Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TK: MOŻNA WYRZUCAĆ NA BRUK |
Autor tematu pyta o to co dostaniecie, a nie chcielisbyscie dostac!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TK: MOŻNA WYRZUCAĆ NA BRUK |
zeby nie je***bany bialystok to Łomża bylaby stolicą:)
|
|
poleconym i juz -.-
|
|
twoj stary to cziter !!!
|
|
no jak nie maja nic wspolnego? literki maja:)
|
|
wiecie co........:D Wesołych Świąt ,bo każdy ma swoje zdanie ,a ja powiem krótko -i dla tych z Białego i dla tych z Łomży----Bogatego Mikołaja:D i wszsytko. T.Ł.Ł.
|
|
dzięki za odpowiedz, prosze jeszcze pisac jak ktoś go widział
|
|
Hey:) napisze teraz obraz tej całej sytuacji z drugiej strony... od strony ucznia. Jestem teraz w III klasie gimnazjum i może Wam się wydawać, że mam jeszcze mało w głowie i niewiele wiem o życiu. Tak naprawde odrabianie pracy w dzisiejszych czasach, kiedy w prawie każdym domu jest komputer i internet, nie jest to jakaś wielka filozofia. Nie mówie tu o pracach domowych typu "rozprawka" bo temu trzeba poświęcic dłuższa chwile, a na pracach z internetu można się tylko wzorować, bo nauczyciele znają większość "internetowych" prac.. Są też oczywiście osoby, które w ciągu roku szkolnego obrobiły samodzielnie prace moze 2x, bo reszte spisały na przerwie przed lekcja i wcale się z tym nie kryja( tu pokazywana jest głupota osób, które dają im spisywać wzamian za dobre słowo). Co do sprawy tabliczki mnożenia, ortografii to w szkole nie jest to tak mocno widoczne ( osobami, które mają z tym problem jest mało, a te wszystkie osoby z dysleksja i dysortografia to maja ten "papier" po to by na egzaminach popisac chwile dłużej, a taka prawda jest, że mało kto wykorzystuje ten dodatkowy czas. Z tego co mi wiadomo potem w zyciu są same problemy z tą dysleksja i dysortogafia.. w przyjeciu do pracy itd.) W szkole denerwuje mnie podejście większośći nauczycieli do Nas (sposobu ich nauczania). Wrócili oni do wyznawania zasady "Czy sie stoi czy sie lezy 2000-ce sie nalezy". Bardzo czesto nie ma ich na lekcjach lub załatwiaja sprawy prywatne dzwoniąć na lekcjach. Kiedy "łaskawie" zwróca na Nas uwage to karza Nam otworzyć książke i przeczytać temat.. a na nastepnej lekcji ten ów nauczyciel Nas sprawdzi( czy on pomyśliał, że możemy nie rozumieć jakiegoś zagadnienia.. oczywiśćie mamy encyklopedie.. ale tam też mogą być nie zrozumiałe słowa... oczywiście mamy rodziców... ale rodzice często nie pamiętaja jakiś trudnych słów, których się nie używa w codziennośći i Nam nie pomoga.. na co to wszystko... czy nauczyciel nie mógłby Nam tego wytłumaczyć na lekcji.. przeciez On od tego jest). Oczywiście są nauczyciele, którzy poważnie traktuja swoja prace i Nas uczniów( i Chwała Im za to), cała lekcje tłumacza temat, pomagaja sporzadzic trafne notatki, z których bardzo szybko i łatwo mozna się nauczyć materiału. Powiem, że Nam uczniom(przynajmniej wiekszośći, chce się pracować z takim nauczycielem:) ) Ogólnie co do uczenia to według mnie człowiek nie musi być wybitnym intelektualista(oczywiście tacy ludzie są potrzebni), żeby poradzić sobie w życiu i życ dobrze. Często rodzice mówią mi, że Ci co teraz zyja najlepiej to 90% nich nie ma studiów.... ale i tak mówią mi żebym sie uczył i skończył studia:) Kończąc ta cała wypowiedz powtórze słowa taty " Synu Ty się uczysz dla siebie, nie dla Nas" :) pzdr:) Wesołych Świąt... :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ja sobie jade. A co do łysych to moze odwrotnie. Ktoś bedie mogłich poklepać.
|
|
mi chodziło o to, że mając wczoraj koniecznosć zakupu lekarstw o godzinie 19-tej zajrzałem z nadzieją a raczej z pewnością na starą poczciwą czwórkę, że znajdę tu pomoc - zawiodłem się To tyle w tym temacie pozdrawiam świątecznie
|
|
komputer : pentium 4 , 256 MB RAM , 1,70 GHz i prawie nic mi na nim nie chodzi ( gry komputerowe ) , czy to sprawa parmetrów ?
|
|
Na Hali targowej na starym rynku.
|
|
a na Przykoszarowej? Może tam coś zdziałają? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
dzieki wszystkim za pomoc.Wesołych życzę....
|
|
Cóż, najważniejsza jest karta graficzna, a jej nie wymieniłeś. Ważny też jest dysk. W ogóle to wszystko jest ważne :)
|
|
MAm takiego samego i spokojnie chodzi mi np NFS Carbon, Fifa 08. Oczywiscie na najnizszych ustawieniach ale chodzi. Podaj jaka masz karte graficzna bo to jerst bardzo wazne. No i dokup przynajmniej z 512 RAM. Wesołych Świąt
|
|
juz od 12 lat
|
|
Na Piłsudskiego jest duży wybór CD, a jak czegoś nie ma, to facet sprowadzi na zamówienie.
|
|
karta grafiki : NVIDIA GeForce4 MX 420 o rozmiarze pamięci 64 MB , niewiem , ale nawet PES 08 nie chodzi ( ostrzeżenie , karta nie ma minimalnej specyfikacji ) , pytałem się w sklepie , to mówiono , że lepszej karty nie wsadzi , jedynie trochę lepszo , to już chyba się bardziej opyla kupić " nową skrzynkę "
|
|
Metallica to już nie metal. Teraz grają rocka. Grali metal do "czarnej" płyty. Ale lepsza ta nowa Metallica niż to hip hopowe szczekanie, wykonywane przez debili hehe.
|
|
Pusty rynek. Nad dachami Gwiazda. Świeci każdy dom. W zamyśleniu, uliczkami, Idę, tuląc świętość świąt. Wielobarwne w oknach błyski I zabawek kusi czar. Radość dzieci, śpiew kołyski, Trwa kruchego szczęścia dar. Więc opuszczam mury miasta, Idę polom białym rad. Zachwyt w drżeniu świętym wzrasta: Jak jest wielki cichy świat! Gwiazdy niby łyżwy krzeszą Śnieżne iskry, cudów blask. Kolęd dźwięki niech cię wskrzeszą? Czasie pełen Bożych łask!
|
|
a ja wam powiem ze pancurow trzeba tepic,
|
|
Koło lodowiska jest bar szybkiej obsługi i chińczyk. Tak było bardzo dawno temu, nie wiem czy teraz tak jest :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Bardzo wszystkim dziękuję za informacje. Gdybyście jeszcze coś słyszeli to proszę dajcie znać. Pozdrawiam!
|
|
ja w wigilie poszedłem kupić bilet i myślałem że nie będzie problemu a tu niestety ani jednego biletu.....co do niedzieli i poniedziałku to raczej będą bilety bo jeżdżą wszystkie autobusy a jutro tylko 3 czy 4....hehe życzę powodzenia!!!:P
|
|
Trzeba było o tym bilecie wcześniej pomysleć, ateraz panika i gadanie.
|
|
Ta... Ja nie wiem co będzie jutro, a mam kupować bilety z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Jasne...
|
|
ehhhh jakiej wejsciowki ahhh te % chodzilo mi o miejscowke , stolik, ja np w kacie stac nie lubie "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hahaha a co to Yam Caffe to jakaś mekka. Rozbawiłeś mnie tym postem. Ochrona mówi nie ma miejsc to dla mnie jasne. A jesli rzeczy zostały w klubie dzwoni się kulturalnie na policję, że ktoś ukradł i nie chcą wpuścić czy coś.... ale nie :) lepiej płatkać itp. Ludzie co za świat... do Jeziorka może jedźcie...
|
|
PS ciekawi mnie, kiedy moderator wykasuje ten temat, oczywiście na polecenie ($$$) właścicieli Yam
|
|
Narzekacie, narzekacie, a i tak tam chodzicie i będziecie chodzić... Właściciel pewnie nawet nie wie w jaki sposób ochrona odnosi się do klientówi, bo skąd ma wiedzieć jeśli wolicie wylewać smutki na forum zamiast pogadać z właścicielem?
|
|
A ja to nic nie mam do tego klubu, jestem tam stałym bywalcem i atmosfera jest znakomita. Tylko co nie drazni to jeden szczgół za mało miejsca na tańczenie a reszta jest cool.
|
|
Pieprzycie od rzeczy, że aż głowa boli. Takich bzdur nie czytałem już dawno. Wyluzujcie. To, że nie wszedłeś do klubu to nie znaczy, że musisz teraz robić złą opinię. Wiadome było, że na święta będzie dużo ludzi i wchodzą Ci co mają rezerwację, koniec kropka i po kiego ch**a wafla było wczoraj stać i czekać i mieszać się z tym motłochem, nie rozumiem. Co do ochrony znam wszystkich chłopaków i jeszcze nigdy nie było żadnej takiej sytuacji.
|
|
Klub jest OK ale co do "ochrony" zgadzam się zdecydowanie!!!! w ostatki była taka sytuacja, że gościu został pobity w lokalu i jako poszkodowany udał się z krwawiącym nosem do "ochrony" stał tam z nimi chwile- akurat wyszłam przed lokal zaczerpnąć świeżego powietrza i co widzę??? Gościu rozkminia co mu się stało i jak to wyglądało a jeden z tych buców zwanych "ochroniarzami" powiedział do niego: "Weź ********** bo zaraz cie poprawię!" (i zacisnął pięść) gościu się zawinął i poszedł, ale przepraszam bardzo co to kór** ma być????!!!! taka sama sytuacja - mój brat z kumplem tam byli. tańczą na parkiecie i nagle kumpel dostaje cios w nos ( o tak za nic, po prostu komuś sie zachciało kogoś uderzyć). Kumpel, że był już trochę wstawiony nie został obojętny temu ciosowi i oddał. "ochrona" zauważyła jak oni dwaj się klepią i wyciągnęła ich z sali i skopali mojego kumpla (dwa żebra złamane i nos) mimo że on był ofiarą napaści, a tamtemu nic nie zrobili nawet wpuścili go z powrotem do środka. to chyba nakreśla obraz "ochrony" tego klubu....
|
|
Cytat: Na przyklad w czoraj w Atomie byla prawdziwa ochorna. Firma ochroniarska z zarejestrowana dzialalnoscia gospodarcza, papierai, licencjami itd. Bardzo kulturalni panowie, nie spotkalem sie z chamstwem z ich strony, wrecz przeciwnie, byli bardzo mili. Nie wiem czy cos sie dzialo ja osobiscie nie widzialem zadnych bojek .
|
|
http://lomza-city.myminicity.com/tra
|
|
Hahahahah lol
|
|
dziękuję za odpowiedź , nie musisz powtarzać moich słów i ich komentować poza tym, w tytule tematu zaznaczyłam iż chodzi o piątek a o godzinę zapytałam bo jakbyś jechał późno to byłabym zainteresowana, mimo to dzięki pozdrawiam
|
|
Uomrzan, tam na Ciebie krzywo spojrzeli, a w Yamie leje się łomżyniak z łomżyniakiem i co Ty na to? Z moich znajomych akurat większość studiowała i studiuje w Białymstoku, nie w Warszawie. Mieszkam teraz w Warszawie i się tym nie chwalę, bo szczerze, lepiej mi było w Białymstoku (tylko zarobki lepsze w Warszawie). Co do nietolerancyjności.... Pracowałem w firmie, gdzie było nas kilkanaścioro i nigdy nie byłem dyskryminowany, wręcz przeciwnie :P Jeśli spotykają Cię niedobre rzeczy, mam na to proste rozwiązanie, zmień towarzystwo!
|
|
:) Ja swoją oprawiałam 3 lata temu i rok temu następną. Ale chcę tak się zorientować jak to teraz stoi. Może zajmę się taką oprawą i chcę zrobić to taniej niż "w mieście".
|
|
Jak chcesz otworzyc biznes i potrzebne ci informacje z rynku to zlec badania marketingowe - ta sonda na 4lomza niewiele ci pomoze. Na ile ja sie znam to zawsze lepiej otworzyc cos nowego czego do tej pory nie bylo niz kopiowac to co juz jest. Tylko trzeba trafic - ale nie ma ryzyka nie ma zabawy powodzenia
|
|
przydałby sie napewno bar mleczny.Emeryt.
|
|
Panie Stefanek lepiej zajmij sie procesem , ktory ciebie czeka za lapownictwo! Poki co cisza -----ale za kilka dni bedzie glosno!!!!!!
|
|
bardzo dobrze!!! brawo!!!! po nosie dostali sedziowie z Lomzy ,ale szkoda ze wywinal sie lekarz P. to on "swiety jebliwy" powinien z wlasnej kieszeni placic do konca zycia.
|
|
mowisz o "darach bozych" ? to moze sprawdz co w tej chwili twoj ow " dar" robi?!
|
|
a mnie za każdym razem :D
|
|
wiecie co to hamstwo jaka to roznica polak czeczen rumun chinczyk to byl czlowiek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |