Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepsiejszy prezydent i jego zastępca |
Z takich komentarzy to Ty referatu raczej nie napiszesz. Większość tu na samo słowo "Białystok' reaguje agresją. Widocznie czegoś białostoczanom zazdroszczą... Najgorsi są kibice ŁKS, oni to już w ogóle by ich pozabijali. Mieszkałem w Białymstoku ponad rok. Super miasto. Myślę nawet o osiedleniu się tam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepsiejszy prezydent i jego zastępca |
no co ty, mieli u nas przecież bombę atomową robić :P:D
|
|
Do GrubyŁKS:Normalne że chodziło mi o miasto, a nie o ciebie.
|
|
Dlaczego nikt nie chwali choinek na rondzie koło stokrotki wyglądają przepięknie, duży plus dla pomysłodawcy. PS. Wreszcie ktoś pomyślał ;))) Pozdrawiam
|
|
i tak wszyscy umrzemy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Suszarka jest po gwarancji, a w serwisie też mogą być partacze.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam.Koledzy poszukuje fachowca,co by mi drzwi w samochodzie wyregulował(są opuszczone)kogo byście polecili i ile takie coś moze kosztować?
|
|
Jak dla mnie karta jest dobra :) Miałem TNT2 i procesor 400MHz i płynnie grałem w Colin McRally. Należy dobrać tylko odpowiednie sterowniki...
|
|
twoja większość to zdecydowanie mniejszość nie upieram się że to było nawalenie bo równie dobrze mogły to być jakieś piguły na trawienie - powiedzmy.
|
|
SPAMHP możesz odpowiedzieć na pytanie dlaczego chciałeś wejść później jak za pierwszym razem powiedziano że nie ma miejsc?Naprawde nie przeżywaj tak tego to może i jest wzruszająca historyjka ale i śmieszna zarazem!I nie mam żadnej koalicji z unomat po prostu jestem w opozycji co do Ciebie bo śmieszą mnie Twoje gorzkie żale
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
makmarc i fedor temat został zamknięty i obsługa lokalu przeprosiła za zaistniałą sytuację. Wasze bredzenie o konsekwencjach są tyle warte ile macie w gaciach. Jak się chcesz wypowiadać w czyimś imieniu to sam się przedstaw. Bo podejrzewam, że nikt was nie upoważnił do wyjaśniania czegokolwiek bo jest to sprawa wewnętrzna obsługi lokalu. Przeprosili, kulturalnie wyjaśnili i sprawa zamknięta. A obsrańce niech dalej wypisują i podbijają ten temat.
|
|
Zgadzam się !!!! W Łomzy nie ma biznesmenów tylko ciułacze i cwaniaczki z powierzchownościa bogaczy. Kredyt goni kredyt ale oni muszą się pokazać na "kukawie". Mercedes i kosmetyczka raz w tygodniu nie upoważnia do traktowania pracowników jak bydło. A wszelkie akcje charytatywne z udziałem "łomzyńskich biznesmenów" to porażka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |