Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wywiad z dziadkiem |
jin go lo ba ---------- cwaniaczek to ci w oko napluŁ :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wywiad z dziadkiem |
Ochrona.... hmm.... jeden z nich może jest w miarę normalny bo.... nowy. Reszta to buraki. kumpel uczył sie z jednym w szkole. Udają,że nie znają i mimo tego,że poznają to sprawdzają dowód i bez niego nie wpuszczę. NORMALNE?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Na wojska polskiego obok fotoradaru. Ja swego owczarka tam leczę i jestem bardzo zadowolony.
|
|
Pierwszy dzien swiat w YAm- WIELKA KICHA!!!!!!!!!!! Nie chodzi o muzykę, ale o buractwo, jakie tam sie zebrało!!!Masakra, jakies bijatki, przepychanie!!!!Co to wogóle jest:/. Poza tym organizacja w tym roku, nawalila i mowie, ze jest do dupy!!!!!!!!! Stolik, zamiowiony i oplacony 2 tygodnie przed swietami, zdaniem wlascicieli: zniknal i rozplynal sie w powietrzu!!!!! Oczywiscie wyklocilismy sie o kase, no bo bez przesady i na pewno jeszce ktos obsmaruje to co sie tam wczoraj dzialo!! Patrze BLM-y teraz w Łomży rządza!!!!:/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
mamy wynajętą salę na Sylwestra, czyli cały bar Kormoran, ale z powodu braku ludzi ten sylwek nam nie wypali. Chętnie tę salę odsprzedamy (zaliczka: 200 zł + 600 reszta) Zainteresowani proszeni o kontakt: 604 19 20 21
|
|
ja ci mowie nie dostaniesz sie. chyba ze masz znajomosci:)
|
|
Użytkowniku "Spamhp", czytam to co tutaj wypisujesz i wiesz co... Żal mi Ciebie, bo nie masz racji, a co najgorsze, tkwisz nadal w tym przekonaniu. I nie wiem czy to kwestia uporu, czy jakiegoś innego czynnika, bo nie sądziłem nigdy, że można być aż tak głupim. Kolega "Hubcio" zadał Ci kilka razy to samo pytanie, a Ty wciąż unikasz odpowiedzi na nie. Czemu? Odpowiedź jest prosta i wszyscy ją znają. Jak ochrona powiedziała, że nie ma miejsc, to nie ma i koniec. Out. To po co czekać? Trzeba było zrobić rezerwację, przyjść kulturalnie ok. godz. 20 i zająć swoje miejsce, problemu by nie było. Ale po co się trudzić, skoro masz plan awaryjny z serii "Eeee tam, mnie i tak wpuszczą". A tu zonk. I to jest powód, byś się kłócił na forum i szerzył złą opinię o tym klubie? Tylko dlatego, że "znowu w życiu Ci nie wyszło" ? Wiesz co, są Święta, ubierz się, bo trochę zimno, i przejdź się na spacer, może świeże powietrze dobrze Ci zrobi, a może to poprostu wina tego karpia, który utkwił Ci w odbycie, a teraz nie chce wyjść? Napisz o tym esej. Pozdro chłopaki :) Dzisiaj Yama ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Sądze że lepsza będzie fifa choć tez bym sie zastanowił w fifie nic sie nie zmienia co rok tylko składy nawet grafika nie jest lepsza ;] pozdrawiam ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ma szanse zostać politykiem z taką wymową...
|
|
Polecam logopede w S.P 9. Pani ma bardzo dobre podejscie do dzieci. Sam do niej chodzilem i przez to nie seplenie juz na c,z,s. Naprawde goraca polecam ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jeśli nie interesują cię odpowiedzi "na allegro" to moja odpowiedź brzmi: na aukcjach internetowych, może być?
|
|
Tor się zmienił na lepsze. Gokarty raczej też. Szkoda tylko, że jest tak nie równo. Tylko dwa zakręty, ale bokiem polecisz... :D PZDR
|
|
Heh pan Janek jak zwykle zamulil pozdro dla niego bede dobry :D. A co do gameboya jutro dam Ci odpowiedz bo ziomek z oski chcial sprzedac ale nie wiem czy go jeszcze ma. A konkretnie o jakiego Ci chodzi??? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ja już się przyzwyczaiłem, ale na poczatku tez mnie to denerwowało... tak to jest jak sie nie ma na co kasy wydawać :|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |