poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybory

a ja chciałabym zapytać o koszty wesela w lokalu. napiszcie mi jak wieceie gdzie jest tanio a dobrze? i wogóle ile biorą w lokalach od osoby ... ????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybory

markac ...jest bardziej kolorowy:) zielono-pomaranczowy

Swojsak Kuchnia Kisielnica wszystko SUPER Polecam !!!!

a może ta nasza zima jest jednak ZŁA - skoro na nią narzekamy. jak coś jest dobre to się na to nie narzeka :P hehehe

rozbawiło mnie jak znowu ktoś nagina fakty do własnych potrzeb....

4 przetłumaczona na "for" i dalej na "dla"

lomza na "Łomża"

czyli... wychodzi... ze co? ..... "dla"? "Łomży"? ...."dla Łomży" ... Tak?

czyli "dla Łomży", "dla Łomżyniaków"... ktoś zrobił stronę dla nas.... dlaczego sugerujecie, że powinno być nie tylko "dla" nas, ale wręcz "tylko o" nas....?

...weðług mnie jest wszystko ok, dopuki na stronę trafiają informacje które mogą kogoś w Łomży zainteresować.... a podejrzewam że są tu osoby które nie przeglądają na co dzień portalu krollontrack.pl, natomiast z zainteresowaniem przeczytały wspomniany artykuł.... wyluzujcie panowie, nie macie co robić?

Z torem jak z kręgielnią, kiedyś się ludziom przejje!!!!!!!!!!!!!

Treść jest ukryta

SUPER WYROK!!!!

Uwaga!!! nabity :)))))

Wiem, ze troszke glupie pytanie , ale mi chodzi o to zebym niekupil ze tak powiem"dziadostwa"

ze tak powiem kup za 300zl

szczerze mówiąc o 7kier nawet nie pomyślałem, nie pamiętam kiedy ostatni raz tam byłem i jakoś wypadł mi ten lokal z głowy, sam na początku myślałem o Alibi bo Yamy nie brałem za bardzo pod uwagę. Mnie też zaskoczyło to, że Pod Koniami, ale cóż wszędzie może się trafić taki "klient"

Amadeusz moim zdaniem ********* sala miła obsługa i wogóle fajnie :D i nie drogo;] pozdrawiam miałem tam wesele 25 grudnia. :D
a kontakt
Łomża, ul. Przykoszarowa 16
Tel. 0-602 725 157

Dla wszystkich forumowiczów odemnie, szampan. Ten najlepszy bo na nowy rok nie ma sensu dziadować :D

http://sylwester.seoplus.eu/?name=tommeknet

Dobrego dnia.

wyrok jest taki jaki dawno być powiniec !!! a i tak to bardzo małe pieniadze !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org