Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na kogo głosujemy ? |
Pilsudskiego to wcale nie tak blisko dworca ;-) Moze miales na mysli Sikorskiego? Bo Kormoran znajduje sie na Sikorskiego ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na kogo głosujemy ? |
mniejsza o to, pamietam jak kilka lat temu z kolegami wynajmowalismy lokale to placilo sie od 1000 w gore :/
|
|
Zapraszam do rozmowy ze mną. GG:2773951. Postaram się naprostować wasze poglądy na Airsoft, bo widzę że o paru sprawach macie mylne pojęcie. W Czerwonym Borze strzelamy się między innymi my+chłopaki z Zambrowa. Minimalna granica wieku to 16 lat - tak jak mówi ogólnopolskie prawo ASG. Pozdrawiam, Pietrzak (Airsoft Łomża)
|
|
BTW - kusy - jesteś z Łomży? Jak możesz to się odezwij na moje gg, chętnie zamieniłbym z Tobą pare słów :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ja polecam na starej lomzy, fachowy lakiernik jak i mechanik, pozatym niedrogo i szybko co w tym przypadku wcale nie znaczy zle :) ;)
|
|
Interesują mnie ceny twardej oprawy prac dyplomowych w Łomży. Jeśli wiecie coś na ten temat, to piszcie (cena i miejsce). Chcę się zorientować.
|
|
magda1 z twojego postu wynika, że jedyną osobą należącą do bandy debili i chamów jesteś właśnie ty. Spamhp po wyjaśnieniu sprawę zamknął i koniec. A ty kołtuniaro ogarnij się wreszcie i nie oceniaj innych pustaku. Dali ci na Święta wyjść spod biurka i odrazu wszyscy to dla ciebie chamy, buraki. Właź lepiej spowrotem i nie wyłaź.
|
|
|
popieram glos Autora: zenia
|
|
wie ktos od kiedy jest otwarty tor kartingowy??
|
|
Ja polecam sklep na ul. Zjazd. Niedaleko naszego kochanego stadionu:D
|
|
zalezy jaki chcesz kupic....i za ile ;)
|
|
kiernek zgadzam sie w 100%
|
|
Chciałbym kupić 60 AH, do Opla, najlepiej najtaniej. Ostatnie 5 lat jeździłem na Excide. Sprawował się rewelacyjnie.
|
|
ale pewnie byla to spora sala czego nie mozna powiedziec o kormaranie ... gdzie 30 osob w srodku to juz tlok na maxa ...... 800 zl za sam lokal i to taki lokal na 3 dni przed sylwestrem to drogo chcesz.... w tamtym roku wynajmowalismy kormorana za 500 zl ktos chyba chce jeszcze zarobic na nieudanym sylwestrze zycze powodzenia w szukaniu jelenia ;P
|
|
Zapomniałem dopisać. Na miejscu właścicieli Yamy, podniósłbym wejściówki do 10zł dla gości bez rezerwacji i wpływy przekazałbym na lepsze (godziwe) uposażenie pracowników ochrony. Kiedyś spotkałem się z taką praktyką - rezerwacje do 22:00, potem za każdą godzinę +10 zł wejściówka do góry.W ten sposób eliminuje się niechcianych klientów - a kto ma kasę i tak wejdzie. Gość im później przyjdzie tym mniej kasy zostawi - proste ekonomia. ;)
|
|
Zaglądam na różne fora, ludzie piszą o różnych sprawach. Dlatego ze zdziwieniem zauważyłem, że kolejny raz jakiś "mądrala" zaczyna watek w stylu "Pomsta na 4lomza" czy "Przegięcie na 4lomza". Jeśli nie podoba się to forum, nie wchodź na tą stronę. Proste! Masz inne pomysły na fora, załóż swoje...a nie pouczasz innych. To tak jakby ktoś prowadził sklep, a przychodzi klient i dyktuje, co gdzie ma być poustawiane i za jaka cenę sprzedawane. Głupota, nie podoba się kupuj w innym i tyle! Ocenę portalom, forom wystawiają ludzie wchodząc, pisząc na tych stronach. Jeśli coś nie będzie się podobać strona z braku zainteresowania sama upadnie, bez ględzenia innych...
|
|
Jak widać, nie taka zła jak ją opisują :P Ja rozumiem, że spora część polaków wyemigrowała do Angli, ale to nie znaczy, że mamy mieć zimę taką, jaką tam mają :P Co się podziało z tymi chwilami, kiedy śniegu było po pas i ciężko było nawet krok do przodu postawić? Gdzie dzieci zjeżdżające z górek na sankach? Czy już nigdy nie doświadczymy prawdziwej zimy? Łomżę nawet w lato omijają prawdziwe burze z piorunami :) Swoją drogą uwielbiam wtedy wychodzić na balkon i podziwiać te twory natury :) I proszę nie pisać, że powodzie, że katastrofy naturalne, przecież nie mówię, że chcę to oglądać na co dzien :) Łomża ma klimat po prostu taki... nijaki :(
|
|
jesteś unomat delikatnie rzecz ujmując nie w temacie. Jeśli uważasz, że w Warszawie ochroniarz zarabia dużą kasę to jesteś w błędzie. Ochroniarz z licencją to wydatek max.150zł za noc. Firma ochroniarska to 250 od łba za noc.
|
|
Zimy już nie takie zimne, lato już nie takie upalne. Co to za święta bez śniegu, żadnej atmosfery, ani nic. W prawdzie zima trwa dopiero kilka dni, ale już pod koniec listopada kiedyś było śniegu od cholerki. A w lato to samo, tylko kilka dni było takich bardzo ciepłych a reszta taka nijaka.
|
|
a ile to kosztuje i gdzie se mozna posmigac ????
|
|
Dokladnie...
|
|
Z życiorysu wycięte |
Na Małachowskiego ,sprawdzi Twój stary akumulator przy Tobie sprawdzi pojemność nowego i jeszcze dostaniesz zniszke jak zostawisz stary.
|
|
co do ochrony to mam mieszane uczucia... sam nigdy nie miałem z nimi żadnych zatargów, a i fajkiem poratowali parę razy hehe, ale słyszałem o różnych nieciekawych sytuacjach, w których ochrona odegrała ważną rolę... a co do samego lokalu: wczoraj było zdecydowanie za dużo ludzi, w szczególności na parkiecie... dobrze, że grają muzykę, za którą nie przepadam - dzięki temu nie musiałem się przepychać wśród tej spoconej masy ludzi...
|
|
twoja siostra to blachara twoja siostra strzela z kuszy
|
|
którym fajkiem cie poratowali? musiałeś się chyba mocno schylać...
|
|
Byłam na weselu w "Koronie" w pażdzierniku,Duża sala,klima jest!,obsługa i jedzonko w porządku.Nie mogliśmy narzekać.Polecam.Moi drodzy...na weselu dużo zależy od młodych i gości.Na takie imprezy chodzi się po to by się BAWIC,a nie siedzieć z nosem w talerzu.Rzadna orkiestra nie rozrusza smutasów.
|
|
Dobranoc. .
|
|
Weee i co to ma być te 4tyś?? Ktoś powie ''lepsze to niż nic'' Owszem ale stać ich było na wiele, wiele więcej. Jak nie ma w Łomży bizmesmenów jak są tyle że to sama gromada chamóm stać ich jest na to aby ofiarować więcej. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Piszesz cytuję< czytałem trochę o AirSofcie> zakładam że jeszcze nie byłeś na dorosłej strzelance,mam syna w twoim wieku i nigdy powtarzam nigdy pomijając wewnętrzne treningi nawet jeśli ktoś dopuścił by go do gry. Nie zezwoliłbym mu na wzięcie udziału a uważam go za rozsądnego chłopaka.Masz rację i wśród dorosłych jest sporo przypałów ale taki typek jeśli schlapie to na naszych imprezach już nie postrzela.Nie zamykam nikomu drogi do ASG z racji wieku ale jeśli zadałbyś sobię odrobinę trudu aby uważnie i od początku przeczytać cały temat to na pewno znalazłbyś tam to co napisałem o wprowadzaniu do ASG młodych ludzi przez starszych kolegów.Nie zmienia to faktu że na poważnej imprezie strzelać nie możesz bo legalnie będziesz mógł za trzy lata.Oceniłeś sam po okładce ten temat,poddałeś się emocjom o czym świadczy treść twej wypowiedzi.Pozdrawiam i życzę Ci abyś trafił na dobrych nauczycieli i kolegów w ASG.
|
|
spokojnie...badzmy na poziomie...wszystko da sie rozwiazac spokojna rozmowa, bez miesa
|
|
Treść jest ukryta
|
|
btw. "temat" w sam raz na zimę hehe
|
|
przecież tu nikt się nie chce ustawiać hahaha... to przecież nielegalne i do tego jest ślisko... napisz jeszcze jaki kolor tego golfa i koncówkę blach, to sam Cię znajdę na światłach :]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |