycie ochroniarzem to największe osiągniecie dla nich w życiu więc nie czepiajcie się ich tak :) bo straca sens życia chłopaki
|
|
Autor: łewap (---.lom.vectranet.pl) Data: 11-10-06 17:13 Słyszałem że w Rysiu jest fajnie. Ale czy to prawda to nie wiem. W Rysiu wrażene robi sala z lustrami. Można sobie ładnie dopasować klimat i dekorację;) Generalnie Retro odpada, nie ma się tam nigdy z nikim dogadać. Poprostu jesteś odsyłany od sasa do lasa. Dziękuję.
|
|
Idz i powiedz im to w twarz ;o)) To bedzie twoje najwieksze osiagniecie w zyciu jesli to zrobisz ;o)) Jacy To wszyscy madrzy k**** na tym forum - sami adwokaci, lekarze, piloci czy co tam jeszcze. A jakie Ty masz osiagniecia ze kogos traktujesz z gory - stworzyles jakis nowy lek, wynalazles szybszy procesor, odkryles nowa metode walki z rakiem?!?!? Uwazasz ze jak zrobiles mature (o ile) czy skonczyles studia (o ile) za pieniadze rodzicow to jestes od kogos lepszy??? To sie nie madrzyj i wiecej pokory wobec samego siebie i szacunku do innych ludzi. Na ochroniarza trzeba miec sile, warunki fizyczne i predyspozyjce psychiczne - a moze Ty bys chcial na bramce stawiac specjaliste od PR?? A zeby dodac na koniec to powiem Ci ze jeszcze miesiac temu stal tam chlopak, ktory skoczyl AWF i oprocz stania na bramce uczyl WF w szkole? A jeden z tych ktorzy staja teraz jest bardzo dobrym bokserem, ktory gdyby mial sponsora i kase juz dawno widzialbys go w TV.
|
|
Zgadza się, spokój i pewien poziom.
|
|
CafeYam i lokal na poziomie to sprzeczne frazy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
I jakie odczucia odnośnie wyroku ?
|
|
masz jakes plytki na sprawdzenie jak spiewacie
|
|
Adi jak to z Yamy? Z tego co przeczytałem w tym artykule poszkodowany został Dj Lichu i jeszcze jedna osoba, Dj chciał wyprowadzić delikwenta z lokalu, w którym grał czyli Pod Koniami, i wtedy został zaatakowany. Więc co, pacjent zaczął rozrabiać w Yamie potem mu się znudziło otoczenie i poszedł Pod Konie? Bo nie rozumiem
|
|
Janie, tu masz plusika ze słodkości najmilusieńszy schaborek!!!
|
|
hm może niech własciciel yamy sam napisze czy działo się to w jego lokalu czy nie... w końcy pisał już tu gdzieś, kiedyś;) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Autochan ma rację to mróz na Rafale się nie poznał wszedłem w link sprawdziłem no skoro tak to ja jestem na NIE!
|
|
to że zamknęli knajpę a otworzą w to miejsce pizzerię to oznacza rozwój miasta?
|
|
wywalic go szybko bedzie trzeba
|
|
jak wielki trzeba osiągnąć poziom debilizmu żeby z tego artykułu wywnioskować, że to było w yamie. Dj-je którzy grali Pod koniami twierdzą, że koleś przez całą imprezę szukał zaczepki i nikt mu w tym nie przeszkadzał. A condony typu lokkko616, tyku - którzy tam też byli i całe zajście widzieli wypisują brednie, że to nie tam tylko gdzie indziej. Nie ćpać Panowie.
|
|
Ali marnoto a słyszałeś, że przed świętami w mieście brakowało karpia żywego - ponoć yama wszystko wykupiła.
|
|
zenia czytaj dokładnie. byłem tam tylko raz na czyjąś prośbe. Ja wyrosłem już z dyskotek więc nie uczęszczam tam ani nigdzie indziej w łomży. a po 2gie skąd możesz wiedzieć czy ja tam się bawiłem. oczekuje przeprosin. i nie bądz taka szybka w ocenianiu ludzi
|
|
pewnie parę petard będzie jak co roku
|
|
Trener jest, ale gdzie jest drużyna?
|
|
Witam. Mam do was pytanie czy w Łomży można w jakimś sklepie kupić oryginalne gry komputerowe?
|
|
Wazne zeby konkurencja sie rozwijala :> najlepiej na tym wyjda klienci. Ja wole Dominium, telepizza jest przereklamowana, ale lepiej ze chociaz to powstaje w Lomzy. A dobrego schabowego z ziemniaczkami sam sobie umiem zrobic i w zadnym lokalu lepszego nie jadlem ;).
|
|
Autor: figlarka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) i wszystko jasne....
|
|
dr Ściana - nie polecam. W swoim prywatnym gabinecie jest miły, ale mialam okazje byc na badaniach pracowniczych w Esulapie i tam okazal się juz nie miły. To jednak nie jest najwazniejsze. Nie bede opisywala szczegółów tej wizyty, ale nie polecam.
|
|
Myślę, że temat został zakończony, sprawa się wyjaśniła, przykry incydent miał miejsce Pod Koniami. Tyle w tym temacie. Może załóżcie nowy typu: "Pojedź osobę powyżej". Pozdrawiam.
|
|
Dr.Sciana jest dobrym lekarzem.Bylam kilka razy prywatnie kiedy bylam w ciazy,ale tylko na USG a reszte badan i wynikow robilam w przychodni i mimo wszystko nigdy nie odczulam,ze jest nie mily.Chodzilam przed ciaza i bede caly czas chodzila do niego do przychodni.Polecam. monk
|
|
polecam call od duty 4 i gears of war
|
|
Następny błąd: Raz zaznaczona opcja "Odpowiedzi wysyłaj na podany e-mail" powoduje wysyłanie powiadomień, mimo, że w kolejnym poście rezygnuję z tej opcji. Panowie...!
|
|
Też bym usunął. Od tego są ogłoszenia :)
|
|
A posty typu szukam koła do malucha czy sportowego wydechu do kombajnu to co? Tego typu tematow jest na 4łomża wuchta i nikt ich nie usuwa a mi ta taśma jest pilnie potrzebna w necie nie moge znalezc wiec napisalem tu :/
|
|
Idź i sam Biskupowi to powiedz a nie pisz na forum.Ciekawe czy Ty byś był skory do pomocy,a po 2 to przeczytaj dokładnie wypowiedź Bpa Stanisława
|
|
KebaP to Polski kebab!!!
|
|
Tarczyn dobrze mowisz skoro jedno dziecko urodziło się chore to powinni nad drugim dobrze się zastanowić a nie zrobić i potem biadowć i w każdym szukać winnego tylko nie w sobie.
|
|
a jakie osiągi ma ten golf?
|
|
uważam ,że szanowny prześwietny Miejscowy Purpurat Biskup Stanisław Stefanek mocno przesadził komentując wyrok niezawisłego sądu. Nie wiem na ile relacja wypowiedzi biskupa na 4lomza jest dokładna. Jeżeli jest dokładna to uważam ,ze biskup przekracza pewne prawne granice. W taki stylu wypowiedzi na temat wyroków sądów padały już z ust premiera Kaczyńśkiego. Biskup może się nie zgadzać z wyrokiem ale nie ma prawa komentować go w sposób poniżający sąd czy zastraszający sędziego. Ja słowa biskupa odebrałam w taki sposób i mimo faktu ,że też nie zgadzam się z tym wyrokiem ale nie aprobuje takiego komentowania i podważania autorytetu niezawisłego polskiego sądu. Biskup nie stoi ponad prawem i jest zobowiązany tak ja wszyscy do jego przestrzegania. Ze względu na swoją funkcję i autrytet kościoła ktory reprezentuje w swych wypowiedziach powinien byc stanowczy, konkretny i wyważony oraz mieścić sie w granicach obowiązującego w kraju prawa. W tej wypowiedzi nie znalazłam żadnych z tych niezwykle istotnych dla tej funkcji elementów.
|
|
Jeszcze slowo do krytykujacych jak w jamie jest ochrona pe to w trzeba chodzic do Alibi, Atomu, Rzymianki i innych tam zapewne ochrona jest git.:-)
|
|
Według mnie dobrze, że dostaną te pieniądze - będą mogli przeznaczyć je na leczenie dzieci, bo do bogatych raczej nie należą.
|
|
ile waży Twój golf?
|
|
z takimi osiągami nie powalczysz nawet na naszym "podwórku" a co do lanosa to lekko odchudzony sedan 1.6 seria zrobił niską 16 w grądach, więc... ;)
|
|
Batarki,mozesz coś wiecej powiedzieć na temat" na naszym podwórku"?
|
|
taaa....kto Ci pojdzie za 300 zl robic... na paliwko do tego skuterka nie starczy
|
|
to możesz od razu zarejestrować się na forum... znajdziesz je w odpowiedniej zakładce na wyżej podanej stronie...
|
|
Również pozdro i podziekował.Milego wieczorku zyczę
|
|
a tak na marginesie-Batarki fajna ta twoja Nubirka:)
|
|
;)
|
|
w klubie jest sporo ciekawych autek i coraz więcej powstaje nowych Zapraszamy zainteresowanych motoryzacją :)
|
|
to nie jego... on tylko przy niej staje hehehehehe
|
|
zapraszamy... zwłaszcza tego koleżkę z Astonem buehehe
|
|
jest w Łomży jakis dobry masażysta i gdzie przyjmuje i ile to kosztuje
|
|
Chyba się kochana zagalopowałaś, poczynając od tematu ,na opimii o Janie Sercu kończąc. Twoje określenie miejscowy prześwietny purpurat jest dla mnie okresleniem ironicznym i obrażliwym. Uważam , że wypowiedz Biskupa Stanisława Stefanka jest ok
|
|
Niesprawiedliwe jest to, że będzie płacić szpital, czyli podatnicy. Panie doktorze P. powinien Pan zapłacić z własnej kieszeni. Tyle się nabrało w ciągu swego życia łapówek, że te 200 tysięcy to pewnie pikuś.
|
|
He Nasza , jaki kraj takie sądy i każdy to wie, ja nie wierze w ich niezawislość bo niby na czym ona ma polegac? wyjasnij heheh, Ps: drugi post na tej stronie obnażyl Twoją inteligęncję
|
|
w okolicy starego rynku kawiarnia jaka by sie przydala;) albo prawdziwa restauracja ;p choc ciekawe czy by sie utrzymala;) !!!!
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane :D:D
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=EStRc_Ubu9o
|
|
To jak to możliwe? Bo rouzmiem, że mówisz o stacji paliw Orlen należących do tego samego właściciela...
|
|
Hmm..wydaje mi się , że akcyza musi być taka sama tylko marżę ma inną na stacji w Chojnach, a inną w Łomży... bo innego wytłumaczenia nie widzę...
|
|
wg mnie brakuje tutaj herbaciarni gdzie mozna by sie napic roznych odmian herbaty, czy tez kawy posiedziec przy imbryczku porozmawiac spokojnie, pograc w szachy poczytac etc. Patrz wa-wa kraków nawet ostroleka
|
|
Na polski trza było chodzić :-D!
|
|
Wszystkim życzę zdrowia i spokoju. Reszta sama przyjdzie. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Jeju jaki ty Sumo głupi jesteś! EXTREMESPORT się po prostu zapytał czy będzie coś dzisiaj na Starym Rynku związanego z Sylwkiem, ale nie ty musiałeś z siebie idiotę zrobić! ''Będzie.Choinka,hala targowa, kamieniczki'' haha żal mi ciebie! Przecież wiesz dobrze o co jemu chodziło? To miało być śmieszne? Chyba żałosne!!! Do EXTREMESPORT: wiesz sam też nie wiem czy dzisiaj coś będzie na SR :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ty drzewko zerżnij się. A tak w ogóle to nie chcę mi się z tobą gadać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |