Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
hieny i sępy kościelne |
No tak ale taki gnojek poprosi kogoś starszego aby mu kupic i kupuja nawet tazy ludziez ulicy wiem bo kiedyś taksamo się robiło.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: hieny i sępy kościelne |
Miałam ten problem z córką, nie pomogły wizyty prywatne u pewnej pani logopedy, kasę chętnie tylko brała. W szkole 10 jest logopeda nie pamiętam nazwiska, ale po dwóch miesiącach problem znikł.
|
|
a ja sie z toba kusy nie zgodze ze trzynastolatek to jeszcze dziecko o nieukształtowanej osobowości i jest nieprzewidywalny , sam mam 13 lat , czytalem troche o AirSofcie . Wiem ze nie trudno znalesc osoby w wieku 16 - 18 lat nieraz glupsze od tych co maja 13 lat . Czyli ja , majac 13 lat , mam sobie czekac jeszcze 3 lata zeby sie tym zainteresowac? "Nie oceniaj ksiazki po okładce" , prawda? ...
|
|
Ciekawie się zaczyna robić w tym zacofanym mieście. GRH, Pintball, ASG. Szkoda tylko, że człowiek czasu nie ma.... :( Pozdrawiam wszystkich fanów militariów z Łomży ;)
|
|
te gokarty podobno maja po 220 koni, turbo i nitro
|
|
Żeby było jasne to w tych 4 tys. nie ma ani jednej mojej złotówki. Ale mam pytanie do Panów Prześmiewców: ile kasy w tym roku wyłożyliście ze swoich portfeli na jakiś charytatywny cel?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wie ktoś może w którym klubie miała miejsce ta "krwawa impreza" o której mowa w artykule? http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071228/REG20/911048034
|
|
Ten przykry incydent miał miejsce Pod Koniami. Jakiemuś najebanemu frajerowi załączyła się nieśmiertelność i stało się to co się stało...******** będzie się tłumaczył przed sądem. Koniec sensacji.
|
|
tak się właśnie robi biznesy na ludzkiej krzywdzie...
|
|
a Nawałka ok rudy błazen z druhem
|
|
nie ma to jak schabowy, ziemniaczki i dobra suróweczka, ale nie, tu króluje pizza, o da grasso wątków ze 20, to teraz będzie następne uderzenie...
|
|
pamiętam że kiedyś była taka akcja że pod konie wpadł jakiś koleś a za nim pięciu może sześciu gości, okopali go i sobie poszli. jak się okazało typek narozrabiał w yamie i uciekał przed nimi ale to już było jakiś czas temu chyba w wakacje. czyżby sytuacja się powtórzyła?
|
|
To tak idąc od lodowiska w strone starówki przed starówką jest po lewej stronie pub "Centrum" dalej już przy tym placu przed ratuszem jest pub "pod ratuszem"i dokłanie nie wiem ale po 2stronie było kiesyś "pod papugami" teraz nie wiem. To jesli chodzi o starówke
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13894 W 100% zgadam się z bp Stefankiem. 28 grudnia 2007r. to data, kiedy rozpoczął się w naszym kraju proces selekcji kto ma żyć, a kto nie. Do wszystkich zwolenników aborcji ciśnie mi się na usta tylko jedno sformułowanie: szkoda, że WAS matki nie pousuwały!!! barany jedne!
|
|
o gustach się nie dyskutuje, więc zostawmy sprawy smaku. Ludzie zagłosują nogami - i tyle w temacie. Jedyne co mnie ciekawi czy będą mieli dowóz gratis. Mam dość zdzierstwa w wykonaniu łomzyńskich cierpiarzy. Paru gimnazjalistów na skuterkach - to było by to. I jeszcze by sobie zarobili chłopaki. W Wawie mają 2 zł od dostawy. Dziennie dają radę dostarczyć 30 - 50 sztuk. No i drugie tyle z napiwków. Na miesiąc można i 3000 brutto wyrwać. Jak na Łomżę była by bomba. Nawet dla nie - gimnazjalistów.
|
|
To prawda, że pacjentki lekarzy spoza szpitala są inaczej traktowane. Słyszałam takie opinie. Mimo to, też na razie chodzę do dr Ściany, jest uprzejmy. Byłam i prywatnie i w tej przychodni na ul. Polowej. Niedawno na forum był temat o dr Ścianie, strasznie negatywnie się o nim wypowiadano, sama tego nie odczułam. Też się zastanawiam którego ginekologa wybrać gdy będę w ciąży... Koleżanka spodziewa się dzieciątka, prowadzi ją ten ginekolog i jak na razie jest bardzo zadowolona. Lekarz jest "na telefon" 24 godziny na dobę (gdyby coś niepokojącego się działo).
|
|
ten admin jest trącony :/ wczoraj 4 razy zakładałem temat ,że poszukuję taśmy LCD do samsunga z500 i 4 razy zostawał usuwany :/
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |