Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciekawe kogo popiera kler w Łomży |
jak ktoś wchodzi na tą stronę to na pewno widział ten artykuł i nie musisz zakładac tematu, gdyby to było inne forum to bym powiedział ze chcesz sobie posta dobic
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciekawe kogo popiera kler w Łomży |
P@wcio podniecasz sie jakby ten klub do Ligi Mistrzów sie dostal haha rudy błazen z druhem
|
|
Przezywacie to wszystko jakby ta cala MISS miala milion dolcow otrzymac za ten tytul... to ma byc zwyczajna zabawa,a ludzie robia afere na cala Lomze...
|
|
Z emaila którego właśnie dostałem wynika, ze konkurs startuje dziś w nocy po północy. Tak wiec trzeba wstac o 10 i pilnować zadania :D
|
|
nawzajem... wesolego kurczaczka i zajaczka ;d
|
|
Wiosną zapachniało:)
|
|
...a kto się bawi w TV Out ?!! rudy błazen z druhem
|
|
Jak ustawić antene zeby było dobrze i dobrze odbierały programy TVP1 TVP2 POLSAT TVP INFO mieszkam w Łomży na Szosie Zambrowskiej POMOCY !!!!
|
|
Do odbioru Polsatu i TVP2 używam 20-to centymetrowego kabelka i działa bez ustawiania :) Idealnie, zaznaczam.
|
|
SaneOne--to połam chamie bo tylko taki bije dziewczyne <****> MasaViV -- to nie afera poprostu to ten Kocur117 ma nie pokolei osądzając innych
|
|
na poznańskiej jest dobry mechanik. Polecam
|
|
hahahahahahaha ''paczemu'' hahahaha rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ochrona... ja uważam, że bardzo dobra i na niezłym poziomie. Jeśli chodzi o jakieś wyroki tych chłopaków to lepiej jest mieć takich ochroniarzy, którzy wiadomo, że potrafią o bezpieczeństwo zadbać:), niż panów po 50tce z brzuchami przed sobą. Nigdy nie spotkałam się z chamstwem z ich strony, wczoraj musieli zapanować jakoś nad tłumem przypominającym kolejkę po papier toaletowy w czasach PRL-u. Jedyne zastrzeżenia można mieć do pana wysokiego w dresie chodzącego i pilnującego porządku, choć też się wyrabia i kulturę ma coraz lepszą ;-) A do buraków. którzy nie rozumieją, że nie wejdą trzeba mówić ich językiem. Mój ulubieniec z ochrony - niski chłopak - b. sympatyczny, miły i kulturalny. Pozdrawiam
|
|
spamhp to nie jest głupie pytanie tylko normalne.Jak ktoś Ci powie że Ciebie nie chce goscić idziesz drugi raz a teraz robisz z siebie ofiarę.Trzeba mieć honor i jak raz ktoś powiedział że nie wejdziesz że jesteś nieproszonym gosciem to się nie pcham na siłę na przysłowiowego chama!Ja bym tak zrobił przynajmniej ale jak wolisz się pchać gdzie raz już dostałeś odpowiedz że nie wejdziesz Twoja sprawa ok ale jak już mowiełem to jest moim zdaniem pchanie się na chama.A co do 200 zł to ja chłopaków rozumiem w Polsce prawie każdy coś tam na lewo wzioł i ja i pewnie nie jedna osoba na tym forum zrobiła by podobnie a dlaczego nie?A jeśli masz z tym problem zgłoś się do CBA i pana Mariusza Kamińskiego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |