Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ruch Poparcia zarejestrowany! |
Moja siostra całkiem nie dawno jakieś pół roku temu, może ciut więcej dostała kartkę pocztową, w której miały być pieniądze. Oczywiście wszystko było w kopercie. Kartka doszła pusta 300 euro przepadło bez śladu.... Ktoś miał drugą pensję :/ a koperta była sprytnie otwierana od dołu... heh cwaniaki na tej poczcie :/ "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ruch Poparcia zarejestrowany! |
hehehe nie ja bylam jakos ostatniego dnia swiat juz po polnocy hehehe ale mniejsza o wiekszosc.
|
|
Polecam Retro na Nowogrodzkiej. Dobre jedzenie i pełna kultura:)
|
|
po przetlumaczeniu fajne teksty sa:)
|
|
wejdz w "student -> plany zajec" najprosciej :P
|
|
to jak w koncu?bez rezerwacji dzis nie uda sie wbic w ogole?a jak jutro?pilnie prosze o odpowiedz bo jakby co musze sie jeszcze uszykowac na wyjscie:p
|
|
Wiadome mi jest, że za jakiś czas lokalowi od wewnątrz przyjrzą się panowie z odpowiednich służb i skończą się pewne używki a za nimi padnie lokal:)
|
|
Grey no jakoś w żadnym innym lokalu nie spotkałam się z czymś takim żeby zamiast pomóc (nie mówię tutaj że mieli bić tego, który zaczął bójkę, ale mogli by chociaż np. zatamować krwotok z nosa tego poszkodowanego(!)) poszkodowanemu to jeszcze straszyć go, że zaraz mu się bardziej dostanie albo wręcz go bić!!! nie spotkałam się z tym w żadnym innym lokalu i też o takich przypadkach nie słyszałam.... a tutaj (YAMA) często jest na językach ludzi zazwyczaj właśnie przez "ochronę"...
|
|
I ja nic nie mam jest to tylko kłopot natury formalnej jeśli nie daj Boże nie pełnoletniego postrzelisz w ząbek np. to jego starzy na bank zażyczą sobie odszkodowania stomatolog kosztuje.Wiem co piszę bo kolega z Rembertowa miał taki wypadek,nic nie dało że młody miał niby zezwolenie od rodziców po prostu wyparli się.A pomyśl co by się stało jakby mimo wymogu noszenia okularów ochronnych stracił oko? Dopowiedz sobie sam . Mój AEG ma 450 fps, to jest sporo ,a ludzie strzelają jeszcze z mocniejszych.Młodzież bagatelizuje niektóre zagrożenia nie piszę oczywiście o wszystkich Doświadczenia i rozsądku nabiera się latami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |