Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy odbyło się spotkanie KWW Wspólna Łomża z mieszkańcami ? |
dobrego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy odbyło się spotkanie KWW Wspólna Łomża z mieszkańcami ? |
i naj naj
|
|
dzięki czubku!:)
|
|
Ogólnie karty HD 2400 i 2600 mają skopane sterowniki. Nie obsługuje ich w pełni nowy Catalist. Dlatego jeśli są problemy z grami to na pewno wina jest karty.
|
|
Greh 12 bardzo smieczne wszystkiego naj naj aby te swięta spedzislismy spokojnie w miłej atmosferze w ciepłym rodzinym gronie
|
|
Autor: MasaViV (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 21-12-07 17:47 P@wcio podniecasz sie jakby ten klub do Ligi Mistrzów sie dostal haha Internet-pamiętaj o zasadzie ograniczonego zaufania!! Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie!! Wezcie wy sie ludzie ogarnijcie. Czy teraz wszyscy musza byc jebanymi sezonowacami?? Jak jest kasa jest co ogladac to jestem na trybunie jak jest zle to mnie nie ma???? K..URWAAAA!!!! A znacie taka piesn CZy wygraywasz czy nie........ pzdr dla normalnych
|
|
ja kupuję tylko Nvidia... nie ma z nimi problemów pod innymi systemami operacyjnymi i są bardzo wydajne... jedyny minus to gorsza jakoś na TV-Out niż u ATI... tak więc jeśli możesz - zmieniaj na nvidia...
|
|
jan serce wal się bucu zarazo forum,przez takich padalców jak ty to się dzieje.wszech wiedzący iwścibski oszołomie
|
|
Twoj stary dmucha na zimne xD
|
|
Autor tematu widocznie nie ma pomysłów na grypsy ;|
|
|
Autor: P@wcio (---.lom.vectranet.pl) Data: 22-12-07 23:05 a ********** z tym miastem!! http://www.belle.art.pl/sobol/index.html Czy chodziło Ci o wypier..dalay??? Bo chyba to nie do mnie bylo??? Co do Bialego mam podobne zdanie jak wy szczegolnie szarosc dziura itd.
|
|
Mitsubishi Lancer evo VII.
|
|
tez mialem podobna sytuacje jak GrubyŁKS tylko ze to bylo gdzies z 7 lat temu, ciotka mi kase wlozyla na komunie a te h*je zajebawszy i koperte skleili byle jak i poszlo, i teraz szukaj wiatru w polu:)
|
|
fLoorek przecież piszę co dostanę (nic) a pytałem kolegę<duzy>co z tym zrobić. duzy poradz.
|
|
Tzn dzisiaj chodziło mi o wtorek, bo patrzę, że coś zegarki różnie tu działają hehe
|
|
wobo napisał(a): > twój link to: http://oplatek.seoplus.eu/?name=??????????? > > skopiuj go i wyslij znajomym!
|
|
pod papugami na starym rynku
|
|
Na Małachowskiego, w bloku nr. 9 w piwnicy jest naprawa agd, korzystałam z usług jest OK.
|
|
Nie polecam na Krasce mechanika.Bierze kase ,a g... zrobi.Doswiadczylem tego sam.
|
|
Dlatego fistaszek ma rację o takich sprawach należy pomyśleć dużo wcześniej. Skoro są świeta to jest oczywiste że wiele autobusów nie jeździ. A że Łomża to nie jest wielka aglomeracja, więc i autobusów jeździ zdecydowanie mniej. Choć szczerze to i w dni powszednie mało co jeździ. No chyba że TIR-y - tego Ci u nas dostatek ;)
|
|
wejdź na http://miasto-lomza.myminicity.com/ możesz potem wejść na http://miasto-lomza.myminicity.com/ind/ jak wejdziesz do innego miasta pamiętaj aby "wrócić" jak się rozwiniemy pojawią się nowe opcje
|
|
witam! myślę, że mogę troszkę pomóc! Sama w ostatnim czasie interesowałam się organizacją wesela w Kasztelanie. Co do jedzenia - po wstępnej rozmowie z obsługą i przejrzeniu menu oceniam na 10. Jeśli chciałabyś szczegółowo poznać menu mogę Ci go przesłać na maila. Nie ma wyliczonych porcji żywieniowych. Jedzenia jest znacznie więcej niż gości. Co do obsługi - znajomi, którzy bawili się tam na weselu - nie mieli zastrzeżen. ja sama nie miałam przyjemności być tam na tego typu imprezie. Cenowo także nie jest źle - od 90 zł to 120 zł od osoby w zależności od ilości dan gorących i całej reszty. W roku 2008 ceny prawdopodobnie pójdą w górę, ale miła pani która udzielała mi informacji wspomniała, że podwyżki nie powinny być większe niż 10 zł. Teraz może trochę szczegółów: za dzieci do lat 7 płaci się 60% ceny (z czego do 3-4 lat nie wlicza się w ogóle). W cenie 120 zł jest 6 dań gorących, 10 różnego rodzaju sałatek, surówek i przystawek, ciasto, ok. 2,5 litra napoju na osobę, tort weselny (z Zambrowa). Młoda para dostarcza jedynie alkohol. W cenę wliczony jest również pokój dla młodej pary. Zaliczka w wysokości 2000 zł. Możliwość przygotowania baru piwnego na dworzu, możliwość wystrzału kuli z armaty (cena 30 zł/kula). Sala jest na tyle dobra, iż parkiet w porównaniu do innych sal jest drewniano - kamienny. Co do terminów na rok 2008 z tego co się orientowałam to pozostał październik. Nie wiem jednak jak to jest na dziś dzień. Pozdrawiam.
|
|
Mieszko Kobieta powinna być: - damą na salonach - kucharką w kuchni - dziwką w sypialni a bywa że jest: - damą w kuchni - kucharką w sypialni - dziwką na salonach
|
|
A pokazcie mi w Łomży lokal z pozadna ochrona !!! Wszyscy Ci ochroniaze to ludzie ktorzy maja przeszłosc kryminalna. Ciekawy jestem czy maja jakies umowy o prace,licencje itp....
|
|
Dokładnie. Buraku "spamhp" - Yama to bardzo fajny lokal. Miałem tam wczoraj rezerwację - ważną do 21:30. Weszliśmy ze znajomymi o 21, wiadomo są Święta - ochrona może później nie wpuszczać, i wcale im się nie dziwię. Z twojego postu wynika, że nie dość, że nie miałeś rezerwacji, nie miałeś kasy to jeszcze musiałeś mieć strasznie zjebana facjatę i pewnie jeszcze bardziej bajerę. Moim zdaniem jest to najbezpieczniejszy lokal w mieście. A takie posty pajaców - co gdzieś słyszeli coś od kogoś itp. są po prostu śmieszne.
|
|
W sumie to fife;D
|
|
zlodzieje jak nic...ja pol roku czekalam na pocztowke i sie doczekalam :) w celu sprawdzenia wyslalam pocztowke sama do siebie.juz miesiac jak niedotarla.skladalismy z kolega w skarbowce podanie o NIP,do niego NIP doszedl poleconym po 6 dniach,ja nadal czekam. 3 tydzien...
|
|
Miasto niczego sobie. Nieraz tam jeździłem. Nie lubię tam tylko jednej rzeczy JAGIELLONI.
|
|
a mogłby ktos powiedziec ile taka zabawa kosztuje jesli nie posiadam sprzetu a chcialbym zaczac odrazu mówie ze nie lubie gó**na i chodzi mi o pistolet zeby nie byl jakis najtanszy tylko w miare dobry ale tez bez przesady! jakby ktos mógł napisac był bym wdzieczny
|
|
co do tematu to najpierw kupcie gokarty 4szt po 8 tys wynajmijcie hale 3.5tys miesieczne i wtedy powiedzcie ze jest zle.toz od razu nikt wam nie zbuduje tory z prawdziwego zdarzenia.i tor ma ok 150metrow i ma z 8 zakretow.i jak na takie fundusze jes dobrze.powdzenia organizatorom.byle tak dalej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |